Var lidt nervøs, da jeg blev tilmeldt, men blev hurtig tryg ved ændringen til andet el forsyning. Fungerer fint, også meget betrykkende med en god beregning på fakturaen, der er fint detaljeret. Kan... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hold jer langt væk fra Lokal Energi. Har aldrig fået så dyre regninger på el nogensinde. Der kommer efterregninger konstant og de er umulige at komme i kontakt med. Får rykker efter 1 dag, da jeg hav... Ver mais
overgangen fra tidlige el selvskab til Lokal Energi forløb uden nogen form for problemer og har fungeret lige siden som forventet. Jeg kan anbefale Lokal Energi hvis andre ønsker at skifte og prisen e... Ver mais
det svævende alfabet ville IKkE være noget uden Lokal Energi Det kommer sig af at læren om varme og kulde udfolder sig bedst i atmosfæren om Lokal Energi
Informações sobre a empresa
- Empresa fornecedora de energia eléctrica
- Empresa fabricante de equipamentos e instalações eléctricas
- Fornecedor de energia
- Fornecedor de energia renovável
Escrito pela empresa
Lokal-Energi til dig og din nabo
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Lokal-Energi opretter folk som kunder, mod deres ønske.
Advarsel mod Lokal-Energi, sig nej og smid røret på så de ikke også snyder dig.
Lokal-Energi kontakter mig, uden samtykke. Selv om jeg ikke er interesseret opdager jeg 1-2 måneder senere, at jeg ikke mere har Ok som El-leverandør.
Jeg har efterfølgende fundet en overset ret neutral mail fra Lokal-Energi, hvor de oplyser at jeg nu er kunde hos dem.
Da det desværre var mere en 14 dage efter den fortrydelses ret de oplyste er jeg nu fanget.
Jeg har ikke accepteret at Lokal-Energi skulle være min el-leverandør, jeg har heller ikke oplyst dem om kontonummer m.m. så jeg forstår ikke hvordan de har kunnet opsige min aftale med Ok og efterfølgende hæve 3 måneders áconto fra min konto.
I forhold til Ok, hvor jeg kunne overskue mit forbrug aner jeg nu ikke hvad jeg bruger, eller skal betale da Lokal-energi ikke giver mig disse informationer.
Jeg har klaget til Lokal-Energi og bedt dem ophæve den 6 måneders binding som jeg aldrig har accepteret, men det vil de ikke.
Jeg har bedt dem sende mig dokumentation på flere ting, herunder dokumentation på mit samtykke på at de må kontakte mig, hvordan mit áconto forbrug er udregnet, hvorfor de har flyttet mig fra en spotpris aftale hos Ok, til en fastpris aftale, der ændres hver 3 måned.
Lokal-Energi svarer ikke på mine mails, så min eneste mulighed er nu at klage til Ankenævnet for Energiområdet. Samt advare andre mod at blive fanget af Lokal-Energi i en uoverskuelig og 6 måneder uopsigelig aftale man ikke ønsker.
Den første áconto faktura er på 2½ måned, så aftalen ikke kan opsiges til præcis den dato den blev oprettet 6 måneder senere, da der så allerede vil være trukket 3 måneders áconto, som jeg frygter at skulle bruge lang tid på at få igen,
Snyd svindel og DÅRLIG service
Svindel, og snyde sted. For en kvinde i røret som overtaler mig til og skifte over til dem i go tro om det er billigere, for så min første faktura fra dem på 3926 kr SINDSYGT høj. Ringer så og trylle trylle trylle, så hedder den 499. Fedt. Snakker så med det gamle el selvskab og høre det ikke er opsagt eller noget. Bliver så bekymret og ringer til lokal igen og for samme kvinde igen i røret og denne gang med forklaringer om det er samme regler som og booke hotel og hvad pokker ved jeg ikke. Jeg ønsker og stoppe det her men for så og vide, fint hvis du nu betaler 1500 så er det lukket. OMG altså svindler og fusk .. jeg kommer simpelthen til og gå videre med det her, og jeg betaler sku ikke en øre mere. Sindssyg dårlig oplevelse. De siger de 14 dage på fortrydelse er overskredet . Det sku da klart når man ikke for den første faktura før dead line er overskredet... JEG FRARÅDER SOM SÅ MANGE ANDRE HER INDE... IKKE BLIV MEDLEM HER
Jeg har ikke bedt om flytte LOKAL ENERGI APS
Jeg har ikke bedt om komme til lokal energi APS fra Norlys.
En mand ringede for et stykke tid siden og samtalen tog max 2 min jwg fattede ikke en meter af hvad han sagde.
Kan nu se her til 1 juli de vil trække 2 729.29 kr fra min konto.
Jeg har afvist betalingen og kontaktede min bank som afviser alt fra dem.
Jeg skrevet en mail i dag at jeg ikke skal flyttes til dem,men det er en forkert mail adresse og tlf på nettet,Jeg kan ikke komme i kontakt med dem.
Jeg kan læse i dag de politianmeldt af Ombudsmanden og Direktøren fået bøde på 200.000 kr og Firmaet en bøde på over 8000.000 kr.
Havde jeg kunne give dem MINUS STJERNER HAVDE JEG GJORT DET.
SIMPELHEN SVINDELFIRMA SÅ DET GØR NOGET.😡😡😡😡😡😡😭😭😭😭😭.
JEG KONTAKTER POLITIET I MORGEN.
PAS PÅ DERUDE,MEN DE SÅ SNU OG FRÆK SÅ DET BATTER,2 MIN SAMTALE MAX OG RØRET LAGT PÅ,
JEG SAD TILBAGE TÆNKTE HVAD ER DET DER SKETE??
Fik en opkrævning på 6700kr for 3mdr…
Fik en opkrævning på 6700kr for 3mdr de sagde at det nok var lidt højt sat og jeg prøvede at komme væk fra dem igen det kunne jeg så ikke får lov til så satte jeg de beløbet ned til 3777 kr som stadigvæk er meget dyrt. De må virkelig være desperate for at få kunder, men glæden ved at holde på mig imod min vilje bliver kort så snart jeg kan midster de mig som kunde
I må virkelig være rigtigt stolte af jer selv over at behandle folk så dårligt
Total fup firma
Total fup firma, min mormor har klart og tydligt sagt nej tak til deres små aftaler, men alligevel sender de rykker gebyr! Selvom de ikke kan bevise hende, at hun har indgået en aftale med dem, så smækker de røget på med det samme, føj i burde skamme jer! At I prøver at snyde ældre mennesker, måske burde i overveje at samle flakser op, siden I er så liderlige efter penge!
Vi skal nok sørge for firmaet anmeldelses for bedragerier, da i ikke har retten til at opkræve noget uden hendes accept som i ikke tør bevise findes, FORDI DET IKKE FINDES!!!
Fupper kunderne
1 stjerne, man kan ikke give mindre.
Fupfirma der lyver og presser kunder til et alt for dyr aftale. De acceptere ikke et nej tak, de bliver ved med at ringe. Kan kun advare mod med alt kontakt med Lokal Energi.
et svindler firma
et svindler firma
hold jer langt væk fra dem de lover man kan spare en masse penge men fup er det det starter godt op og så gradvis stiger ens regning nu er jeg steget med mellem 300 og 400 kr på 2 måneder og jeg er kun mig i hustanden så nu er min regning er oppe på 917 kr og startet med at betale ca 550 kr så hvis en sælger ringer og siger du kan spare en masser af penge så er det Løgn
Dårlige oplevelser som kunde
Dårlige oplevelser som kunde
Lokal Energi modregner ikke for meget indbetalt aconto men tillægger aktuelt forbrug til næste aconto indbetaling.
Jeg orker ikke at snakke med dem længere men skifter selskab når bindings perioden er ovre
Hvis det er nødvendigt at ringe for at sælge produktet så er det et dårligt produkt.
Min far på 80+ år, havde fornøjelsen af at blive ringet op af dette firma og nu sidder han med et girokort med en opkrævning på 1100 kr. jeg har forklaret ham, at han selvfølgelig ikke skal betale da vi bruger 14 dages fortrydelsesretten, det skal jeg personligt nok sørge for. De benytter smart sælgerteknik og lige pludselig sidder man i saksen.
sig nej tak.
MØGSVIN!!!!!
Det værste FUP-firma - ringer til ældre borgere og fylder dem med løgn og SNYDER dem for penge, I SKAL SKAMME JER. Jeg håber I betaler min mors penge tilbage ellers bliver I politianmeldt.
Hold nu op, hvor skal man lede længe efter mere nedrige personer "Sælgere".
Hvis man kunne give Minus stjerner
Hvis man kunne give Minus stjerner. Så fik de 5. Aldrig er vi blevet behandlet dårligere end her.
Aldrig har strømmen været dyrere for os end her.
De snyder og bedrager.
Skal man have penge retur tager de gebyr for en opgørelse. Aldrig har jeg været så ked af det. Følt mig overrendt. Aldrig aldrig igen, skifter vi væk fra Norlys
Alt for dyrt i forlanger 900 kr i…
Alt for dyrt i forlanger 900 kr i måneden før betalte jeg 300 kr. Jeg synes i bedrager jeres kunder
Har kun godt at sige om lokal energi…
Har kun godt at sige om lokal energi god service og ingen problemer overhovedet
Skrækkeligt el selskab
Skrækkeligt el selskab, trækker penge forudrettet, og efter opsigelse er det umuligt at få sine penge retur, som man har betalt fremadrettet. Hold jer langt væk
Bedrageri
Efter min mening kan man ikke skrive en anmeldelse af Lokal energi. Jeg blev ringet op af en meget talende bondefanger på et forkert tidspunkt. Jeg var lige kommet ud af en sygdoms periode og kunne ikke overse noget. Personen der ringede påstod han havde ringet før og nu var det min tur til at få ALLE FORDELENE ved Lokal energi. Havde alle oplysningerne om mig og min bank????? Trak pengene på BS næsten samme dag selv om min aftale først gælder fra den 15-6-25.Jeg har mailet til dem, kan ikke få noget at vide om hvordan jeg kommer ud af kløerne på dette useriøse firma. Blot at jeg kan opsige min aftale fra den 15-6-25 mod at jeg skal betale et brudgebyr.. Efter som jeg jeg har betalt mit aconto beløb kan jeg vel forvente at få renter af pengene??? Prøver stadig på at finde en løsning så jeg slipper for Lokal energi. Taler med banken om at tilbageføre pengene og skal tale med mit gamle selskab om hvor jeg står... Så useriøs som Lokal energi er kan de vel også finde på at lukke for strømmen.
SÅ TIL ALLE DER IKKE KENDER NOGET TIL LOKAL ENERGI..... HOLD JEG LANGT FRA DEM. DE SVINDLER OG BEDRAGER FOR AT TJENE PENGE.
Og så er de også dyrer med strømmen
Altid søde og venlige og får løst…
Altid søde og venlige og får løst problemet de pr gange jeg har haft ringet:)
Aggressiv telefonsælger
Der bliver ringet til min mor, af en meget aggressiv sælger. prøver at få både CPR nummer og kontonumre fra min mor. Få dage efter kommer der ordrebekræftelse på noget der aldrig er ordret. Dobbelt så dyrt som det hun har nu. Utroligt at nogen kan få sig selv til at snyde en 90 årig kvinde.
svindel
jeg er blevet medlem af dem uden jeg viste af det hvordan jeg fandt ud af det var fordi de var så flinke og sende en rykker på en faktura som jeg aldrig har fået
Lige ud sagt forfærdeligt længere er…
Lige ud sagt forfærdeligt længere er den ikke, de sender rykkere hvis man misser en betaling med 1 dag!..
De kræver tårnhøje brud gebyr.
Ca 3000 eller mere, så spørg man dem hvorfor det så meget så siger de der skey en fejl, så betaler man dem et beløb de skal have, så kommer de igen senere og siger der ikke er blevet betalt, en dag efter der åbenbart skulle ske en betaling, ik nok med det er det lige dagen efter, også får man lige en rykker på 100kr for det. Det tilgrint.
Man betaler også kommer der uforventet regninger op igen..
Jeg snakkede et tidspunkt med en kvinde, så ringede jeg op for at snakke med den samme kvinde så tog en mand tlf også sagde jeg ikke kunne snakke med hende jeg lige snakkede med flabbet, også sagde jeg noget til ham også kunne jeg pludselig godt snakke med hende..
De sidder en flok tabere i kundeservice
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.