Lomax.se Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med den service jag fick från Lomax. Leveranstiderna var tydliga och snabba. Ett särskilt tack till kundkontakten Lisa på Lomax, som var superkunnig, professionell och mycket be... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Först blev jag väldigt besviken eftersom bilen jag beställde från Lomax kom fram trasig, skadad och ofullständig. Men kundtjänsten var fantastisk och hjälpte mig snabbt och professionellt. De löste pr... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Beställde två saker en billig å en dyr. Den dyra ser jag inte röken av. Enda jag får ifrån lomax är en fråga om jag är nöjd. Uppdatering. Dåligt betyg resulterade att de skickade ut resten 13/2.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Utmärkt kundservice! Jag strulade till en sak med en produkt jag köpte. Jag fick sedan så oerhört mycket hjälp av Lomax. Det är precis en sådan här sak man vill ha från ett företag online: om något st... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de materiais para escritório
  2. também em
  3. Fornecedor de material para escritório
  4. Grossista de materiais para escritório
  5. Loja de hobbies
  6. Loja de mobiliário de escritório
  7. Serviço de e-commerce

Lomax.se erbjuder ett brett sortiment inom kontorsartiklar, elektronik, kontorsmöbler, lagerutrustning, rengöring, kök & catering. Med över 25 000 produkter så är vi din totalleverantör av allt till företag och privatpersoner.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

734 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

Tusen tack för dina 5 fina stjärnor!⭐😊

14 de abril de 2025

Hej Sara

Tusen tack för dina 5 fina stjärnor!⭐
Vi är glada att du upplevde en bra och snabb leverans 😊

Bra och snabb service

2 de abril de 2025

Hej :)

Tack för din positiva recension! Vi är glada att du upplevde en bra och snabb service.

Classificada 2 em 5 estrelas

Leveransen delades till 3st för att en…

Leveransen delades till 3st för att en av de levereras var utanför vår arbetstid. Nu måste vi köra 10 km för att hämta den. Postnord borde läsa anvisningar och försöka leverera om det igen, istället.

31 de março de 2025

Hej Sefik

Vi beklagar verkligen att din leverans delades upp och att du behövde köra en extra sträcka för att hämta en del av den. Vi förstår att det är frustrerande när leveranser inte går som planerat. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och vi tar dina synpunkter på allvar.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dålig kommunikation

Dålig kommunikation. Lång leverans. Nästa gång annat leverantör.

27 de março de 2025

Hej Jacob

Vi beklagar att du upplevde dålig kommunikation och lång leveranstid. Vi tar din feedback på allvar och strävar efter att förbättra våra tjänster.

Du får gärna kontakta oss på 042- 400 93 00 eller kundtjanst@lomax.se mån- fredag 08.30 - 16.00 om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Snabbt och enkelt.

Snabbt och enkelt.

27 de março de 2025

Hej Klas

Kul och höra att du är så nöjd 😊

+ Enkel beställning

+ Enkel beställning, snabb leverans, kul gåva
- Levereras i omgångar

24 de março de 2025

Hej Marina

Tack för din recension! Vi är glada att du uppskattar vår enkla beställningsprocess och snabba leverans. Vi beklagar att du fick dina varor i omgångar. Vi strävar efter att leverera alla beställningar i en enda leverans, och vi kommer att undersöka detta närmare.

Mvh Aleyna

Classificada 5 em 5 estrelas

Jättetrevlig personal och lätthanterlig…

Jättetrevlig personal och lätthanterlig webbshop samt bra kvalitet på produkter

24 de março de 2025

Hej

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar vår personal, webbshop och produktkvalitet. Vi strävar alltid efter att erbjuda en positiv kundupplevelse och det är fantastiskt att höra att vi lyckats med det i ditt fall.

Classificada 3 em 5 estrelas

Lade in beställning 07.55 på en tisdag…

Lade in beställning 07.55 på en tisdag men skickades ej förräns dagen efter. Paket ankom fredag. Tycker man hade kunnat skicka samma dag eftersom ringde tidigt.Trevligt med lite konfekt som present i paketet. Johan Giese

20 de março de 2025

Hej Johan

Tack för dina 3 fina stjärnor! ⭐

Vi beklagar att din beställning inte skickades samma dag som du beställde den. Vi strävar efter att skicka alla beställningar så snabbt som möjligt, men ibland kan det förekomma förseningar.
Vi är glada att du uppskattade konfekten som present i paketet.

Trevlig dag och varmt välkommen åter!

Mycket bra företag!

Bra service, bra priser, snabba försändelser, bra kundtjänst. Är verkligen 100% nöjd med Lomax.

15 de março de 2025

Hej Fatma

Tack snälla för dina 5 fina stjärnor!⭐
Vi blir så glada av att höra att du är så nöjd med oss😊Tusen tack 🙏

Extremt snabb leverans!

Goda produkter.

10 de março de 2025

Hej Jay,

Tusen tack för 5 fina stjärnor!⭐
Kul och höra att du är så nöjd med oss 😊

Gick smidigare än jag trodde 👍

Gick smidigare än jag trodde 👍
Bra !

Så att det va inte så bra på reco.

8 de março de 2025

Hej Sören,
Tusen tack för 5 fina stjärnor!⭐
kul och höra att du är nöjd.

Ah, ja vi fokuserar på att samla våra omdömen och recensioner via Trustpilot och använder inte Reco som en omdömmessida :)

Suveränt snabb leverans!

28 de fevereiro de 2025

Hej Kjell

Tusen tack för 5 fina stjärnor!⭐
kul och höra att du är nöjd med leveranstiden!

24 de fevereiro de 2025

Hej Ulrika!

Tack för ditt fina omdöme, ⭐️😊
kul och höra att du är nöjd med leveranstiden!

Classificada 5 em 5 estrelas

snabb leveran och skåpen var enligt vad…

snabb leveran och skåpen var enligt vad som jag förväntade
gåvan med osthyvel var kanske inte så¨bra
men att låta den gå i eget paket var negativt mest för miljön
hade jag vetat det så skulle jag aldrig valt gåva

11 de fevereiro de 2025

Hej Christer

Tusen tack för 5 fina stjärnor!⭐
Ha en fin helg och varmt välkommen åter!