Lomax.se Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med den service jag fick från Lomax. Leveranstiderna var tydliga och snabba. Ett särskilt tack till kundkontakten Lisa på Lomax, som var superkunnig, professionell och mycket be... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Först blev jag väldigt besviken eftersom bilen jag beställde från Lomax kom fram trasig, skadad och ofullständig. Men kundtjänsten var fantastisk och hjälpte mig snabbt och professionellt. De löste pr... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Beställde två saker en billig å en dyr. Den dyra ser jag inte röken av. Enda jag får ifrån lomax är en fråga om jag är nöjd. Uppdatering. Dåligt betyg resulterade att de skickade ut resten 13/2.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Utmärkt kundservice! Jag strulade till en sak med en produkt jag köpte. Jag fick sedan så oerhört mycket hjälp av Lomax. Det är precis en sådan här sak man vill ha från ett företag online: om något st... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de materiais para escritório
  2. também em
  3. Fornecedor de material para escritório
  4. Grossista de materiais para escritório
  5. Loja de hobbies
  6. Loja de mobiliário de escritório
  7. Serviço de e-commerce

Lomax.se erbjuder ett brett sortiment inom kontorsartiklar, elektronik, kontorsmöbler, lagerutrustning, rengöring, kök & catering. Med över 25 000 produkter så är vi din totalleverantör av allt till företag och privatpersoner.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

734 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

57 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Lätt att beställ och snabb leverans

Lätt att beställ och snabb leverans, trevlig personal

3 de fevereiro de 2025

Hej Jens

Tusen tack för dina 5 fina stjärnor!⭐
Kul att du är så nöjd med oss! Ha en fin helg och varmt välkommen åter!

Hej Anna

Tusen tack för dina 5 fina stjärnor!⭐

Service service

Hej Jan

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra bemötande och snabb leverans

Beställningen kom snabbt och jag fick ett bra bemötande och snabb återkoppling när jag hade fråga om leveransen. Extra plus för gåvan. :)

Hej Kristian !

Varmt välkommen åter!

Order på Stämpel

Snabb beställning och leveranstid

Hej Aziza!

Classificada 3 em 5 estrelas

Bra produkt till bra pris.

Bra produkt till bra pris.
Strulig leveransavdelning.

24 de janeiro de 2025

Hej Lars-Erik

Tack för ditt omdöme.

Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten du beställt men jag beklagar att upplevelse du haft i förbindelse med leveransen inte varit lika bra.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om det finns något mer vi kan hjälpa till med.

Hej Kristin

Tusen tack för 5 fina stjärnor!⭐
Ha en fin helg och varmt välkommen åter!

Classificada 1 em 5 estrelas

Order beskedet redovisade leverans2024-13-21 21…

Order beskedet redovisade leverans 21 december idag 28 januari fortfarande ingen vara Lomax vet inte när varan kommer Men fakturan kom idag från Lomax väldigt struliga att handla med avråds

28 de janeiro de 2025

Hej Fredrik

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och vi beklagar verkligen att din beställning inte har gått som förväntat. Vi förstår att det är frustrerande att vara osäker på leveranstid och vi är ledsna för de besvär detta orsakat.

Vi ser att det har uppstått en fördröjning, och vi jobbar på att lösa detta så snabbt som möjligt. Vår kundtjänst har försökt nå dig för att ge mer information om leveransen, men vi har ännu inte fått svar. Vi vill gärna hjälpa dig och förklara situationen mer i detalj, så vänligen kontakta oss på 042-4009300 eller kundtjanst@lomax.se så att vi kan ge dig uppdaterad information om din order.

Vi uppskattar verkligen din feedback och vill göra vårt bästa för att rätta till detta.

Tack för ditt tålamod!

Gillar funktionaliteten

Snabb leverans, en riktigt bra organisationstavla, enkel att montera, bra funktionalitet.

Hej Maria

Strulföretag...

Väntat ca. 20 dagar, fick inget ordermail, när jag bad om info skulle dom skicka men när jag flera dagar senare bad om kvitto svarade dom att varan utgått och dom avbröt ordern.
Bara strul med andra ord

Hej Ali

Ser att du varit i kontakt med oss på kundtjänst och att vi hittade en lösning du var nöjda med.

Du får gärna kontakta oss på 042- 400 93 00 eller kundtjanst@lomax.se om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Bra varor till bra priser

easy. delivered on time

13 de janeiro de 2025

Dear NA

Thank you so much for 4 nice stars!⭐

Nice to hear that you are satisfied 😊
Have a nice day and welcome back!

Kind regards Jennie
Your Lomax.se Team

Snabb och bra leverans

13 de janeiro de 2025

Hej Robin

Classificada 2 em 5 estrelas

Jag fick ingen info vid beställningen…

Jag fick ingen info vid beställningen att en av produkterna skulle dröja så lång tid att få.

10 de janeiro de 2025

Hej Frida

Tack för ditt omdöme.
Vi har försökt komma i kontakt med dig för att få mer info kring ditt ärende. Du får gärna kontakta vår kundservice på 042 - 400 93 00 mån- fredag 08.30 - 16.00 så vi kan hjälpa dig.

Mvh
Jennie

Kanonbra!!

Hej JK

Kul och höra att du är så nöjd med oss 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

På bilderna sr mkt finare ut än…

På bilderna sr mkt finare ut än verkligheten

Hej David

Tack för din feedback och för trevligt samtal! All feedback är viktig för oss och skönt att vi kunde hitta en lösning du känner dig nöjd med!
Varm välkommen att höra av dig till oss om vi kan hjälpa till med något mer!

Snabb o smidig affär

Snabb o smidig affär. Bra hemsida & bra priser. Ordern var uppdelad på 3 omgångar men det fungerade väl ok ändå.

Hej Ewa

Kul och höra att du är så nöjd med oss 😊
Anledningen till varför du fick flera leveranser är för att de skickas från olika lager. Detta för att leveransen ska bli så snabb som möjligt.

Ha en fin dag och varmt välkommen tillbaka!