Waar andere 'goedkope' merken rookhout regelmatig muf kunnen ruiken, is het open van deze zakken al een feestje. Je ruikt heerlijk droog rookhout van een super kwaliteit. Roken op de kamado is met dit... Ver mais
Per toeval gestuit op deze verkoper. Een klein assortiment, maar wat ik besteld heb is wel van goede kwaliteit. Als extraatje voor mezelf ook het whiskey rookhout besteld, goede keuze geweest.... Ver mais
Toevallig tegengekomen bij mijn zoektocht naar quebracho blanco houtskool. Snelle levering, netjes verpakt. Enkel jammer dat het ondertussen niet meer verkrijgbaar is. Maar desondanks ga ik hier zeker... Ver mais
Als je wat vaker de BBQ gebruikt wil je ook weleens een stuk vlees of gerecht bereiden met een extra twist of smaak eraan. Dit is het moment dat je voor het eerst rookhout gaat gebruiken. Rookhout geeft naast marinades, rubs, kruiden en specerijen een speciale smaak aan het gerecht. Rookhout van Longstreet Smokers is geschikt voor iedere type BBQ-er en kan dat ene gerecht net een bijzondere extra rooksmaak mee geven. Longstreet Smokers helpt je met het vinden van het rookhout dat het beste bij je gerecht past. We bieden je chunks, snippers of chips & rookmot aan in de populaire smaken beuken, eiken, appel, kers, peer & hickory. Ons doel is duidelijk: de beste kwaliteit rookhout en andere top kwaliteit bbq producten zoals kamado's, restaurant houtskool, rubs etc. aanbieden voor de beste prijs. Aandacht voor het proces en de kwaliteit stellen we centraal in alles wat we doen. Daarom werken wij onder andere met een lokale ondernemer die zich onderscheid van anderen door alleen maar te gaan voor het beste kwaliteit hout. Partners met eigen machines, een droogkast en een netwerk van diverse aanbieders van eiken-, beuken- en fruitbomen, kunnen we ons rookhout aanbieden in de meest pure vorm en het beste vocht gehalte ten behoeven van je rookproces.
Haagwinde 3, 5161XM, Sprang-Capelle , Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Bestel al mijn rookhout ( chunks, snippers, rookmot) bij de Longstreet Smokers en het word altijd snel en netjes geleverd! Ook die speciale soorten rookhout zijn top (witte Port bijvoorbeeld). Ik blijf hier bestellen!

Resposta da Longstreet Smokers
Via instagram deze shop gevonden en kwam toevallig ook nog uit de buurt. Top producten en snelle en goede service. Aanrader!

Resposta da Longstreet Smokers
Netjes geleverd en mooi verpakt. Mooie stukken hout en snippers

Resposta da Longstreet Smokers
Zakje houtskool besteld om af te halen en te proberen. Deze is van goede kwaliteit.
Goede snelle communicatie. Zijn totaal niet moeilijk. Even wat omruilen is geen probleem.
Tevens ook na je bestelling ook benieuwd wat je nu van je bestelling vond. Top.

Resposta da Longstreet Smokers
Wij bevelen longstreet smokers zeker aan. Top producten en niet duur

Resposta da Longstreet Smokers
Per toeval gestuit op deze verkoper.
Een klein assortiment, maar wat ik besteld heb is wel van goede kwaliteit. Als extraatje voor mezelf ook het whiskey rookhout besteld, goede keuze geweest. Heerlijk om bij te blijven zitten als de BBQ aan staat.
Spullen besteld om op te halen, bleek het afhaalpunt niet in Sprang-Capelle maar in Waalwijk te zitten; geen punt, we geven het thuis (Kaatsheuvel) wel even af, inclusief wat extra wokkels om te proberen (ze doen het super).
Onlangs bij slagerij Van Strien in 's-Gravenmoer diverse chunks rookhout zien liggen; bij mooi vlees horen mooie kolen en rookhout, dus deze combi snap ik wel!
Hier gaat vaker gekocht worden.