No goods shipped
No goods shipped for weeks.
No reply to mail for several days.
Välkommen till Lovebunny.se din butik med sexleksaker och erotiska artiklar online. Vi tillhandahåller ett brett men noga utvalt sortiment utav produkter och har något som passar alla. Vi har varumärken från världskända tillverkare och handplockade uppstickare som alla gemensamt erbjuder kvalitets produkter för ett mer spännande sexliv. Vi värnar om våra kunder så att alla som handlat hos oss alltid är nöjda med oss och gör alltid det lilla extra för varje kund. Våran kunniga kundtjänst finns alltid här för att hjälpa dig med allt från minsta fråga till retur och byten. Ring till oss så hjälper vi dig! Vi levererar alltid diskreta paket blixtsnabbt inom 1-3 vardagar och har du beställt före kl 13.00 så skickar vi iväg ditt paket redan samma dag.
Timmermansgatan 18a, 97233, Luleå, Suécia
No goods shipped for weeks.
No reply to mail for several days.
Beställde och betalade. Efter 1 veckan hade jag inte fått en notis om att orden börjat packas. Försökte vid 2 tillfällen nå kundtjänst på epost och under 3 dagar ringde jag utan svar.
Jätte besviken så jag gjorde ett återköp, men fick gå via klarna då det ej gick att få tag på dom.
Fick inte allt jag beställde o betalade för.
Den som packade kan uppenbarligen inte räkna till två.
Stort sortiment, trevlig kundservice och bra priser!
Jag valde att hämta ut min beställning direkt hos dem i Luleå och det gick väldigt fort och smidigt!🤩

Resposta da Lovebunny.se
Sjysst upplagd sida med snabba leveranstider. Allt för den snuskigt inom ramen av nolltid🙂

Resposta da Lovebunny.se
Jag är riktigt nöjd. Snabb leverans och väldigt schyssta produkter ;)

Resposta da Lovebunny.se
Bra kommunikation, snabb leverans. Dessutom har Lovebunny produkter man inte kan hitta någon annan stans. Kul med en ny sajt :) // Nöjd kund

Resposta da Lovebunny.se
Grym sida. Både lägsta pris och extremt snabb leverans!

Resposta da Lovebunny.se
Snabb leverans för stimulans! Trevligt bemötande personal

Resposta da Lovebunny.se
Lovebunny.se överraskade med sin snabba leverans! Kommer vara en återkommande kund här 🤩

Resposta da Lovebunny.se
Väldigt bra kundservice. Svarade direkt på frågor, mycket trevliga och leveransen kom snabbt.
Högsta kvalitet på produkterna.
Kan varmt rekommendera!

Resposta da Lovebunny.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.