Leia as opiniões dos outros
Hold jer langt væk fra Lokal Energi. Har aldrig fået så dyre regninger på el nogensinde. Der kommer efterregninger konstant og de er umulige at komme i kontakt med. Får rykker efter 1 dag, da jeg hav... Ver mais
overgangen fra tidlige el selvskab til Lokal Energi forløb uden nogen form for problemer og har fungeret lige siden som forventet. Jeg kan anbefale Lokal Energi hvis andre ønsker at skifte og prisen e... Ver mais
det svævende alfabet ville IKkE være noget uden Lokal Energi Det kommer sig af at læren om varme og kulde udfolder sig bedst i atmosfæren om Lokal Energi
Informações sobre a empresa
- Empresa fornecedora de energia eléctrica
- Empresa fabricante de equipamentos e instalações eléctricas
- Fornecedor de energia
- Fornecedor de energia renovável
Escrito pela empresa
Lokal-Energi til dig og din nabo
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Jeg synes det er godt at man kan stå op…
Jeg synes det er godt at man kan stå op og ha det godt
De stjæler folk penge 🤬🤬
Hold dig langt væk fra Lokal Energi
Jeg kan ikke på nogen måde anbefale, at indgå aftale med Lokal Energi. Har så sent som i går anmeldt dem til politiet, da de har svindlet min svigermor, ved at få oprettet en betalingsservice aftale, formodentlig fordi de har gemt hendes oplysninger fra tidligere.
De påstår, at have en lydfil der bekræfter hendes tilsagn og den har jeg selvfølgelig bedt om at få udlevereret, men gæt selv hvad der er sket ved det...
Deres direktør har forladt "virksomheden" pr. 1/5. uden at der er en offentlig forklaring og så kan man jo tænke sit.
Hold dig langt væk fra dem.
Ubemærket skifte
Hej 👋🏼 jeg er aldrig vild med at skifte elselskab, netop at den grund, at jeg er bange for at stå i den situation at strømmen er afbrudt. Her er det gået fantastisk. Jeg har knap nok langt mærke til at det er skiftet. Tusind tak. Det gik 👌
Jeg handler meget i nettobåde fordi de…
Jeg handler meget i nettobåde fordi de har di ting som jeg skal bruge og fordi der er et meget sød og venlig persionale der hjælper mig hvis jeg ikke kan nå varene da jeg sidder i kørestol
super el selskab
Er rigtig glad for at have lokal energi som elselskab. Jeg skiftede for ca omkring 6 måneder siden og har ikke fortrudt det. Søde og rare mennesker der altid står klar til at hjælpe Hvis man har spørgsmål
Detaljeret faktura med alle oplysninger med forbrug og afgifter
Var lidt nervøs, da jeg blev tilmeldt, men blev hurtig tryg ved ændringen til andet el forsyning. Fungerer fint, også meget betrykkende med en god beregning på fakturaen, der er fint detaljeret. Kan godt anbefale Lokal Energi.
Jeg får god strøm som altid
Uden at have høje forventninger…
Uden at have høje forventninger konstaterede jeg at lokalenergi indfriede det lovede.
Det jeg ser ved et el selskab at de er…
Det jeg ser ved et el selskab at de er så ærlige som mulig og har at tale med av så så billig strøm som modig
Jeg har hdesværre ikke nogen særlig…
Jeg har desværre ikke nogen særlig oplevelse, men generelt gode svar fra dem der har kontaktet mig.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.