!!! Abofalle. Leute, lasst alle die Finger von dieser Webseite. Hab Shampoos und Haaröl bestellt, welche schon viel zu überteuert waren und jetzt zwei Monate später ist mir aufgefallen, dass monatlich... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Lieferung ging super fix. Ich hab den Lorreskin auf trockener Haut ohne zuvor duschen oder baden probiert. Ging super mit perfektem Ergebnis. Danach sollte man sich eincremen da der feine Staub die... Ver mais
Dropshipping in nonoptima forma zonder normale klantenservice. Service tot de deur, erna helemaal poep. Aangeven dat je wilt retourneren, welke reden dan ook, eerst 10x een extra korting aanbieden... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Oplichters zijn t!
Oplichters zijn t!! Retour accepteren ze niet!! Je zit met lege handen en mag wel een rekening betalen!! Bizar!!
Zelfs Klarna trapt in deze oplichters!

Niet kopen
Niet kopen! Kreeg er een rode huid van met enorme jeuk. Probeerde mijn geld terug te krijgen maar niks meer van ze gehoord.

Loree skin!
I had to wait a bit longer than expected, but the communication was good and once the stone was delivered, it was fantastic! The hairs on my legs are easily and painlessly removed this way. It doesn't take very long and it is way easier, less painful and cheaper than any other method I have ever used to epilate my skin. Very nice!!!

Erg teleurgesteld
Edit: tot 2x toe heeft LoreeSkin deze review gerapporteerd. Wat ontzettend slecht! Terwijl zij weten dat ze contact met mij hebben gehad. Zelfs nu, maanden later, staat hun contact nog scherp op mijn netvlies. Wat een nare ervaring was dat!
Erg teleurgesteld. Bleek dat deze producten gewoon dropshipping is uit China. Op Aliexpress vind je ze voor 2,50 euro.
Het werkt voor geen meter. Je moet heel vaak heen en weer met dat ding waardoor je huid kapot gaat en je brandwonden krijgt. Haren blijven niet langer weg (beweren zij wel) en mijn benen zijn knalrood na gebruik met allerlei bultjes en ontzettend pijnlijk. De Aloe vera gel werkt daar niet tegen (beweren zij van wel).
Vervolgens contact opnemen, moet ik het terugsturen naar CHINA! En dan lees je hier dus dat mensen dat ook echt doen, vervolgens invoerrechten moeten betalen en daarna raakt het pakketje kwijt en krijg je je geld niet terug.
Maar het is hun policy, zelfs als je het gebruikt hebt willen ze het terug. Wat moeten zij nou met een gebruikte haarverwijderaar en gebruikte gel? Dat mag je toch niet meer verkopen ivm hygiëne? Het lijkt wel alsof ze dit expres doen zodat ze geen geld terug hoeven te storten, want terugsturen naar China doen niet veel mensen.
En in de mailtjes krijg je allerlei vage reacties zoals:
- "We understand your concern"
- "We apologize for the inconvenience."
- "We hope you understand and thank you for your patience on this."
- "If you have any further questions or concerns, please do not hesitate to contact us."
- "We sincerely apologize for what happened. To ensure that this issue does not take place in the future, we have taken all precautionary steps."
- "We always value customers who are keen to give us their feedback"
Allemaal van die nietszeggende antwoorden waar je niets aan hebt. Oplossen ho maar.
Uiteindelijk een kleine refund gekregen, maar het product voldoet niet aan de verwachtingen. En de refund krijg je alleen op de loree haarverwijderaar en absoluut niet op de aloe vera gel. Wil je dan een refund krijgen op de aloe vera gel moet je die, terwijl het gebruikt is, terugsturen.
Als meer mensen hierin zijn getrapt zou ik aanraden om net als ik een officiële klacht indienen bij instanties.
Update:
Als reactie schrijft Loree Skin dit: "We want to know what happened which resulted in this irritation or discomfort. Kindly send us an email along with a photo so we can do further investigation. Please also quickly discuss with us what steps you took when using our product."
Ik heb al eerder foto's gestuurd en uitgelegd hoe ik het product heb gebruikt (exact volgens de gebruiksaanwijzing). Met een oplossing komen ze niet. Dit antwoord sturen ze standaard naar iedereen met een slechte review.

Service krijgt 0 sterren
20,- teveel afgerekend, maar ze houden het gewoon. Triest als je zo geld moet verdienen..
Hi Beth, dank je wel voor je reactie. Zou je aan jouw collega Linda alle e-mail correspondentie willen. De discussie speelt helaas al even met haar.

Zonde van je geld
Volgens de site zou ik mijn bestelling tussen de 4 en 7 werkdagen kunnen verwachten. Na 4 weken ontving ik het pas! Ondertussen wel goed contact gehad met de klantenservice, zij gaven mij een kortingscode voor een volgende bestelling maar andere producten zijn er niet te bestellen dus de kortingscode was voor mij niet te gebruiken.
Ik heb het product gebruikt zoals staat aangegeven. Het duurt echt ont-zet-tend lang voordat ik klaar ben met beide benen, ja het is super glad maar de volgende dag voel ik al stoppels. Als je iets te hard wrijft heb je snel irritatie / brandwondjes.
Via Loree betaal je een fors bedrag voor dit product en de Aloë vera (super klein potje!) terwijl je via andere apps maar een paar euro betaald.
Dit product is niets voor mij, zonde van mijn geld! Ik hou het bij mijn epileerapparaat, geeft het langste resultaat.

Artikel nooit geleverd
In mei besteld, nooit binnengekomen. Berichten gestuurd maar geen reactie.

🚨 pas op 🚨
🚨 pas op 🚨
* risicovrij proberen kan niet, want ze nemen geen gebruikte producten terug;
* besluit je het product ongebruikt terug te sturen dan mag het retour naar China. Kosten voor de consument à 20 Euro;
* Ja, het staat in de algemene voorwaarden, maar een gewaarschuwd mens...
* product werkt niet zo goed als een mesje. Vooral in je knieholtes krijg je het haar niet weg;
* product zorgt voor brandplekken en wondjes door het schuren;
* Mijn advies: niet kopen ❌

Resposta da Loreeskin
Werkt totaal niet zoals beloofd
Werkt totaal niet zoals beloofd. Natuurlijk Loree gebruikt zoals wordt geadviseerd. Verwijderd de haren niet, zeker haren op oksel en bikinilijn niet. Het duurt ook heel lang voordat je resultaat hebt waardoor scheren veel gemakkelijker is. Doordat je zo lang moet wrijven beschadigd de huid. Ik had eerst reviews moeten lezen want retour sturen kost veel geld ondat het uit China komt. Uiteindelijk 50% van aankoopbedrag teruggekregen. Weggegooid geld dus. Advies, niet kopen, scheermes geeft veel beter resultaat.

Refunded
I didn’t receive my order in April. I was very upset because I contacted Loree a lot. At last somebody reached out and refunded the total amount. Thank you. I was pleasantly surprised by your service after all.

Resposta da Loreeskin
After first use I can't complain
After first use I can't complain, seems to work well so far!

Resposta da Loreeskin
Ik begrijp de grote heisa niet...
Ik begrijp de grote heisa aan negativiteit eerlijk gezegd niet. Ik had me laten bang maken van alle negatieve reviews, en was al nagenoeg overtuigd om het product ongebruikt te retourneren.
Bij ontvangst van mijn pakket vond ik de producten er verrassend kwalitatiever uitzien dan het beeld dat ik ondertussen voor mezelf geschept had op basis van alle commentaren, en besloot toch een poging te doen en het product alsnog te testen... Het werkt wonderbaarlijk goed !!
Ik heb alle gebruiksvoorschriften wel netjes gevolgd, en benen goed nat gemaakt vooraf, niet té hard drukken op de huid, gewoon losjes er overheen glijden, en ik moet zeggen, op slechts 10 minuten waren beide benen vlekkeloos onthaard + een zachte huid als bonus er bovenop.
Het is wel zo dat je dit product beter niet op gevoeligere plaatsen gebruikt, armen en benen lukt super, maar ik zou het bijvoorbeeld niet gebruiken voor oksels of bikini streek. Bij mij dus prima meegevallen, en nogmaals, ik begrijp de heisa en alle verwijten eerlijk gezegd dus niet. Volgens mij ligt het echt wel aan je type huid enerzijds, en of je het product wel helemaal volgens de richtlijnen gebruikt...
Als enige minpuntje (vandaar slechts 4 sterren i.p.v. 5) zou ik vermelden dat het pakketje wel erg lang onderweg was (een 2-tal weken op gewacht) en dat er initieel geen tracking meegedeeld was, wat inderdaad wat onrust wekt. Na contact via email werd ik echter een tracking nummer meegedeeld, en kon ik de status van het pakketje wel verder volgen. Uiteindelijk kwam het vroeger aan dan de te verwachten leverdatum die de tracking aangaf.

Resposta da Loreeskin
Ik kocht een week geleden dit product
Ik kocht een week geleden dit product. Bij toeval kwam ik bij Trustpilot terecht NA ik besteld had. Ik moet zeggen dat ik een naar gevoel over houd aan de aankoop. Ik heb hem nog niet ontvangen maar ik ga wel proberen hem ongeopend terug te sturen. Brandwonden? Korsten? Lang wrijven? Je wrijft je huid kapot? Ik heb een gevoelige huid, dus het lijkt me geen goed idee om dit te gebruiken. Als ik op Instagram reageer met; ' Op google kan je andere recenties vinden dan alleen maar positief' dan blokkeren ze je gewoon. Hun instagram pagina is dus met andere woorden gewoon maar schone schijn. Het feit dat het product van China komt stelt ook niet veel vertrouwen. Dat staat ook trouwens niet duidelijk vermeld op de website.
Ik geef graag een update over hoe dit verder zal aflopen!

Resposta da Loreeskin
Nooit bestellen bij dit bedrijf!!
Nooit bestellen bij dit bedrijf!!!
1. Je kan het op een andere site voor €3 bestellen (ja ik ben er ingetrapt helaas)
2. Als je het artikel wilt retourneren, dat mag binnen 30 dagen.
Zijn de kosten voor jezelf. Prijzen beginnen vanaf €60 waardoor je het product vanzelf houd.
Oplichting is het!!
Daarbij werkt het product ook nog eens totaal niet!

Doe het niet
Goed gelezen hoe te gebruiken. Je ziet af en toe op het apparaatje een haar zitten maar je wilt mijn benen niet zien! Zachtjes gedrukt, dikke schaafwonden op mijn benen. Dit doet zo een pijn. Ziet er ook niet uit mijn benen. Ik denk nu maar de hele tijd, had vanmorgen gewoon even die Scheermes gepakt. Een waardeloos ding dit. Nooit meer. Ding gaat de prullenbak in! Dag!!

Lieferung ging super fix
Lieferung ging super fix.
Ich hab den Lorreskin auf trockener Haut ohne zuvor duschen oder baden probiert. Ging super mit perfektem Ergebnis. Danach sollte man sich eincremen da der feine Staub die Haut ziemlich austrocknet dafür ist das Ergebnis top und ich hatte keine Irritationen. Ich habe ihn schon meinen Freundinnen empfohlen und werde meine Rasierer über Bord schmeißen :-)

Great communication
The delivery had some problems, but it's solved quickly. Good experience!

Zonde van je geld
Zonde van je geld, je kan hetzelfde product op shein of aliexpress voor 2/3€ bestellen. Hier betaal je €30 en vervolgens wacht je nog twee weken op je bestelling tot dat ie arriveert.
De pakketjes komen uit china dus je kan het al raden 1+1=2.
Lekker geld verdienen zo😂
****
& maar mijn review rapporteren omdat deze volgens Loreeskin niet op een echte ervaring gebaseerd is 😂😂
Geen zorgen, de bestelgegevens zijn al met Trustpilot gedeeld.
Wat een bedrijf zeg..

Resposta da Loreeskin
De verzendtijd duurde langer dan…
De verzendtijd duurde langer dan verwacht en ik kreeg geen track&trace code. Maar ik ben tevreden over het gebruik. Mijn benen waren zachter dan na normaal scheren en mijn huid reageerde er goed op.

Resposta da Loreeskin
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.