Leia as opiniões dos outros
Vorig jaar een vaas besteld voor mijzelf, met de kerst leuke sleutelhangers besteld voor Wijkcentrum Wijchen Zuid. Nu gevraagd voor een leuk model sleutelhanger voor moederdag. Eind van de mid... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Lovora maken we 3D-geprinte woonaccessoires die helemaal bij jou passen. Van kleurrijke vazen tot lichtgevende fotolijstjes – alles wordt met zorg en liefde op bestelling gemaakt. Kies je favoriete model, kleur en stijl, en wij zorgen voor een uniek item dat jouw interieur nét dat beetje extra geeft.
Informações de contacto
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
As pessoas também visitaram
Stijlvol en origineel cadeau
De vaas die ik als cadeau had besteld is prachtig. Het materiaal heeft een luxe uitstraling en de dubbele kleurschakering (zowel blauw als turquoise, afhankelijk van de lichtinval) maakt 'm tot een stijlvol en origineel accessoire. Een assortiment om hebberig van te worden, stevige verpakking, snelle levering en een hele klantvriendelijke service. Klasse!
Geweldige producten
Geweldige producten, geweldige service. Hier staat de klant centraal en denken ze mee in oplossingen. Hulde, hulde, hulde
Super bedrijf
Super bedrijf, ik had een idee wat ik graag wilde en hun voerde het uit precies zoals ik wou. Ik ben er zo blij mee 😍😍😍
Wij als bedrijf waren specifiek op zoek…naar een eyecatcher!
Wij als bedrijf waren specifiek op zoek naar de kleur die ook is verwerkt in het bedrijfslogo van ons. Daarvoor hebben wij contact opgenomen met de firma Lovora en uiteindelijk tot de juiste kleur gekomen. Het contact verliep soepel en heel gemakkelijk.
We hebben de bestelling ontvangen en wij zijn er heel erg content mee. Een mooie eyecatcher binnen ons bedrijf! Supermooi en dank voor de goede service!

Resposta da Lovora
de vazen zien er mooi uit en zijn snel…
de vazen zien er mooi uit en zijn snel geleverd.

Resposta da Lovora
Superfijn klantcontact en snelle…
Superfijn klantcontact en snelle levering!

3D print … een geweldig concept
Nu gevraagd voor een leuk model sleutelhanger voor moederdag. Eind van de middag twee geprinte exemplaren ontvangen om te kijken of dit is wat we willen. En ja, ze zijn geweldig geworden. Binnenkort hiervoor maar snel een leuke bestelling plaatsen.
Vandaag weer een mooie vaas en een waxinelichthouder besteld voor mezelf. Kan niet wachten tot het binnen is.
Blijft een top bedrijf met top service!

Prachtige vazen
Prachtige vazen die een permanente plek in mijn interieur hebben. Top kwaliteit en prachtige kleuren. Aanrader

Resposta da Lovora
Ich habe die Ware heute bezahlt
Ich habe die Ware heute bezahlt, aber nie erhalten.
Einfach mies.

Klantenservice is top!
Ik heb even moeten wachten op mijn vazen. Al mijn bestelde producten hadden lever problemen omdat de kleuren niet voorradig waren. Dit is door Lovora enorm goed gecommuniceerd en zelfs één van mijn vazen eerder geleverd omdat deze kleur er uiteindelijk wel was en deze een cadeau was voor een bepaalde datum. In mijn tweede levering was één van de vazen kapot.. super jammer natuurlijk! Maar ook dit weer snel&netjes gecommuniceerd en een nieuwe ontvangen. Kortom, een service waar vele bedrijven nog wat van kunnen leren!! Ik kijk uit naar wat jullie nog meer gaan maken.

Resposta da Lovora
Snelle levering en persoonlijk…
Snelle levering en persoonlijk gebracht. De vaas zit er boven verwachting erg mooi uit.

Super tevreden
Vanaf het eerste contact tot aan de levering zeer tevreden geweest. Snel reageren, up-to-date houden en een supergaaf product uiteindelijk

Zeer tevreden
Zondag op de kerstmarkt Robin gesproken. Gezegd dat wij graag kleine draakjes wilden hebben. Hij denkt mee. Op maandag al een voorbeeld in de app. Gezegd dat wij ze prachtig vonden, en 5 stuks laten maken.
Woensdag al in huis.
Top bedrijf.

Super Service
Super Service, schnelle Lieferung und perfekte Hilfe bei einem Schaden. Besser geht es nicht. Gerne wieder.

Resposta da Lovora
Wat een geweldige service verleent dit…
Wat een geweldige service verleent dit bedrijf ! Prachtige vaas ontvangen, alleen was deze door het transport beschadigd aangekomen. Gebeld en binnen een paar dagen een nieuwe ontvangen. Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren. Ik zou zeggen: twijfel niet en bestel een vaas !

Resposta da Lovora
Snelle bezorging ondanks de…
Snelle bezorging ondanks de kerstdrukte. Artikel volledig naar wens zoals afgebeeld.

Aanrader!
Op de kerstmarkt iets gekocht bij Lovora en erg tevreden. Mooie producten van goede kwaliteit en heel sfeervol. Zeker een aanrader!

Resposta da Lovora
Een paar uur geleden een mooie vaas…
Een paar uur geleden een mooie vaas gekocht, heel erg tevreden! Zoveel kleuren, prachtig!!

Mooie vazen
Mooie vazen veel keus uit modellen en kleuren, voor elk interieur wat wils!

Resposta da Lovora
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.