MarketingWorkx - Danny van Os de Man Opiniões 17

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

17 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service en gesprekspartner!

Op het gebied van marketing deden wij als bedrijf vrijwel niets. Wij zijn op ons vakgebied in de regio een van de grootste bedrijven maar onze naamsbekendheid is nog te beperkt. Daarnaast plaatsen wij nooit wat op de socials terwijl er genoeg te vertellen is.
Via Instagam kwam ik Danny tegen en eerst een tijdje gevolgd voordat ik contact heb opgenomen.

Eigenlijk vanaf ons eerste gesprek een zeer goed gevoel overgehouden. Danny luistert oprecht en is geïnteresseerd in ons bedrijf en dienstverlening. Hij stelt kritische vragen en zegt waar het op staat. Vervolgens heeft Danny een concept marketingplan opgesteld om fasegewijs ons hele marketingapparaat op te gaan bouwen. Deze hebben we samen doorgesproken en een aanvalsplan bedacht. Danny is benaderbaar en legt alles helder uit omdat het voor ons nieuwe materie is.

Danny heeft kennis van zaken en kan als externe deskundige het marketinggedeelte van een bedrijf opzetten. Hij is erg duidelijk en ook over de financiële kant zijn afspraken te maken over budgetten en degelijke. Ik zou Danny van harte aanbevelen.

13 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Danny is een gozer met passie voor zijn vak

Voordat ik met Danny aan de slag ging had ik als grootste zorg de kosten! Ik heb in het verleden aantal x marketing / advertentie campagnes opgestart en dat liep uit op niets. Het voelde voor mij altijd als naar het casino gaan :) Dat is nu wel anders!

Wat fijn is aan onze samenwerking is dat je mij in de focus houdt door onze wekelijkse meetings. Plus dat je me uitdaagt om conversie te maken op een manier dat bij mij past; je enthousiasme als het dan lukt vindt ik ook erg leuk en motiverend.

Danny is een gozer met passie voor zijn vak; en dat weet hij over te dragen! Hij kan met je meebewegen (flow) maar zal ook zorgen voor focus en doelstellingen op een niet pushy manier. Komt met nuttige ideeën en feedback en komt altijd zijn afspraken na en is niet te beroerd om op zondag of in de avonden tijdens een deadline bij te springen.

13 de julho de 2022

Ik kwam bij Danny terecht via Instagram

Ik kwam bij Danny terecht via Instagram. Wat verlangde ik naar hulp en het niet meer alleen hoeven doen. Maar de stap om "groots" te investeren (want zo voelde het voor mij) was rete spannend. Financieel absoluut maar vooral is dit weer standaard marketing. Ik heb ontzettend veel gedaan maar wat ik nodig heb is iemand aan mijn zij, iemand die van mijn creativiteit om iets logisch maakt en het bouwt voor mij zodat ik lekker kan blijven creëren.

Ik vind de meetings met Danny dan ook het allerleukste en fijnste - lekker sparren, nieuwe concrete plannen maken!
Ik heb "mijn Danny" volgens mij al aan iedereen voorgesteld want ik vind dat iedereen met een eigen bedrijf zichzelf zo'n persoonlijke begeleiding zou mogen gunnen.

Danny is eerlijk, oprecht, energiek en vindingrijk!
Een aanwinst voor je team!

8 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Wauw wat een eye-opener!!!

Wauw wat een eye-opener! Focus-mode heeft mij bewust gemaakt van de tijd en energie die ik dagelijks weggooi. De handige tips en tricks die Danny deelt helpen bij timemanagement en het behouden van mijn focus.

Wil je meer uit je dag halen en je productiviteit een boost geven? Dan is Focus-mode de training voor jou!!

21 de maio de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Danny is een echte aanrader

De samenwerking met Danny is echt top. Het is ook echt een samenwerking. Hij heeft enorm veel kennis van zaken, kijkt naar het totaalplaatje en betrekt ook mij in het proces. Zo weet ik precies waar mijn geld naartoe gaat, hoe het ervoor staat en wat er goed gaat of beter kan. Het zijn korte lijnen. Persoonlijk vind ik dit het beste van twee werelden: uitbesteden waar ik zelf niet goed in ben aan een expert (want dat is hij zeker) en tegelijkertijd wel op de hoogte worden gehouden, want ja, het is wel mijn business. Dat we tijdens de meetings ook kunnen lachen maakt het geheel compleet. Een samenwerking waar ik mee in mijn handen knijp.

14 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

De samenwerking met MarketingWorkx…

De samenwerking met MarketingWorkx verloopt naar alle tevredenheid. De resultaten zijn verbluffend. Het enthousiasme, de professionaliteit en de know how van Danny is een feest om mee samen te werken. Het geeft een vertrouwd gevoel waar je uit kunt gaan van gedegen resultaten als je de marketing uitbesteed aan een vertrouwelijke en actiegerichte partij als MarketingWorkx.

17 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Het samenwerken met Danny is een frisse wind door mijn bedrijfsvoering!

Het samenwerken met Danny is echt ontzettend fijn. Danny is heel vakkundig in zijn werk als marketeer, zoekt uit zichzelf veel uit, draagt veel ideeën aan en komt met goede oplossingen voor problemen. Ik vind zelf het hele marketingstuk niet echt altijd leuk, dus het is heel fijn dat Danny er met zijn energie een frisse wind door heen gooit en een feestje maakt van online marketing. Hij leert me veel nieuws bij en ik voel ook echt dat ik altijd met al mijn vragen bij hem terecht kan.

3 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

De knop naar je creatieve brein en groots denken!

Danny kan regelmatig de knop vinden van mijn creatieve ondernemersbrein. Als ondernemer verzand je vaak in het werken in je bedrijf in plaats van aan je bedrijf. Als je iemand vindt om mee samen te werken die het grotere plaatje kan schetsen en je zo gemotiveerd raakt om er meer uit te halen dan dat je dacht dat erin zat, dan ben je echt goed in je vak. Wie had dat gedacht bij het inschakelen van een online expert! 🙏🏻

11 de janeiro de 2022

Zo blij met Danny!

Sinds 6 maanden werk ik samen met Danny. Super enthousiast en meedenkend. Heel fijn samen werken door het snelle contact en de brainstorm sessies. Een aanwinst voor je team!

5 de novembro de 2021

Fijne samenwerking - Funnelexpert en Facebookads expert

Danny denkt met je mee, is een goede sparringpartner en geeft zijn visie en kijk op Facebook advertenties en funnels (in mijn geval).
Zijn persoonlijke aanpak is ook een prettige manier van samenwerken.

Bijsturen, testen en door blijven pakken dat is waar Danny me in mee heeft genomen.
Iets wat niet werkt uitschakelen en kijken wat we kunnen doen om het wel werkend te maken.
Totdat we die ene ‘winnaar’ te pakken hadden waar de lijst een enorme boost mee heeft gekregen.

Omdat funnels en advertenties niet echt jubel-juich-kost voor me is, was het heel fijn dat dit voor Danny wel het geval is.
Dan kon ik me met leukere zaken bezig houden terwijl mijn e-maillijst mooi door aan het groeien was.
Heb je hulp nodig op het gebied van funnels en Facebookadvertenties, dan moet je bij Danny zijn.

Groetjes Tamara

21 de setembro de 2021

Echt een life saver!

Danny heeft mij enorm geholpen met het neerzetten van een super automatisering /fundering van mijn bedrijf. De website en de achterliggende technieken gaan als een zonnetje! De samenwerking heb ik als enorm prettig ervaren. Hij denkt echt met je mee en weet zoveel van de nieuwste dingen en wat er dan juist bij jou situatie past.

Heel fijn in de communicatie en fantastische in de uitvoering! Ik ben enorm blij met onze samenwerking en zie deze nog verder voortzetten in de toekomst.

15 de julho de 2021

Lead Funnel Challenge Expert

Lead Funnel Challenge van Danny van Os-De Man mogen volgen via online instructievideo's. Heldere en duidelijke uitleg. Deze man heeft verstand van zaken en weet héél erg goed waar hij het over heeft!

Mocht je nog twijfelen om één van zijn cursussen te volgen. Niet twijfelen... Doen! Het gaat je écht verder helpen met je business.

11 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een hele fijne workshop van…

Ik heb een hele fijne workshop van Danny gevolgd waar ik veel aan gehad heb voor mijn bedrijf. Waar ik als 'leek' van alle belangrijke zaken achter een website of funnels vastloop, heeft Danny met me meegekeken. Omdat dit maatwerk was, kon ik direct verder zonder vervolgens zelf de opgedane kennis nog om te moeten zetten naar mijn eigen website. Danny is to the point en kan je heel snel verder helpen. Aanrader!

24 de novembro de 2020

Hij bezit veel kennis…

Danny is veelzijdig a.k.a een duizendpoot. Er is weinig dat hij niet weet. Hij bezit zoveel kennis op het gebied van marketing, strategie en websites bouwen. De afgelopen tijd heeft hij mij onwijs uit de brand geholpen en schoot direct te hulp als ik dat nodig had. Hij is proactief en denkt graag mee in het verbeteren van de processen. Ik ben heel dankbaar dat hij mij kan helpen!

29 de outubro de 2020

Super! Nooit meer stress

Zo fijn, volledig in paniek omdat mijn website eruit lag. Door de hulp van Danny was niet alleen binnen no time mijn website weer op de been maar was ook ik weer gerustgesteld. Met Danny achter de had is stres wat betreft mijn website niet meer nodig.

29 de outubro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Danny is een sportieve ondernemer waarmee je super relaxt kunt werken!

Danny is echt heel relaxt om mee samen te werken. Hij is altijd fris in zijn denkwijze en zal je ten alle tijden goed kunnen motiveren. HIj is niet bang om tot de kern te komen waaruit weer mooie groeiplannen kunnen worden opgezet. Marketing stroomt door zijn aderen en dit deed hij bij grote bedrijven maar hij is enorm gepassioneerd als het om de ondernemers gaat die een midden of klein bedrijf hebben. Voor iedereen en elke klant heeft hij wel een mooi plan.
Ik ben blij om met en naast Danny te mogen werken. Bergen verzetten, goals, targets, the only way is up. Dus ben jij klaar voor actie, neem dan contact op met Danny.

15 de outubro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.