Banner for Loods 5

Loods 5 Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Jongen achter de kassa was vriendelijk. Kassabon op mail, pluspunt voor het milieu, geen papieren kassabon. Ruim opgezet, dat is fijn. Minpunten echter, weinig nieuws ten opzichte van vorige paar ke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Veel keuze en hele mooie meubels! Genoeg keuze. We werden snel geholpen, er werd goed meegedacht, en toen ik een dag later toch een wijziging in de bestelling wilde maken werd ik vriendelijk geholpen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit was m’n eerste bezoek aan Loods 5 en ik was echt verrast hoe groot deze winkel is, zo’n uitgebreid assortiment. Bij het afrekenen vroeg ik om een factuur en werd ik zeer vriendelijk en met het n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

WOW! Tolles Möbelgeschäft! Sehr geschmackvoll und hochwertig aber zu realistischen Preisen. Gute und symphatische Beratung. Restaurant mit einfachen aber leckeren Speisen. Wir haben direkt ein Sof... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos domésticos

Sobre Loods 5

25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.

Bezoek Loods 5 online

Volg Loods 5 via onze Socials:

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 76% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

1017 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Perfecte service

Perfecte service, gastvrij, eerlijk advies, wij voelen welkom en gezien!

25 de maio de 2026

Hi Eric,

Wat een mooi compliment, dankjewel!
Fijn dat jullie dit zo ervaren hebben.
Daar worden wij blij van!

Tot de volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben extra stoelen bijgekocht en…

Wij hebben extra stoelen bijgekocht en ze worden zonder extra kosten bij ons thuis bezorgd. Er werd meteen even gekeken of ze op voorraad waren en de leveringsprocedure werd uitgelegd. Afrekenen en klaar!

23 de maio de 2026

Hi Mascha,

Bedankt voor je leuke review.

Wat goed om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt overgehouden aan je bezoek in Loods 5 Zaandam!
Alvast heel veel plezier met de prachtige eetkamerstoelen Grace.

Tot gauw!

Heel veel keuze

Groot assortiment dat op inspirerende wijze is uitgestald. Fijn ook dat er mogelijkheid is om wat te eten en te drinken

Hi,

Fijn dat je genoten hebt van zowel onze collectie als de gezellige tussenstop voor iets te eten en drinken.

Graag tot ziens!

Uitstekend geholpen

Ondanks dat het 2x best dwalen was, is het gewoon een prachtige en inspirerende winkel. Het was echt genieten. Had ik een vraag, de medewerkers nemen echt de moeite om met je mee te gaan en mee te denken. Top. De 3e keer kwam ik 6 minuten voor sluitingstijd aan met de vraag of wel wat kon bestellen. Nee had ik, ja kon ik krijgen. Ik werd meer dan uitstekend en vriendelijk geholpen. Klasse.

19 de maio de 2026

Hi Edwin,

Wat een heerlijke review, dankjewel!

Een beetje verdwalen hoort stiekem ook bij de Loods 5 experience.
Fijn om te horen dat onze collega’s in Amersfoort de tijd namen om mee te denken.

Tot de volgende ontdekkingstocht!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijke verkoopster en ook nog…

Vriendelijke verkoopster en ook nog koffie voor het wachten.
Kan niet beter!

Wat leuk om te horen!

Fijn dat de koffie in de smaak viel én dat onze verkoopster je zo goed heeft geholpen.
Dan wordt wachten ineens een stuk gezelliger.

Graag tot ziens bij Loods 5!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, leuke design spullen

Hi,

Bedankt voor je leuke review!

Super leuk om te zien dat je aardig geslaagd bent in onze winkel Sliedrecht.

Tot de volgende keer.

Classificada 1 em 5 estrelas

Nadat wij een verkeerde bank geleverd…

Nadat wij een verkeerde bank geleverd kregen ( wat natuurlijk kan gebeuren ) hebben wij direct contact opgenomen om de opstelling aan te passen vanwege de aankoop van een ander huis. Na meerdere telefoontjes en zelfs een bezoek aan de winkel werd ons mondeling én schriftelijk bevestigd dat dit mogelijk was.

Tot onze verbazing kregen wij twee dagen voor levering te horen dat dit toch niet kon en dat annuleren alleen mogelijk was tegen 50% van de aankoopprijs ( wat hiervoor ook altijd al kon. Fijne compensatie dus ).

Voor een aankoop in deze prijsklasse verwachten wij betere communicatie en service. Niks ter compensatie of wat dan ook. Wat een bedrijf.

20 de maio de 2026
Opinião espontânea

Hi Diede,

Bedankt voor je review.

Allereerst is het natuurlijk ontzettend vervelend dat de door jullie bestelde bank in de verkeerde kleur geleverd is.
Dit betreft een fout welke wij graag willen oplossen.

Nu kunnen wij zeker begrijpen dat bij een nieuwe woonruimte, mogelijk een andere opstelling gewenst is dan eerder besteld.
Na intern te hebben geschakeld, bleek dit inderdaad helaas toch niet tot de mogelijkheden te horen.

De nieuwe bank kon enkel opnieuw geproduceerd worden in de door jullie origineel bestelde opstelling en kleur.

Wij bieden onze welgemeende excuses aan voor de verwarring en vinden het ontzettend vervelend te lezen dat je het verloop in communicatie en service teleurstellend hebt ervaren.
Desalniettemin hopen wij toch dat je kunt genieten van de nieuwe bank bij jullie thuis.

Classificada 3 em 5 estrelas

Leuk

Leuk, maar dit keer veel hetzelfde aanbod. En veel leeg.

Hi,

Bedankt voor je review en feedback!

Ondanks dat het aanbod niet helemaal naar wens bleek te zijn, zijn wij toch blij om te zien dat je een paar nieuwe items hebt weten te scoren.
Het aanbod bij Loods 5 wordt alsnog regelmatig verandert.
Daarom hopen we je de volgende keer weer positief te kunnen verassen hiermee!

Hopelijk tot ziens.

Classificada 5 em 5 estrelas

Verkoopmedewerker was perfect !

We hebben 4 Vitra stoelen gekocht , Verkoopmedewerker was perfect ! Hopelijk worden ze snel geleverd ( 4 tot 6 weken ) en zijn ze ook in orde. We gaan het afwachten.
Vriendelijk behulpzaam

19 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

We hebben een eettafel in de winkel…

We hebben een eettafel in de winkel besteld met een levertijd van 2-4 weken. Uiteindelijk is dit 16 weken geworden waarbij er consequent geen actieve informatie gedeeld wordt vanuit Loods 5 en we constant hebben moeten mailen voor updates, waar vervolgens verteld wordt dat ze met "de deelnemer" contact op zullen nemen, en er wederom geen informatie volgt.

Uiteindelijk is de tafel bezorgd en blijkt deze bij aankomst aanzienlijk beschadigd te zijn. Dat kan uiteraard gebeuren en ligt niet aan Loods 5.

Echter: we hebben alweer 1,5 week een email gestuurd dat we het pakket op willen laten en het geld geretourneerd zien worden.
Tot op heden wederom een standaard bericht "we gaan er achter aan" en sindsdien radiostilte...

Grootste probleem: gebrek van communicatie.
De passende oplossing is nog steeds niet uitgevoerd.

20 de maio de 2026
Opinião espontânea

Hi,

Bedankt voor het delen van je ervaring en feedback.

Wat ontzettend vervelend te vernemen dat na het lange wachten de tafel niet in orde is aangekomen.
Allereerst onze welgemeende excuses voor de ontstane ongemakken hierin.

Graag kijken wij met je mee om de melding zo snel mogelijk voor je af te handelen.
Helaas kunnen wij op basis van deze review en naam, het lopende mail contact en order niet achterhalen.

Graag ontvangen wij een mail met daarin bovengenoemde gegevens.
Onze klantenservice pakt dit dan spoedig op.
Je mag een mail sturen naar klantenservice@loods5.nl

In afwachting van je bericht!

Classificada 4 em 5 estrelas

Het is zo nu en dan heerlijk door…

Het is zo nu en dan heerlijk door jullie zaak te lopen, echt een beleving. Ook bijzonder vindt ik dat het jullie steeds weer lukt om een apart en gevarieerd assortiment neer te zetten. Daar wordt ik dan weer blij van 😊 LEKKER DOORGAAN

18 de maio de 2026