Det kunne være smart at sådan en sart ting som vinduesfolie kunne sendes i et rundt rør....det var sendt i en firkantet pakke. Desværre var kassen blevet trykket, så det var filmen også. Jeg manglede... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Barkpladen var utrolig smuk, og gav liv hvor den blev monteret. Forsendelse hurtig og effektiv.
Super god service da jeg syntes deres hjemme er lidt svær når man bestiller andet en pladerne
Bestilte 19 stk. folie til køkkenlåger skåret på mål. Leverancen kom hurtigt, fornuftigt pakket ind og med en vejledning i anvendelsen af vådpåføring af folien. Meget fint. Alt passede efter mine... Ver mais
Informações de contacto
Vognmagervej 6 A, 8800, Viborg, Dinamarca
- 71 99 90 08
- salg@liseborg.dk
- liseborg.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Very quick service and delivered at the…
Very quick service and delivered at the doorstep.
Rigtig god kvalitet og hurtige svar og…
Rigtig god kvalitet og hurtige svar og løsninger via e-mail.
Firmaet sender ikke varerne og reagerer ikke
Firmaet sender ikke varerne, og de reagerer ikke ved henvendelser. Jeg bestilte en kniv og nogle blade til kniven den 7. april 2025. De skrev: Hej mette! Vi er ved at gøre din ordre klar til afsendelse. Vi giver dig besked, når den er blevet sendt. Den 12. april 2025 skriver jeg til dem, om min ordre er blevet forputtet. Intet svar. Jeg ringer til dem den 15/4 2025 og der er en mand, der siger, at han vil undersøge ordren, og så vende tilbage. Det gør han ikke. I går den 22/5 skrev jeg igen til dem, men har intet hørt. Så i dag den 23/5 2025 laver jeg så denne anmeldelse
🥰🥰🥰🥰🥰
A fantastic experience, so quickly gained the product that she was even surprised. Thank you. I came up perfectly .
Fantastisk god oplevelse. Flotte flueforhæng. Levering lynhutig. Stor fan.
Super flotte flueforhæng. Slipper for insekter i mit hjem, da jeg købte til 2 døre. Lynhurtig levering. Godt tilfreds.
Foliestykker til køkkenlåger
Bestilte 19 stk. folie til køkkenlåger skåret på mål.
Meget fint.
Alt passede efter mine mål, og resultatet blev godt.
2 stk. folie fik jeg ikke påført godt nok (min fejl), så jeg bestilte 2 ekstra der kom efter et par dage.
Sindsygt god kundeservice
Sindsygt god kundeservice.
Jeg havde bestilt et design selv badeforhæng med mit eget design, og havde så skrevet en mail om hvor længe leveringstiden var, da jeg gik ud fra den var længere end ved de allerede producerede designs.
Jeg fik så en mail tilbage fra Michael fra Liseborg.dk samme dag, om at han ville gå igang med forhænget og sende det senere samme dag.
Blev så ringet op af Micheal om at kvaliteteten af mit tilføjede billede ikke var helt så godt, så jeg sendte blot billedet i en anden format.
Og så her blot 2 dage senere har jeg så hentet mit badeforhæng ved pakkeshoppen og det er bare så flot og meget bedre kvalitet end jeg havde regnet med.
Så jeg vil bare sige tusind tak, og især til Michael! Jeg kommer helt sikkert til at bestille mange flere ting fra jer!
Super god service 😊
Fantastisk god dialog hele vejen…
Fantastisk god dialog hele vejen igennem og et super flot Banner.
Var oppe i "butikken" i Viborg.
Var oppe i "butikken" i Viborg.
Fik god vejledning og hjælp
Ganske fint produkt, ikke så mange point til kundeservice
Ganske fint produkt, men der er plads til forbedring på kundeservice/ekspedering.
Vi bestilte vores vare slut november 2024 og hørte intet efter ordrebekræftelse. Et par uger efter skrev vi og spurgte til status, og fik svar med at der havde været travlt og det beklagede de, det er helt forståeligt og en menneskelig fejl kan accepteres.
Igen gik der så en måneds tid med radiotavshed trods gentagne henvendelser. Først da vi nævnte annullering af ordren fik vi svar, og der gik nu kun en uge uden svar igen, men så blev varen også modtaget start februar.
Super flot
Super flot mos billede som passer så godt til vores stue. Det var ventetiden værd.
Købte en vareprøve med Filt Akustik…
Købte en vareprøve med Filt Akustik farveprøve 9mm.
Modtog ca. 29 stk forskellige farver. individuelt er der ikke markat på farveprøve, hvorved det er besværligt, at adskille nogle af farvenuancerne.
Hurtig, kvalitet, God emballage.
Jeg bestilte folie hos Liseborg, jeg modtog ordren indenfor 2 dage, en virkelig hurtig ekspedition.
Kvaliteten på folien levede helt op til mine forventninger og den var afsendt i en god og beskyttende emballage, så jeg modtog folien uden skader.
De leverede varer lever op til…
De leverede varer lever op til forventningen. Hurtig service
5 stjerner og varm anbefaling herfra
Jeg har nu bestilt varer to gange fra Liseborg. Varer i topkvalitet og takker Michael fra Liseborg for at hjælpe langt ud over, hvad der på nogen måde kan forventes. Jeg bestiller til enhver tid hos Liseborg og kan ikke anbefale dem nok.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.