LL POS (Loving Loyalty) Opiniões 87

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hver gang jeg har brug for vejledning eller støder på et “stort” problem, som jeg ikke kan løse selv, rækker jeg ud til min samarbejdspartner. Man bliver mødt af behagelige og kompetente medarbejdere,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi takker for sindssyg god hjælp fra Jeres medarbejder Ari, som sidder i support. Jeg talte først med en anden medarbejder, som slet ikke kunne forstå mit spørgsmål, men får så i stedet support f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra opstart i november 2023 har de bistået med at knuse problemer omkring kommunikation mellem app og terminal. Super søde og hjælpsomme servicemedarbejdere. Fantastisk koncept til lille butik. Og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været kunde hos dem i ca. 2 år. Vi yderst tilfredse med deres service. LL Pos system er meget nemt og brugervenligt. Medarbejdere i kundeservicen er super venlige og hjælpesomme og man kom... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de software

Escrito pela empresa

LL POS er en dansk virksomhed som udbyder digitale kassesystemer / salgsregistrering, der sikrer overholdelse af skatteregler samt en brugervenlig platform så alle kan være med! Bliv digital, bliv kompatibel med LL POS 🧾

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi takker for sindssyg god hjælp fra…

Jeg talte først med en anden medarbejder, som slet ikke kunne forstå mit spørgsmål, men får så i stedet support fra Ari, som med det samme forstå hvilken problemstilling jeg skal bruge hjælp til.
Ari var både lyttede, tålmodig og gav sig god tid til vejledning.
Kæmpe anbefaling herfra Princess Pizza.

22 de outubro de 2025

Hej Britt

Tak for din anmeldelse og for at dele, hvordan forløbet oplevedes hos jer. Det betyder meget for os at høre, at I fik den hjælp og tydelighed, I havde brug for – og at vores superhelt Ari lykkedes med at løse jeres udfordring hurtigt og ordentligt.

Vi arbejder hele tiden på at sikre, at kunder får klare svar og føler sig trygge i processen, så jeres feedback er værdifuld og motiverende for teamet.

Tak for for samarbejdet.

Guided very well

16 de outubro de 2025

Resposta da LL POS (Loving Loyalty)

Thank you for your review. We’re glad to hear that you felt well-guided throughout the process. Clear and helpful support is something we prioritize, and your feedback means a lot to us.

We appreciate your trust and the time you took to share your experience.

Kind regards,
- The Loving Loyalty Team

Classificada 5 em 5 estrelas

"Vi har været kunder hos LL POS i lidt…

"Vi har været kunder hos LL POS i lidt over 2 år. Systemet er nemt at bruge og virker bare hver dag. Specielt Ramtin har hjulpet mig hele vejen og vi er meget glade for servicen"

15 de outubro de 2025

Hej Tarek

Mange tak for jeres anmeldelse. Det betyder meget at høre, at systemet lever op til jeres ønsker og er stabilt for jer i hverdagen.

Vi sætter stor pris på jeres ord, og tak for tilliden og for at tage jer tid til at dele oplevelsen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været kunde i Loving Loyalty og…

Jeg har været kunde i Loving Loyalty og har været meget tilfreds med deres betalingsløsninger, herunder integreret MobilePay og dankort.
Jeg har været glad for deres hurtige telefonsupport, hvor jeg har fået god guide, når jeg har haft spørgsmål. Ligesom deres personale har været altid venlig, imødekommende og meget
professionelle. Jeg kan varmt anbefale deres betalingsløsninger.
Bh. Coffee & Sandwich

14 de outubro de 2025

Kære Coffee & Sandwich,

Tusind tak for jeres anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at høre fra kunder, der har været med os gennem længere tid, og som mærker, at tingene fungerer i praksis — både i butikken og i kontakten med os.

Vi gør meget ud af at være til at få fat på og give klare svar, når der opstår spørgsmål, så det glæder mig oprigtigt, at det også har været jeres oplevelse.

Tak for anbefalingen og for det gode samarbejde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super godt app og god service

Super godt app og god service, det fungere bare.

WokAmok

10 de outubro de 2025

Kære WokAmok

Mange tak for jeres anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at løsningen spiller i jeres hverdag, og at I oplever, at tingene bare kører som de skal.

Vi sætter stor pris på jeres feedback og samarbejdet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ari var super dygtig til at hjælpe os i…

Ari var super dygtig til at hjælpe os i gang med vores nye kasseapparater og ikke mindst meget toldmodig og sød.

Ham kan vi klart anbefale.

17 de setembro de 2025

Kære Helene

Tak for jeres anmeldelse. Det er altid en stor hjælp at høre, hvordan opstarten opleves ude hos jer, og vi er rigtig glade for, at I fik en god opstart med systemet.

Ari er heldigvis ekspert i at skabe tryghed og ro, især når det gælder onboarding, så det betyder meget at høre, at det også har gjort en forskel hos jer.

Tak for anbefalingen og for samarbejdet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har handlet en terminal og fik så…

Jeg har handlet en terminal og fik så brug for hjælp til opsætning, her ringer jeg ind og får fat i Ramtin som ikke giver slip før alt er løst hurtigt og venligt og bedste service jeg har fået i en stresset periode med en nyopstartet ostevogn! 10 stjerner herfra

25 de agosto de 2025

Hej Murtatha

Det kan være udmattende at starte en ny forretning, især hvis man står med det hele selv. Heldigvis er du ikke alene og LL står ved din side heeeeele vejen igennem tykt og tyndt. Du kan regne med at vi aldrig slipper dig før end at alle udfordringer er knust.

Tusinde tak for den flotte anmeldelse - det værdsætter vi 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kundeservice og overskueligt POS system!

Som ejer af en udkørende tøjbutik, og som ny kunde på denne platform, har jeg pt. kun rosende ord at sige om Loving Loyalty og deres kundeservice.
Jeg har fået en fantastisk kundeservice af Ivan, som altid står klar til at hjælpe og vejlede når der opstår spørgsmål. Man har fornemmelsen af at det er en virksomhed, som gør en indsats for at imødekomme deres kunders behov. Jeg glæder mig til at komme igang og se hvad dette POS system kan.

25 de agosto de 2025

Hej Mette

Det varmer virkeligt med de pæne ord, og vi giver Ivan besked om at han endnu engang har formådet at efterlade en god fornemmelse hos en bruger af systemet. Vi gør os umage, så din hverdag kan handle om det du er bedst til!

Tusinde tak for samarbejdet

Classificada 4 em 5 estrelas

Enorm søde og mega hjælpsomme

Enorm søde og mega hjælpsomme. Kan varmt anbefales 😇

22 de agosto de 2025

Hej Rafi

Tusinde tak for de rosende ord. Det er en ære for os at supportere jer, og være med på jeres forretningsrejse.

Vi glæder os til at stå ved jeres side i fremtiden og sætter kæmpe pris på samarbejdet.

De varmeste hilsner

Highly Satisfied

I have been working with loving loyalty for quite some time. So far i am satisfied about their service. They are very helpful and supporting, specially Rodi. He is very helpful and a good listener. He always understand the problem and fact we are facing and he always tries his best to provide us the solution. I always recommend other to use their service.
Thank you

9 de agosto de 2025

Resposta da LL POS (Loving Loyalty)

We're incredibly thrilled to hear that you've gotten a 5-star treatment from our super employee of the month, Rodi. LL Pos is at your service, and we really appreciate your review — thank you!

Kind regards,
- The LL POS Team

Classificada 5 em 5 estrelas

Loving loyalty og Rodi kan klart anbefales

Rigtig rar proces jeg har været igennem hos Lovingloyalty. Jeg vil gerne fremhæve en der hedder Rodi, som har taget hånd om hele processen med omhu. Ærlig og rar ung fyr der forstod mit behov og stræbet efter at finde den bedste løsning. Kan klart anbefale

30 de julho de 2025

Resposta da LL POS (Loving Loyalty)

Rodi er en mand af folket, og han er specialt i at give brugere som dig en 5-stjernet oplevelse. Så det varmer helt indeni at høre at det netop er sådan en oplevelse du har fået. Tak for din anmeldelse! 🥳

De varmeste hilsner

Tak til Rodi

Systemet spiller virkelig godt.
Der skal lyde en stor tak til Rodi for at gøre overgangsfasen så nem.

1 de agosto de 2025

Hej Mahmida

Det betyder meget for at høre. Tusinde tak for de pæne ord - dem giver vi videre til Rodi!

Classificada 1 em 5 estrelas

Bogføre fejl.

Bogføre fejl.
Jeres systen bogføre fejl i regnskabet, valgte system for at spare tid på bogføring. Det er desværre ikke tilfældet,

Først bogføre systemet ikke, det rettet, men nu bogføre den. Problemet er bare at det ikke er korrekt.

Har flere gange været i kontakt med support, men skulle sende en mail, hvilken heller ikke har ført til noget.

Skuffen langsomt kassesystem, og manglende support.

Opdateret efter deres svar
Hvilken funktion eller ændring gør at den bogføre omvendt når en kunde hæver kontant.

Ved opkald skal man oprette en support sag, af hvilken årsag svare i så ikke selv i samme tråd

28 de julho de 2025

Hej Kevin

Vi har forsøgt at kontakte dig flere gange, dog uden held.

Efter gennemgang af din bogføringsopsætning har vi bemærket at der var et par indstillinger der var sat forkert - vi har taget os den frihed at ændre i din opsætning så det fremadrettet vil være som du ønsker. 🫡 ✅

Med det sagt er vi naturligvis meget kede af at høre at vores support ikke har været fyldsgørende. Nede i Netto kan man se når folk er nye i job på skiltet de har på brystet, men det kan man desværre ikke når det kommer til telefonsupport.

Takket være din anmeldelse ved vi nu hvad vi skal fokusere på under optræning af nye medarbejdere.

Ring endeligt til os, så vi kan smilet tilbage hos dig.

god og hurtig service

god og hurtig service
kassersystem meget god
Tak Rodi Moazzeni 🙂🙂

23 de julho de 2025

Resposta da LL POS (Loving Loyalty)

Vi er glade for at have givet dig en god oplevelse, og bestræber os på at give dig gode oplevelser så længe du er med os.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og god tålmodighed.

God service og god tålmodighed.
Rodi er rigtig dygtig til forklaring og jeg fik en god service fra ham.

24 de julho de 2025

Resposta da LL POS (Loving Loyalty)

Rodi er tit dagens mand i skysovs, og vi er glade for at han har givet dig en 5-stjernet oplevelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg blev kunde hos LL POS hvor jeg…

Jeg blev kunde hos LL POS hvor jeg desværre havde valgt et helt forkert produkt i forhold til hvad jeg faktisk havde brug for.
Dette er en af de få gange hvor jeg har oplevet et firma sætte sig i kundens situation og være løsningsorienteret (Specielt i BB Regi).
Jeg blev viderestillet til en leder ved navn Martin som forslog en løsning der tilgodeså begge parter og jeg føler i den grad at hvis jeg skal anbefale min omgangskreds et firma der levere POS systemer og som er til at tale med skal de bare bruge llpos.dk.

Tak for jeres samarbejde og forståelse.

Mvh. N'Ice

13 de julho de 2025

Kære Andreas

Vi er utroligt glade for de pæne ord du giver os med på vejen. Det er vigtig at føle sig hjulpet og set af dem man indgår et samarbejde med - og hos LL POS går vi megt op i at du bliver hjulpet og forstået.

Vi ser brugere af vores system som gæster, og gæster skal behandles med al verdens respekt.

Tak for samarbejdet!

Fantastisk oplevelse

Smart system, der bare spiller! Rodi var med hele vejen igennem processen, så et stort tak til ham.

3 de julho de 2025

Hej Tais

Tusind tak for de flotte ord! Det glæder os at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse, og at systemet lever op til dine forventninger. Vi giver rosen videre til Rodi – han vil helt sikkert blive glad for at høre det.

Vi ser frem til at følge din fortsatte rejse med systemet!

Classificada 5 em 5 estrelas

Et møde med den mest tålmodige og…

Et møde med den mest tålmodige og hjælpsomme medarbejder.
Dygtig til at forklare og udviste stor tålmodighed.
Havde problemer med at udskrive salgsrapporter, det var ikke en systemfejl, men brugeren som havde en dårlig dag.

26 de junho de 2025

Resposta da LL POS (Loving Loyalty)

Tak for de fine ord. Hos os er tålmodighed og god support en selvfølge, og det betyder meget, at I oplever det sådan. Det er helt naturligt, at der kan opstå spørgsmål undervejs, og vi står altid klar til at hjælpe jer videre.

I er altid velkomne til at kontakte os, hvis der opstår spørgsmål eller behov for support.

De beste100%

23 de junho de 2025

Hej Hamo

Tak for du tog dig tid til at anmelde os, vi er her 100% for dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

En super go kundeservice af Ramtin👍 En…

En super go kundeservice af Ramtin👍 En professionel og udførlig guiding, der læste problemet hurtigt og nemt😀
Tusind tak for hjælpen🌼

19 de junho de 2025

Hej Maria

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med kundeservice og fik hurtig og grundig hjælp. Vi sætter stor pris på din feedback!

LL POS Teamet

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais