Informações sobre a empresa

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

18 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Verschrikkelijk wat een oplichters!

Verschrikkelijk wat een oplichters!
Een airstyler fohn gekocht waar amper lucht uitkomt. Ze doen alsof ze een bedrijf in Engeland zijn maar retourneren moet op eigen kosten naar China. Pfff
Hopelijk gaan ze ten onder

6 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

I ordered a pair of shoes

I ordered a pair of shoes. What a rip off!! Such bad quality! Not happy with my order at all. I will be returning these shoes and hopefully there will not be a problem getting a refund. DONT ORDER ANYTHING FEOM THIS SITE!!!

21 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Lovera.nl en Elevanto.nl werken…

Lovera.nl en Elevanto.nl werken waarschijnlijk tesamen.2 capuchons besteld.De 1ne bij ElevantoDe andere bij Lovera.Alle 2 dezelfde jassen die ingekomen zijn dat ik totaal niet gevraagd heb.En bovendien zijn het nog lelijke ook.Paar mails verzonden.Geen antwoord!!!80 euro in de vuilbak waar ik niets mer deze cappuchons ben.Oplichters zijn het!!

30 de novembro de 2024

Een bouwpakket besteld twv 40 euro

Een bouwpakket besteld twv 40 euro, een klomp plastic ontvangen ter waarde van 0,40 euro. Na e-mail uitwisseling en onbevredigende antwoorden kom je terecht op een site voor dameskleding waar je iets mag uitzoeken. Hier heb ik helemaal niets aan.
Pure oplichterij.

13 de setembro de 2024

Oplichters bende

Ik heb op 2 augustus besteld kreeg 4 weken later een pakketje niet meer waard dan 4 euro div mails gestuurd geen antwoord via PayPal terug boek verzoek gedaan de verzekering van PayPal is ook een lachertje je moet zoveel bewijs aanleveren tsss krijg je een schikking aangeboden van 10 euro ik heb 40 betaald dit niet geaccepteerd nu alles kwijt site is ondertussen uit de lucht. rare wereld waarin we leven tegenwoordig bah

2 de agosto de 2024

Online oplichting

Online oplichting. Besteld via Instagram, mooie aantrekkelijke foto. Maar je krijgt totaal iets anders. Hoe fake kan het zijn... Zeker niet aankopen bij deze oplichters. Fraude ten top

4 de setembro de 2024

Oplichters

Weer iets geleerd, eerst de reviews lezen. Wat ik uiteindelijk heb ontvangen lijkt in de verste verte niet op wat ik besteld heb. Oplichting dus.

2 de setembro de 2024

Nooit iets kopen bij ze

Nooit iets kopen bij ze. Ze laten mooie filmpjes zien, maar wat je daadwerkelijk (na een maand wachten) binnen krijgt lijkt er in de verste verte niet op. Uiteraard onbereikbaar, dus terugsturen en geld terug krijgen is onmogelijk.

2 de setembro de 2024

Pure oplichterij

Pure oplichterij. Mijn bestelling NOOIT ontvangen en nu is de website plots verdwenen en werkt de link van de bestelling niet meer. Geld verdwenen. Laatste maal dat ik via deze weg (reclame FB) iets koop!!!

23 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

2 weken geleden bestelling gedaan en…

2 weken geleden bestelling gedaan en betaald.verschillende mails gestuurd geen antwoord.Nu kan ik zelfs niet meer op de site of track en tracé
Dus pure oplichting
En mijn centen kwijt

22 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Twee weken lang staat me bestelling…

Twee weken lang staat me bestelling klaar om verzonden te worden , maar niet verzonden , paar keer een mailtje gestuurd, geen antwoord terug gekregen , en nu doet de link het niet meer en is de website is van internet verdwenen ,

8 de agosto de 2024

Top oplichterij

Top oplichterij, gelikt reclame filmpje op instagram, er wordt een product geleverd dat is de verste verte niet conform is! Vervolgens op geen enkele manier bereikbaar, kat in de zak en geld weg!

16 de agosto de 2024

Pure oplichting

Pure oplichting. Geleverde artikel stemt niet overeen met verwachtingen welke worden gewekt in mooie filmpjes.
Op mail wordt niet gereageerd.

16 de agosto de 2024

NIET KOPEN, HANG OP BLIJF WEG

Fraude

Dit is een duidelijke oplichterij. Wat werd ontvangen komt totaal niet overeen met wat werd geadverteerd. Nog nooit zoiets gezien. Winkel info@ lovaraa niet bereikbaar, aangifte fraude gedaan. Lovara site en lovaraa is één.

31 de julho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.