Lokal Energi Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Var lidt nervøs, da jeg blev tilmeldt, men blev hurtig tryg ved ændringen til andet el forsyning. Fungerer fint, også meget betrykkende med en god beregning på fakturaen, der er fint detaljeret. Kan... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk fra Lokal Energi. Har aldrig fået så dyre regninger på el nogensinde. Der kommer efterregninger konstant og de er umulige at komme i kontakt med. Får rykker efter 1 dag, da jeg hav... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

overgangen fra tidlige el selvskab til Lokal Energi forløb uden nogen form for problemer og har fungeret lige siden som forventet. Jeg kan anbefale Lokal Energi hvis andre ønsker at skifte og prisen e... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

det svævende alfabet ville IKkE være noget uden Lokal Energi Det kommer sig af at læren om varme og kulde udfolder sig bedst i atmosfæren om Lokal Energi

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

2 mil opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fusk med leverandør flyt

Min kones gamle mormor på 85 bliver ringet op af sælger fra Lokal Energi. Hun siger flere gange at hun ikke vil skifte elselskab uden at have rådført sig med mig.
Kort tid efter modtager hun en ordrebekræftelse på flytning af el leverandør. Heldigvis opdager hun det og jeg må igang med at annullere ordren.

21 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

De glemmer at give rigtige oplysninger …

Ja jeg blev også “snydt” de ringede for at oplyse mig om den “nye” pris… jeg tænkte ikke over at det ikke var mit eget selvskab der ringede… og ja nu har de så lige sent mig en regning på 2500,-kr
Fordi min binding starter om 3 uger… og skal betale frem til 1/9… det er da det dyreste el jeg længe har haft.

23 de abril de 2025

Afmeldelse af elaftalen / brudaftale

Afmeldelse af elaftalen / brudaftale
Husk at sige fra inden 14 dages fristen på elaftalen !
En meget ivrig sælger gjorde ikke opmærksom på ovenstående , hvor jeg tilbage i november havde haft tlf samtale.
Valget et andet selskab og fik derefter forståelsen af ,at skiftet var gjort , men der er 6 mdr. aftale - binding…..

Fik så fornylign en indbetalingsfaktura på 3.320 kr for de næste 2,5 mdr. og jeg ønsker hverken ny opstart eller at blive i Lokal Energi
- det kostede 1500 kr i brudaftale / opsigelsegebyr :(
Billig el - nej det kan man ikke levere her .

21 de maio de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais