Banner for Loods 5

Loods 5 Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Veel keuze en hele mooie meubels! Genoeg keuze. We werden snel geholpen, er werd goed meegedacht, en toen ik een dag later toch een wijziging in de bestelling wilde maken werd ik vriendelijk geholpen... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Jongen achter de kassa was vriendelijk. Kassabon op mail, pluspunt voor het milieu, geen papieren kassabon. Ruim opgezet, dat is fijn. Minpunten echter, weinig nieuws ten opzichte van vorige paar ke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit was m’n eerste bezoek aan Loods 5 en ik was echt verrast hoe groot deze winkel is, zo’n uitgebreid assortiment. Bij het afrekenen vroeg ik om een factuur en werd ik zeer vriendelijk en met het n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

WOW! Tolles Möbelgeschäft! Sehr geschmackvoll und hochwertig aber zu realistischen Preisen. Gute und symphatische Beratung. Restaurant mit einfachen aber leckeren Speisen. Wir haben direkt ein Sof... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos domésticos

Sobre Loods 5

25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.

Bezoek Loods 5 online

Volg Loods 5 via onze Socials:

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 76% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

1017 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Deense ovale tafel besteld

Deense ovale tafel besteld, verkeerd onderstel is geleverd waardoor het niet gemonteerd kan worden. Bij verzoeken van oplossing laten ze je weten dat er contact met je wordt opgenomen vanuit de leverancier vervolgens wordt er geen contact opgenomen over een oplossing. Ik weer er achteraan met de vraag wanneer het opgelost wordt en is de oplossing van de leverancier om het product te retourneren.

Jullie hebben mijn tijd verspild en mijn leuke verwachting voor een nieuw tafel. Loods5 nooit meer. Ik doe liever zaken met een bedrijf rechtstreeks ipv dit waar bij als dingen fout gaan niet normaal opgelost kunnen worden.

31 de maio de 2026
Opinião espontânea
logótipo da Loods 5

Resposta da Loods 5

Hi Isabelle,

Bedankt voor het delen van je review.
Wat jammer om te lezen dat je ervaring niet aan je verwachtingen heeft voldaan.
Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een levering niet verloopt zoals gehoopt en dat je graag snel duidelijkheid wenst over een oplossing.

Vanaf het moment dat je melding bij ons bekend was, zijn wij hiermee aan de slag gegaan om te kijken naar de passende mogelijkheden in deze situatie.
Wij doen altijd ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Wel hechten wij veel waarde aan een respectvolle omgang met elkaar en verwachten dat dit wederzijds is in het contact met onze medewerkers.
Een prettige en respectvolle communicatie helpt ons om samen tot de beste oplossing te komen.

Wij hopen alsnog op een passende afronding van de melding.

Klantenservice Loods 5

Classificada 1 em 5 estrelas

Vorige week 2 lounche banken gekocht en…

Vorige week 2 lounche banken gekocht en de dag erna waren ze 20% korting.
Na een telefoontje kreeg ik te horen dat ze alleen de korting nog konden verrekenen als ik ze zou terug sturen in de originele verpakking.
Wetende dat deze stoelen eenmaal uitgepakt zijn nooit meer kunt inpakken.
Vond het wel heel jammer,koste toch 179€ p.s.
Al was het maar 20% korting geweest op de hele aankoop!
Maar bleven bij hun standpunt.
Dus ik raad deze lounche banken niet aan,want je mag en kunt ze nooit meer retour sturen als ze niet bevallen

1 de junho de 2026
Opinião espontânea
logótipo da Loods 5

Resposta da Loods 5

Hi Peggy,

Bedankt voor het delen van je ervaring.
Wat jammer dat je de actie dag bent misgelopen!

De 20% korting was echt alléén geldig op zondag 31 mei en kunnen de korting niet op terugwerkende kracht verrekenen, op oudere bestellingen.

Wij hopen alsnog dat je veel plezier zult ervaren van de Loungebanken Barry!

Klantenservice Loods 5

Snuffelen

We komen regelmatig even snuffelen bij Loods 5. Nu een bank gekocht. Super goed geholpen. Duidelijk zonder franje. We komen graag nog een langs.

3 de junho de 2026