loomis.se Opiniões 10

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

10 opiniões

Sämsta som finns

Sämsta som finns, rekommenderar EJ, köp inge valuta från de speciellt 500 USD $. Ni kommer att få de i 20$ lappar vilket förlorar värde på minst 500kr när man ska växla. Jag har ringt och frågat om man kan byta ut de till 100$ lappar istället då svarar de att de har BARA 20$.

23 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Toppenservice!

Toppenservice! Beställt resevaluta två gånger inom kort tid och jag har fått dem skickade i REK-brev.

Snabbt gick det också, tog 1-2 dagar.

Pålitliga och bra kurs!

3 de novembro de 2025

Varit kund i 15 år

Varit kund i 15 år. Missade en inbetalning pga att fakturamailet inte levererades. Fick betalningspåminnelse och ringde samma dag Loomis och förklarade att mailet inte kommit fram. De skickade över fakturan och jag betalade samma dag. En vecka senare kommer brev från Intrum med uppmaning att betala fakturan plus avgift på 450kr. Ringer både Intrum och Loomis (står i kö i timmar). Loomis begär att jag ska betala 450kr till Intrum trots mina protester. Jag betalar men är rosenrasande. Avslutar mitt samarbete med Loomis via Mail. Dagen efter får jag mail från dem om att de avskriver, vill ha mig som fortsatt kund! Inte fått tillbaka några pengar nu en månad senare! Tänker aldrig anlita dem igen och byter därför till en bank som tar emot kontanter.

15 de maio de 2025

respektløs behandling

respektløs behandling
fuldstændig forfærdelig kasse apparat, der har ikke været en uge siden 1/1-2024 hvor kassen har kørt optimalt. kundeservice forgår på en rigtige mafia måde, søde venlig og rare indtil din kasse apparat er landet i din butik, også ender i med at se de beskidte kort loomis kundeservice udnytter, da man forbundet i følge kontrakten. i dag er ikke en slem dag i forhold til de andre gange, har ringet 4/5 gange jeg venter hver gang minimum 20minutter på at komme igennem, da jeg skal sende dem videoer på mail og det kan jeg ikke mens jeg snakker i telefon, de har også nægtet at ringe tilbage og jeg må ringe som en ny sag hver gang.
nu står jeg her midt på dagen uden en kasse apparat som hverken virker og et kunde service som ikke står til rådighed, da de ikke kan gøre mere andet end de tilbyder mig en ny kasse, som jeg skal betale nogle omkostninger for og det skal siges at at jeg har service inkluderet min aftale.

Hold jer væk hvis i ikke ville have hovedpine i forhold til jeres kasse apparat, som er fuldstændig unødvendigt.

Jeg håber på at ende i retten med loomies, da jeg ville føre sag an mod dem via en advokat, når jeg når nærmere i dette forhold ville jeg opdatere jer.

1 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

This is the worst experience ever.

This is the worst experience ever.

The machine took my Visa card without any reason - I checked with my bank and they couldn't give one either - everything was fine. Now I'm standing with extra expenses and Loomis will not pay for there fault. Keep away from the company - they won't stand up for there responsibility.

9 de agosto de 2023

Sämsta kundsupporten någonsin

Sämsta kundsupporten jag någonsin varit i kontakt med. För att öppna ett konto ska det ta 8 veckor blev vi lovade. första kontakten var i början av februari, nu i snart maj har vi fått avtal att signera och då menar dom nu att det är 8 veckors handläggningstid på ett avtal. Ingen som kan svara på frågor, otrevlig telefonsupport.
Har aldrig varit med om sämre support. SKÄMS LOOMIS!

19 de abril de 2023

Avoid!

The park everywhere - the have 0 tolerance for others in traffic.
Very angry and rude to speak with.
Their driving is bad as well especially car with license LFL531

19 de abril de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.