A empresa respondeu
Printeren virker fin, jeg kunne dog godt have tænkt mig en dansk brugsanvisning, Havde det stået i annoncen at brugsanvisningen var på engelsk havde jeg nok ikke købt den. Appen kan ikke bruges til... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde ledt efter en lille printer, der kunne printe labels til sylteglas og lign, og faldt netop for den lille fikse sag fra LommePrinter. Det er super nemt at bruge den, med den tilhørende... Ver mais
A empresa respondeu
Hos LommePrinter ønsker vi at gøre udskrivning ubesværet og magisk. Sig farvel til pletter og spild - vores blækfrie teknologi sikrer uberørte udskrifter hver gang. Både børn og voksne kan bruge vores printer til at være kreative hver dag.
Agertoften 33, 6230, Rødekro, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Sendte bestilling torsdag og modtog fredag, det kalder jeg hurtig levering 👍🏻 samtidig fik jeg den bedste vejledning af Kurt, som venligt og tålmodigt hjalp mig med min bestilling. Har allerede lavet de flotteste bånd til kommende konfirmation og det er både super let og resultatet er flot. Jeg er super tilfreds og kan varmt anbefale begge printere 👍🏻

Resposta da LommePrinter
Appen kan ikke bruges til meget hvis man ikke køber den

Resposta da LommePrinter
Endnu en hurtig levering af min bestilling. Den var her to dage efter den var bestilt - selv om bestillingen var i weekenden.

Resposta da LommePrinter
Super hurtig levering af mine vare og fantastisk kvalitetet. Kunne ikk være mere tilfreds

Resposta da LommePrinter
Det var let at bestille, og min fine printer kom indenfor en uge. Den var meget forsvarligt pakket ind, og var superlet at tage i brug, efter at have downloaded appen. Et virkeligt godt køb.

Resposta da LommePrinter
Det jeg bestilte svarede 100 % til mine forventninger ud fra det jeg havde læst mig til på hjemmesiden. En sjov lille printer til søde, kærlige, muntre gavebånd i mange farver. Måske en lille smule dyr, men jeg kendte jo prisen før jeg handlede, så ingen brok her fra. Alt har fungeret som det skulle.

Resposta da LommePrinter
Hurtig levering og super god printer

Resposta da LommePrinter
Jeg kan kun anbefale jer til at købe jeres printer ved dette firma. Jeg spurgte dem om deres label kunne sidde fast på frysepose og komme i fryseren. Det kunne de ikke lige svare på. Og vupti lavede de lige en test med frysepose og i deres fryser. Og de skrev retur et par dage senere at det kunne de godt. Jeg har skrevet et par gange med dem og fået svar inden for en time. Og jeg har afprøvet det hos mig selv og det virker. Det kalder jeg god service. Så i kan roligt købe jeres printer hos lommeprinter

Resposta da LommePrinter
fik en ny da det vidste sig at være fejl i den gamle

Resposta da LommePrinter
Den er meget forvirrende at bruge når man ikke er så stærk i engelsk og der er ingen nordisk sprog at hente så det er lidt som at lave noget i blinde men når det lykkedes er det et godt resultat og det er specielt dejligt at det også holder på frost

Resposta da LommePrinter
Super hurtig levering og altid fine og hurtige svar

Resposta da LommePrinter
Perfekt service. God respons via mail. 100% tilfreds.

Resposta da LommePrinter
Jeg synes det er træls (og lidt bondefangeri) at man er nødt til at tegne et abonnement, for at kunne printe noget ud. Det fremgår ikke af beskrivelsen. Måske har jeg overset noget, men i så fald er det gjort MEGET besværligt at komme udenom abonnementtilmeldingen for at få lov til at printe ud.

Resposta da LommePrinter
Alletiders lille handy printer. Skal lige øve mig lidt, men har da lavet et lille gavebånd på en speciel julegave.

Lommeprinter.dk
Hurtigt levering, Perfekt service svarer hurtigt på henvendelse og løser problemer.. Super lille printer. Kan klart anbefale den.

Resposta da LommePrinter
syntes stadig at det er galt at man skal købe adgang til et program for at kunne bruge printeren ordentlig

Resposta da LommePrinter
Det er super nemt at bruge den, med den tilhørende app, hvor man nemt kan designe sine egne labels.
Og så et kæmpe plus, er også at der fås forskellige farvet parpir til den lille sag.
Jeg har allerede fundet mange muligheder for anvendelse! og jeg elsker det..., og endnu et plus er, at den er super billig! Whats not to like?
Kæmpe anbefaling herfra

Resposta da LommePrinter
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.