These period undies are very well made and look wonderful. Very absorbent. My only issue is that depending on your anatomy, the absorbent part may not go up as high as you need it to. For me blood was... Ver mais
Duurzaam Nederlands merk menstruatie ondergoed zonder pfas en andere schadelijke stoffen, wel zo prettig zo dicht op je huid. Nog niet kunnen testen wat betreft hoeveel er opgevangen wordt, want mn... Ver mais
Ik heb een kleine jaar geleden de lotties super comfy highwaist panties gekocht. Na meerdere keren wassen zitten ze nog steeds veel lekkerder dan mijn andere period panties (ander merk, maar vergelijk... Ver mais
Even drie onderbroeken uitgeprobeerd en nu helemaal om! Binnenkort een mooie bestelling plaatsen. Heerlijk zachte materialen en goede bescherming. Fijn om geen plastic en andere troep straks meer te g... Ver mais
Singel 54, 1015AB, Amsterdam, Holanda
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Mijn dochter (13) is nu ook fan (net als ik) van Lottie. Heerlijk rustig doorslapen zonder doorlekken en de laatste dagen van haar menstruatie ook heel fijn op school. (eerste dagen niet want wisselen van hele slip op school vindt ze niet handig)

Resposta da Lotties Period
Snelle verzending en ze maken hun goede naam echt waar. Inmiddels drie broekjes besteld en mijn dochter vindt ze fantastisch. Zelfs zo comfortabel dat ze het dagelijks zou dragen.

Resposta da Lotties Period
Ik ben al jaren fan van Lotties en noem ze dan ook liefkozend zo als het weer tijd is voor de maandelijkse sharkweek.
De onderbroeken zitten zeer fijn en je voelt je echt heel beschermd. Zéker met mijn heftige flow zie je bij het uitspoelen hoeveel de lotties wel niet aankunnen. Sta er soms nog steeds van te kijken. Ik ben nog nooit doorgelekt en na 2 jaar doen mijn allereerste het nog steeds prima! Het enige "min puntje" is dat degene die al wat langer meegaan ( lees 2+ jaar) wat minder goed de geur tegenhouden. Maar als je ze goed uitspoelt en daarna lekker meeneemt in je was merk je daar niks meer van als je hem laat drogen!
Lotties zijn de beste period underwear die ik ken, 100% aan te bevelen!!

Resposta da Lotties Period
Ben heel tevreden! Snelle levering en het ondergoed werkt goed. Zeker een aanrader!

Resposta da Lotties Period
De slip zit prima! Lekker model en prettige stof. Voor de dagelijkse ongemakken vindt ik het minder geschikt. Het blijft droog maar voelt niet helemaal droog als je hem aan hebt. Verder neemt het niet volledig de geurtjes weg wat ik bij een ander merk wel heb.
( die zit echter minder lekker).

Resposta da Lotties Period
Fijne duidelijke website. Snelle levering fijne mailcontact
En super prettige broekjes mooi dun valt niet op ook onder een strakke broek

Resposta da Lotties Period
Ik heb een Lottie gekocht voor zwaardere dagen. Voor deze dagen is voor mij niet geschikt, hooguit als extra zekerheid. Het was de bedoeling deze op mijn bruiloft te dragen, maar dat zal niet genoeg zekerheid geven waardoor je toch niet ontspannen bent. De "pad" houdt zelf wel redelijk maar is vrij smal, waardoor het risico op doorlekken langs de pad alsnog groot is. Voor de laatste lichtere dagen kan ik mij voorstellen dat het beter werkt.
Update: Van Lotties een hele prettige mail gehad met een alternatief advies ter compensatie. Die heb ik nog niet binnen maar over de klantvriendelijkheid in ieder geval zeker zeer positief. Snelle reactie, nemen feedback positief mee en denken mee in oplossingen!

Resposta da Lotties Period
Ik heb al van diverse merken period underwear geprobeerd.
Lotties is oprecht één van de betere , niet enkel van de comfort of de keuzes aan stijl. Deze hebben dat net ander stofje dat het toch aangenamer maakt. Want je regels hebben moet je zo comfy mogelijk zijn.
Ik had een naad los in 2 van mijn bestelling na een paar keer gebruikt te hebben , maar binnen de dag want wij mailden niet zo snel als Anneloes was het al terug recht gezet .
Een echte aanrader.

Resposta da Lotties Period
Erg enthousiast over de stijl en de kwaliteit. Absorbeert zeker beter dan vergelijkbare producten van andere merken die ik heb geprobeerd. Let wel goed op bij de maat: ik had 2 omderbroeken met net verschillende stijl, allebei maat M. De ene valt echter wat ruim terwijl de ander te krap is.

Resposta da Lotties Period
Reliable period pants. Very comfortable, much better than period pads.

Resposta da Lotties Period
Snel en mooi verpakt geleverd. Comfortabele string, schuift soms wat van z'n plek.

Resposta da Lotties Period
Tot nu toe erg tevreden. De onderbroek zit lekker, geen vies gevoel en geen stress van een tampon. Er was 1 onderbroek vergeten te leveren, gemaild en werd direct opgestuurd. Zeer tevreden. Ik ben benieuwd naar de rest van de onderbroeken.

Resposta da Lotties Period
Ik draag Lotties als ik ongesteld ben de hele dag en nacht. Voor het geval dat mijn tampons vol zijn en dus onvoldoende. Dat geeft een zeker gevoel, zeker in de eerste dagen. Een aanrader!

Resposta da Lotties Period
Dochter (14) draagt dit ondergoed. Heel erg tevreden met de kwaliteit.

Resposta da Lotties Period
Heel blij met mijn aankoop! Ik kocht twee slips en een disc en ze voldoen absoluut aan mijn verwachtingen. De slips zitten heel comfortabel en de disc stelt ook niet teleur. Geen lekken en makkelijk in te brengen.
Goede communicatie, duidelijke uitleg op de website, aanrader.

Resposta da Lotties Period
Super fijn en comfortabel menstruatie ondergoed! Hiervoor was ik altijd bang om door te lekken, maar dit ondergoed vangt het goed op. Je kunt het ook prima gebruiken in combinatie met extra bescherming zoals een maandverband of tampon. Op m'n zwaarste dagen gebruik ik het vaak met een extra maandverband en het werkt top!

Resposta da Lotties Period
Heel fijn om nu eens menstruatieondergoed te hebben wat ook echt lekker zit en waar ik me sexy in voel! Ik had de high waist strings besteld (met en zonder kant). Lekt niet door en voelt niet plakkerig.

Resposta da Lotties Period
De Lotties voor de meest zware heavy periode vind ik de allerbeste die er zijn. Ze zijn erg veilig en lekkage is met deze broekjes verleden tijd. Ik heb andere merken geprobeerd maar kom echt steeds terug bij Lotties. Aanrader!

Resposta da Lotties Period
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.