Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruikte in het verleden reeds een marathonschema van Lotte en behaalde mijn doel. 😉 Ga nu voor een scherpere tijd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik volg Lotte al een tijdje op Instagram en naast dat ik hier super veel tips en inspiratie op doe voor tijdens het hardlopen, nu ook een hardloopschema aangeschaft. Het is een overzichtelijk schema... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Boek 2 van Lotte gebruikt voor halve marathon. Super handig deze houvast. Je kan uit verschillende schema’s kiezen voor ieder z’n eigen tempo. Gister PR gehaald op de halve marathon van Egmond dankzij... Ver mais

Informações sobre a empresa

84 opiniões

Marathonschema

9 de novembro de 2025

Prettig

Prettig, duidelijk en goed schema waardoor ik echt op alle vlakken positief verschil en positieve vooruitgang merk! Ontzettend blij mee! (Marathon schema 4u15 en 4u opvolgend)

16 de maio de 2025

Eerste halve marathon

2 jaar geleden kon ik amper 5km lopen... langzaam ben ik beginnen opbouwen en kocht ik een trainingsschema van Lotte.

Op 16/02/2025 liep ik mijn eerste halve marathon in Alicante.
Het was een geweldige ervaring (kan ik nu achteraf wel zeggen) Bedankt voor het schema, de muesli, porridge,… ( jaja ik kocht het allemaal 😅).

Op naar nog zó veel meer 🏃‍♀️ 😍

16 de fevereiro de 2025

Fantastisch hardloopschema!!!

Fantastisch hardloopschema en super fijne motivator!

Het hardloopschema van Lotte van Leeuwen is echt geweldig! Het is niet alleen effectief en goed opgebouwd, maar ook heel motiverend. Dankzij haar schema heb ik mijn doelen kunnen behalen en inmiddels loop ik het zelfs voor de tweede keer, dat zegt genoeg! 💃🏽

Wat Lotte echt bijzonder maakt, is haar persoonlijke benadering. Haar content op social media is enorm inspirerend, en ze neemt altijd de tijd om te reageren op vragen. Ook al ken je haar niet persoonlijk, het voelt alsof je een lieve vriendin hebt die meeleeft met je vooruitgang.

Ik kijk nu al uit naar de “RUNALOTT” app die ze gaat uitbrengen. Als die net zo goed wordt als haar schema’s, dan weet ik zeker dat het iedere hardloper ontzettend gaat helpen 🤩

Well done Lotte!! 🧡

7 de fevereiro de 2025

Aanrader

Een mega dankjewel van mij aan Lotte: afgelopen najaar heb ik voor de eerste keer een trainingsschema gevolgd én volgehouden, haar schema beviel namelijk super goed en m’n motivatie en plezier (en skills!) namen er zo erg door toe!! En I nailed de halve marathon waarvoor ik getraind heb :) Zo genoten, zowel van het event als de hele aanloop er naar toe met haar schema! Dit smaakt absoluut naar meer, en het volgende schema voor een hele marathon heb ik dan ook meteen gekocht.

10 de novembro de 2024

Super fijne schema's

Super fijne schema's, ik heb de halve marathon onder 2h gevolgd en daarmee een dik PR gelopen. Nu bezig met het marathon schema en bevalt super goed! Het motiveert en alles is heel duidelijk omschreven. Het zijn leuke trainingen.

9 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Not received my order

I have ordered and paid for a running scheme, but didn't receive anything. I think the website is fake.

28 de novembro de 2024
logótipo da Lotte van Leeuwen

Resposta da Lotte van Leeuwen

Hi there! How strange that nothing has come through on your end. Perhaps you entered your email address incorrectly, which might be why you didn’t receive anything. The website is not fake. Could you email us your proof of payment at webshop@lottevanleeuwen.com? We’ll send the training plan to you right away.

Classificada 3 em 5 estrelas

Aanpassen naar eigen werkbaarheid

Het is een fijn schema, omdat het interval en duurloop verdeeld over de week.

Wat ik minder vind is dat ik constant aan het rekenen ben, omdat er veel waardes door elkaar gebruikt worden en ik geen toegang heb tot sommige waarde metingen.

Bijvoorbeeld:
8x(400m op 6:00+200m joggen)+5 min rustig. Of
10 min rustig +5x(800m op 6:00+90sec joggen)+5 min rustig

Voor mijn loopband moet ik sec/km omrekenen naar km/h (geen probleem, is niet moeilijk) maar 400m op 6:00 moet ik omrekenen naar hoe lang je doet over 400m als je op 6:00 rent. (=2.24 min), want mijn fitbit/loopband laten geen meters zien en ik heb geen toegang tot een atletiekbaan.

Waarschijnlijk goed te doen met de juiste hulpmiddelen, maar die heb ik dus niet.

Ik geef hem 3 sterren, omdat ik de lay-out en indeling gebruik, ik hem moeten versimpelen zodat hij werkbaar is voor mij.

4 de dezembro de 2024

Top!

Heeeee Lotte. Ik kocht in september je marathonschema voor de sub 3:30 en liep hem gisteren in 3:25:44. Ruim mijn doel gehaald dus en dat was me echt niet gelukt zonder jou! Bedankt voor je harde werk, inspiratie en motivatie. Ik zit echt op een roze wolk atm 🥹🫶

1 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Heel fijn trainingsschema voor halve marathon sub1:45…

Heel fijn trainingsschema voor halve marathon onder 1:45 die goed de tempo’s beschrijft die je voor de verschillende trainingsruns kan lopen. Als je dit trainingsschema met de afwisseling van de verschillende trainingsvormen consistent volgt dan merk je echt resultaat. Trust the process! Ik heb er zelfs sub 1:40 mee gelopen. Op naar het sub 1:30 trainingsschema!

27 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.