Jeg vil fraråde alle på det kraftigste at vælge Lou Advokater i Viborg. Specielt erstatningsadvokat Henrik Ejlersen og hans sekretær Pia V. Kristensen. Jeg har så man... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Da er en da hedder jan toft olesen som arbejder der og han er økonomisk værge for en som han bare sulter og er desværre ligeglad med ham skulle hjælpe ham men det gør han ikke Så hold jer langt væ... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Henrik Ejlersen, Lou advokater, Viborg
Jeg har så mange punkter af klager og utilfredshed med dem, at det ikke kan stå på 5 sider.
Hvis du gerne vil have en advokat, der med vilje vil tabe din sag, så vælg erstatningsadvokat Henrik Ejlersen fra Lou i Viborg.
Sagen har været under forberedelse siden 2022. Og vi skulle først i retten i 2026. Altså i 4 år.
3 dage før (en fredag) vi skulle møde til retssagen , valgte Henrik Ejlersen udenom dommerens og min viden at uploade et bilag i - samarbejde med dem jeg sagsøgte. Altså min modstander.
Henrik Ejlersen gjorde det uden at fortælle mig noget og inddrage mig. Selvom det var mig han skulle forsvare.
Henrik Ejlersen gjorde det så sent fordi han troede jeg ikke opdagede det inden retssagen. Virkelig lusket.
Jeg opdagede dette. Og skrev til Henrik Ejlersen at det havde han ikke min accept til. Det var han ligeglad med og ignorerede. Intet kunne stoppe ham .
Hans formål var at jeg skulle tabe sagen. Hvilket jeg også gjorde pga. det bilag.
Henrik Ejlersen fra Lou i Viborg er bedøvende kold og ligeglad med dig. Forvent dette.
Du kan ikke stole på Henrik Ejlersen og Henrik Ejlersen vil være bedøvende ligeglad med dig og din sag igennem hele forløbet.
Jeg tænker heller ikke du skal forvente Henrik Ejlersen lægger arbejdstimer i noget. Det er vist mere hans egen timeløn han interesserer sig for. Så tager han dig som klient, er det vist mest for at hæve pengene.
Forvent ikke en advokat, der står bag dig eller en der har et ideal om at hjælpe dig.
Jeg tabte også sagen fordi Henrik Ejlersen ikke vil stille de vigtige/rigtige spørgsmål til syn- og skønsmanden Ole Bondrop. Som om at Henrik Ejlersen med vilje gik udenom alle de mest åbenlyse spørgsmål. Så jeg ikke kunne vinde.
I stedet virkede det som om, på rets dagen, at Henrik Ejlersen allerede havde talt med modpartens advokat Anne Mette Seest fra Bech Bruun. Om hvem der skulle spørge syn og skønsmanden (Ole Bondrop, fra Århus Teknik/Miljø) om hvad. I retten. Og ikke spørge om.
Der havde også været indberetninger om de fejl, sagen omhandlede. Men også dette ignorerede Henrik Ejlersen, så jeg kunne tabe .
Henrik Ejlersen vil gerne have dine penge fx fra din retshjælpsforsikring. Eller fra staten igennem fri proces.
- Men dig og din sag vil han være bedøvende ligeglad med
Da er en da hedder jan toft olesen som…
Så hold jer langt væk
Syntes ikke man for en go behandling
Dårlig kundeservice lang tid før man for svare de ikke langsom til fortæl man skal betale men når de selv skal betale går der lang tid før man ser de penge man har til gode
Det værste advokat firma i Randers
Det værste advokat firma, jeg til dato har arbejdet sammen med som udlejer af lejligheder.
Det drejer sig om Randers afdelingen og især advokat Jesper E. Kjærgaard. Ham vil jeg holde mig langt væk fra hvis det var mig. Der er historier om, at han kan købes. Om det er rigtig eller ej, skal jeg være usagt, men tanken strejfer en når man ser hvordan han arbejder.
De er ligeglade med deres klienter.
De er ligeglade med deres klienter.
Altid taget godt imod
Altid blevet taget imod med et smil og imødekommenhed, rigtig søde og venlige. Helt igennem et professionelt advokathus.
Lej Aldrig eller køb som bli administre…
Lej Aldrig eller køb som bli administre af Lou og partner.. Det tømme din bank konto.. De ikke ærlig.. Det nummer De bli ved med laver med fraflytning og maler firma er bare noget løgn. I fraflytning syn rapporten viser sig at lejligheden skal bare plet malers men ikke male hele lejligheden og brugt 12 timer maler arbejde plus 9 liter maling. Fraflyning mand lave aftale nummer med maler han gå med vis prcnt i lommen.. Karma til advokat firma som snyder lejer.. And u Call this country the most happiest country in the world my ragidde butt. Id always thought corruption only found in countries like Asia or South America.. I dont know how u sleep at night Jan Ravn.. stealin money from people.. insulting me Callin me my wife’s name.. KARMA is coming around to yah Lou partner.. and the secretary are covering for dat Fraud of a layer firm.. first she was honest.. then later she neglected everything.. Husk leje eller køb ikke som administrer af Lou og partner Randers
Utilfredsstillende Oplevelse med LOU Advokater
Titel: Utilfredsstillende Oplevelse med LOU Advokater
Jeg føler mig desværre nødsaget til at dele min yderst skuffende oplevelse med LOU Advokater. Jeg blev kontaktet i forbindelse med en sag, men de havde hverken styr på oplysningerne i sagen eller hvorfor de reelt havde anmeldt mig.
Først og fremmest var kommunikationen fra deres side ekstremt mangelfuld og uprofessionel. Jeg måtte gentagne gange ringe og maile for at få svar på mine spørgsmål, og selv da var svarene ofte vage og uklare.
Det mest chokerende var dog den manglende kompetence og professionalisme, jeg oplevede hos deres advokater. Jeg følte mig ikke kun dårligt behandlet, men jeg mistede også tilliden til deres evne til at håndtere sagen korrekt.
Alt i alt var min erfaring med LOU Advokater yderst skuffende. Der findes utvivlsomt mere pålidelige og kompetente advokatfirmaer derude.
Undgå LOU Advokater for enhver pris!
Fraflyttede en bolig adminstrere af Lou…
Fraflyttede en bolig adminstrere af Lou Advokater i Randers. Efter et møde i fogedretten ( fraflyttede 15.10 sagen sent i fogedretten 11.12-jeg havde ikke modtaget en rykker eller noget som helst andet på min nye adresse) hvor vi aftaler en afdragsordning som jeg pænt overholder i 8. år.
Men når jeg så kontakter dem får jeg at vide at de 30.000kr jeg troligt har betalt over årene, var kun RENTER og at nu startede den egentlige afbetaling på gælden.
Jeg prøvede at anmode om dokumentation på denne rentetilskrivning men blev kun henvist til det originale dokumenter fra fogedretten hvor i der står en renteprocent som jeg, som lægemand, ikke forstår hvordan kunne løbe sig til 30.000kr på en gæld på 30.000kr.
Jeg snakkede med en advokat som sagde at det her var de i sin gode ret til at gøre omend det var noget tarveligt.
Jeg har i øvrig lejet 8 andre lejligheder i mit liv og altid fået al min depositum tilbage minus maling. Det her var første gang jeg boede til leje hos et almennyttig boligselskab -og det viste sig at blive en noget spøjs omgang.
Conflict of interest and abuse of their position as advisors
They inserted themselves as estate manager when they wrote up the will of my late father
Totally unnecessary and has made the whole transaction expensive and it takes long time
For me a classical abuse of position and conflict of interest
I can not recommend this company for private or professional advise
Ikke anbefale
Elendig bolig administration
Elendig bolig administration, svare ikke på mail og får man svar er det ikke til emnet som bliver spurgt til, samt svar tiden er meget lang.
Sender dobbeltregninger
De er desværre administrator på vores grundejerforening og sender dobbeltregninger ud for den samme periode, selvom man for længst har betalt første regning (til tiden), når man sender mail med dokumentation for forklaring får man intet svar, hold jer væk de har ikke styr på deres papirgang, enten det eller de er ligeglade og håber folk betaler 2x.
After more than a year still didn't get my deposit back
Moved from a lease in June 2020, which is administrated by them.
I had stayed there for 1 year and later they did the renovation and asked me to pay certain amount of money and then they blocked a large amount for Heating and water. They always do the calculation of what they owned me wrong and I have to send them all the bills to correct it.
Now it has been 7 months I'm trying to get hold of them to send me back the blocked money and they never answer my Emails. They got the latest water and heating bills but still not want to answer my emails to send the money back. Over the phone the lady claims that she is busy, that's the same answer for 7 months.
VERY uncompetent and unprofessional
employees. They don't respond to emails, so they are incredibly difficult and get hold of...
Jeg slutter mig til rækken af dårlige…
Jeg slutter mig til rækken af dårlige anmeldelser. Firmaet bruger det mest tarvelige af alle tricks. De har indtil juni 2021 ikke svaret på vores henvendelser siden februar 2021.
Vi har en afgørelse fra Aarhus Huslejenævn om manglende tilbagebetaling af depositum, ca kr 56.000. At debitor, den tidligere udlejer, ikke reagerer på vores henvendelser er vel næsten forventeligt, men at hans advokat (Jørgen B. Carstensen) fra Lou advokater heller ikke svarer på vores henvendelser er dybt uprofessionelt og uacceptabelt.
Nu må vi så betale omkostninger ved at gå til fogedretten eller boligretten.
Ebbe G.
Fik medhold mod advokat
Fik medhold mod en af jeres advokater for dårlig advokat-skik i advokatnævnet. Han blev idømt bøde i retten i Randers.
Det anbefales kraftigt at finde et andet advokat firma!
Fantastisk medmenneskelighed
Har været i kontakt med afd. Randers i dag som privat person og blev mødt at en overvældende menneskelig forståelse og sympati af den advokat jeg talte med. Der er ingen tvivl om at jeg vil gå til den advokat hvis jeg skulle få problemer i fremtiden.
Den største flok amatører på planeten
Den største flok amatører på planeten. Et godt stykke tid siden skulle de håndtere min morfars testemente og arv. Det tog over 1 år før de ville udbetale alle pengene!
Tingene tager simpelthen for lang tid
Tingene tager simpelthen for lang tid.
Når man ringer til sekretæren er hun helt vildt flabet hver gang.
DÅRLIG SERVICE!!!!!
Flyttede fra et lejemål i marts 2019, som blev amidnistret af dem.
Jeg havde boet der i 5 måneder, alligevel brugte de alt depositum på renovering og klargøring af lejlighed. Fik dog huslejenævnet på sagen, og de endte med at skulle tilbagebetale over halvdelen af beløbet til mig igen.
Nu venter jeg på på forbrugsopgørelsen for vand og varme. Her over et år senere har jeg stadig ikke set skyggen af penge, dog har jeg modtaget opgørelsen 4 måneder senere end de modtog den fra leverandør. Har rykket flere gange, så nu må vi se hvornår pengene så bliver udbetalt.
MEGET ukompetente og uprofessionelle medarbejdere. De svarer heller ikke på ens mails, så de er utrolig svære og få fat på ...
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.