Louen Diamonds Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Joalheiro
  2. Ourivesaria

Louèn Diamonds is een Nederlands sieradenmerk voor tijdloze sieraden van 14 karaat massief goud, gezet met hoogwaardige lab-grown diamanten. Wij maken luxe sieraden toegankelijker door rechtstreeks samen te werken met gespecialiseerde ateliers en zonder traditionele tussenpersonen te werken. Zo kunnen wij sieraden van hoge kwaliteit aanbieden tegen een eerlijke prijs, zonder concessies te doen aan vakmanschap, materiaal of uitstraling. Onze collectie bestaat uit een zorgvuldig geselecteerd assortiment verfijnde ontwerpen voor dagelijks dragen en bijzondere momenten. Door bewust te kiezen voor tijdloze stijlen maken we het eenvoudiger om een sieraad te vinden dat echt bij je past. We werken met lab-grown diamanten van hoge kwaliteit, met kleurgradatie D tot F en zuiverheid VS tot VVS. Elke centrale diamant wordt geleverd met een onafhankelijk IGI-certificaat, zodat je precies weet welke kwaliteit je ontvangt. Alle sieraden worden vervaardigd uit 14 karaat massief goud en onafhankelijk gekeurd door WaarborgHolland, het officiële Nederlandse keurmerk voor edelmetalen. Daarnaast werken wij samen met gespecialiseerde ateliers die zijn aangesloten bij de Responsible Jewellery Council, een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoorde productie en transparantie binnen de juweliersbranche. Bij Louèn Diamonds koop je met vertrouwen. We bieden levenslange garantie op onze diamanten, twee jaar garantie op het sieraad zelf en 30 dagen bedenktijd. Bestellingen worden gratis, verzekerd en zorgvuldig verpakt verzonden. Louèn Diamonds staat voor gecertificeerde kwaliteit, transparantie en sieraden die jarenlang blijven schitteren.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

11 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een geweldige service bij Louèn…

Wat een geweldige service bij Louèn Diamonds, Eric dacht heel fijn met ons mee en uiteindelijk een prachtig resultaat...wat een prachtige Ring!!
Ik contact zeker nog eens voor een andere aankoop !!
Echt een aanrader!!

19 de agosto de 2026

Resposta da Louen Diamonds

Dank je wel voor de mooie review Gerie, we hebben het graag gedaan en het resultaat staat prachtig. Superfijn dat jullie deze prachtige ring hebben gekozen die precies het juiste verhaal verteld voor jullie.

Hartelijke groeten,

Superfijn geholpen door Louen Diamonds

Superfijn geholpen door Louen Diamonds! Ze reageren snel op vragen, denken goed met je mee en het contact voelt persoonlijk en betrouwbaar. Ook werd mijn ring heel snel geleverd. En natuurlijk het belangrijkste: ik ben ontzettend blij met mijn prachtige ring! 😍 Super tevreden met mijn keuze en met de hele ervaring.

13 de agosto de 2026

Resposta da Louen Diamonds

Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie review! We hebben het contact met jou ook als heel prettig ervaren en het was fijn om met je mee te kunnen denken. Nog veel belangrijker: geweldig om te horen dat je zo blij bent met je ring! Je hebt de goede gekozen! Heel veel plezier ermee! ✨

Hartelijke groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

Very good experience and great…

Very good experience and great communication with Erik. Despite my last-minute change of ring size, Erik helped me get the correct size and shipped the ring in very secure and beautiful packaging. My wife is extremely happy with the ring!

12 de agosto de 2026

Resposta da Louen Diamonds

Thank you so much for your lovely review!

I’m very happy we were able to help and arrange the ring size change in time and that everything worked out well. Most importantly, it’s wonderful to hear that your wife is so happy with her ring. I hope she enjoys wearing it for many years to come!

Warm regards,

goede service

13 de agosto de 2026

Beste mevrouw,
Dank voor de positieve review voor onze shop. Service is alles, dus zijn dit exact de combinatie van woorden waar we blij van worden.

Hartelijke groeten, Ravika (Team Louèn Diamonds)

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben er heel blij mee prachtige ring…

Ben er heel blij mee prachtige ring keurig geleverd met een persoonlijk tintje kan niet beter. Martine

5 de agosto de 2026

Beste Martine,
Hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Het was ons een genoegen om de ring even persoonlijk te brengen. Dank voor het vriendelijke ontvangst nogmaals en heel veel plezier van ring gewenst.

Hartelijke groeten, Erik (Team Louèn Diamonds)

Betrouwbaar

Prachtig ring! Duidelijke communicatie, snelle levering. Zeker een aanrader.

3 de abril de 2026

Beste Iwona,

Erg bedankt voor jullie mooie review hier en op onze webshop. Onze online video call was toen een van de eerste sinds we dat aanboden, maar het was tevens hèt bewijs dat het erg goed en toch persoonlijk werkt. Inmiddels zijn we er goed in geoefend. We zijn erg blij dat jullie de juiste keuze hebben gemaakt na de twijfel tussen 1.5 en 2.0 ct solitaire.

Hartelijke groeten, Erik (Team Louèn Diamonds)

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle bezorging en goed en mooi…

Snelle bezorging en goed en mooi verpakt. Het online advies ging gemakkelijk en vriendelijk heholpen. Ik ben heel tevreden met de ring.

22 de junho de 2026

Beste Suzanne,

Superbedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. We zijn vanzelfsprekend blij dat je gekozen hebt naar aanleiding van ons gesprek en dat de ring zo goed bevalt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn vrouw was meteen weg van de ring

Mijn vrouw was meteen weg van de ring. Ze was er super blij mee. Hele mooie kwaliteit! We zijn erg tevreden

18 de junho de 2026

Beste Theo,
Hartstikke bedankt voor het delen van jullie erg positieve ervaring. Het is telkens weer fantastisch om te lezen als de ontvanger zo tevreden is. Dat maakt het voor de gever ook de ervaring waar wij graag voor staan. Nogmaals dank voor het vertrouwen en natuurlijk veel plezier met de ring.

Verlovingsring gekocht na advies

Op zoek naar een verlovingsring ben ik bij Louen Diamonds terecht gekomen. Eerst veel zitten wikken en wegen, toen gebruik gemaakt van de optie om een adviesgesprek te doen. Dit was zeer positief. De verkoper kon mij heel goed de verschillen tussen verschillende aangeboden items vertellen en ondertussen het voordeel van laboratoriumdiamanten uitleggen. Daar had ik eerder nog wat vraagtekens bij, of je het verschil kon zien bijvoorbeeld. Echt fijn geholpen en daarna tot bestelling overgegaan. De bestelling werd snel, goed en verzekerd bezorgd!

23 de maio de 2026

Dag Matthijs,

Wat een mooi compliment, dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Het uitzoeken van een ring voor dat ene moment is superspannend en we zijn dan ook blij dat het adviesgesprek je heeft geholpen!

Je vertelde in ons gesprek over het aanzoek dat je gaat doen; een geweldig idee! Heel veel succes en plezier toegewenst. We hopen dat de ring prachtig zal stralen.

Verlovingsring

Mijn verlovingsring is hier gekocht en de ring ziet er echt mooi uit. Deze was heel netjes en luxe verpakt. Ook een snelle bezorging! En goede kwaliteit. Kortom een hee fijne ervaring.

23 de abril de 2026

Beste Yvonne,

Van harte gefeliciteerd met je verloving! Wat een ontzettende eer dat jouw verlovingsring een Louèn ring mag zijn en dat je hem zo mooi vindt.
Heel veel geluk, liefde en plezier toegewenst met de voorbereidingen van jullie huwelijk.

Lieve groeten,
Ravika (Team Louèn Diamonds)

Uitstekende service!

Fijne site om te bestellen. Korte levertijd en mooi verpakt.

24 de abril de 2026

Beste Marleen,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat het bestellen via onze website soepel verliep en dat de snelle levertijd aan je verwachtingen voldeed.
Omdat we met kostbare producten werken, besteden we extra veel zorg aan een veilige én mooie verpakking. Het uitpakken van een sieraad moet tenslotte al een feestje op zich zijn!
Veel plezier met je prachtige aankoop.