weloveholidays Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens

Escrito pela empresa

Hos weloveholidays er målet vårt å gjøre verden tilgjengelig for alle. Som et av Storbritannias ledende (og raskest voksende) nettbaserte reisebyråer, tilbyr vi et enormt utvalg, enestående brukervennlighet og fantastiske priser som gjør drømmeferien til virkelighet med bare noen få klikk. Vårt hovedkontor i London huser et team av dedikerte ferieeksperter som ikke bare utvikler vår prisvinnende nettside og app, men som også støtter kundene våre før, under og etter reisen. Hvert år sender vi over 4 millioner fornøyde reisende til utlandet – og vi er så elsket av kundene våre at vi har vunnet flere priser for det. Alle våre reiser er beskyttet i henhold til pakkereiseloven, slik at du kan være trygg på at pengene dine er i gode hender. Ofte stilte spørsmål - https://www.loveholidays.com/no/faq/

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Hotellet var fint

Hotellet var fint, maten var bra, godt utvalg, personalet var hyggelige, men rommene var noe slitt og sengene var harde. Totalt sett veldig fornøyd med oppholdet.

19 de julho de 2026
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk svar med en gang og alt ble fikset…

Fikk svar med en gang og alt ble fikset i løpet av et par minutter

17 de julho de 2026

Hei Anita,

Så fantastisk å høre! Det er utrolig hyggelig å vite at du fikk rask hjelp og at alt ordnet seg på bare et par minutter. Vi brenner for å gi god service, så denne tilbakemeldingen var skikkelig stas å få!

Tusen takk for at du delte erfaringen din med oss, og riktig god tur når den tid kommer!

Anbefales ikke

Hotellet, rom med utsikt og balkong... Vel døra til balkongen lot seg ikke åpne, balkongen var 4 0 cm bred hav utsikt vel så rett i bygninger rett frem for balkongen, mye trafikk støy.
Maten var ikke veldig bra 2 poeng
Lite basseng.
Beliggenheten ikke så bra
Hyggelig betjening på hotellet

Hei Helene,

Det er veldig leit å høre at oppholdet og rommet ikke står til forventningene dine. Samtidig er det hyggelig at du møter en blid og hjelpsom betjening på hotellet.

Siden du er på ferie nå, har vi sendt deg en e-post for å følge deg opp direkte. Sjekk gjerne innboksen din (og søppelposten dersom den ikke dukker opp).

Vi håper vi kan bidra til at du får en bedre opplevelse resten av turen, og ønsker deg en fortsatt fin ferie videre!

fungerer bra

fungerer bra, lett å bestille turer

Hei Lukas,

Så utrolig hyggelig å høre at du syns det fungerer bra og at det var lett å bestille reisen hos oss! Vi jobber hele tiden for at bestillingen skal være så enkel og smidig som mulig, så denne tilbakemeldingen setter vi stor pris på.

Tusen takk for at du delte erfaringen din, og riktig god tur når den tid kommer!

Classificada 2 em 5 estrelas

Prisen ble mye dyrere enn det var…

Prisen ble mye dyrere enn det var oppgitt i starten.

Hei,

Det er leit å høre at du sitter igjen med denne opplevelsen, da vi alltid ønsker å være helt åpne og tydelige om prisene våre.

Startprisen som vises i søket inkluderer de rimeligste rom- og flyalternativene tilgjengelig i sanntid. Hva som er inkludert i denne prisen varierer fra flyselskap til flyselskap – noen har håndbagasje inkludert, mens andre tar ekstra for blant annet innsjekket bagasje, spesifikke seter eller transfer. Dersom man velger å legge til slike tilleggstjenester underveis i bestillingen, vil totalsummen oppdateres før du bekrefter kjøpet.

Vi setter uansett pris på at du deler din tilbakemelding med oss, slik at vi kan fortsette å gjøre prisoversikten så klar og tydelig som mulig.

Riktig god tur når den tid kommer!

Classificada 1 em 5 estrelas

Nå har vi kommet fem til vårt dobbelt

Nå har vi kommet fem til vårt dobbelt! rom , som er kun et rom uten fungere tv med 4 personer ved hverandre !!!! Absolutt den verste TUREN den glemmer vi ALDRI og vi fikk ikke sett fortball kampen

11 de julho de 2026
Opinião espontânea

Hei Enana,

Det er veldig leit å høre at ankomsten og rommet ikke har stått til forventningene, og at dette har lagt en demper på ferien deres.

Dersom det oppstår tekniske feil som at TV-en ikke fungerer, eller om romfordelingen ikke oppleves som forventet ved ankomst, er det svært viktig at dette meldes fra om umiddelbart til resepsjonen på hotellet. På den måten får hotellet mulighet til å rette opp i feil eller finne en bedre løsning for dere med en gang.

Vi ønsker likevel å undersøke hva som har skjedd. Vennligst logg inn på din side og send inn en "Henvendelse etter reisen", slik at vårt team kan gå gjennom saken og ta dette videre med hotellet.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ansatte var ikke hyggelig unntatt de…

Ansatte var ikke hyggelig unntatt de som jobba i resepsjonen. Romservice var skikkelig dårlig og damene uhøflige. Hvis de ikke trives på jobben sin..da må dem ikke la den går over kundene.

3 de julho de 2026

Resposta da weloveholidays

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er veldig leit å høre at møtet med romservice og hotellbetjeningen trakk ned helhetsinntrykket ditt, selv om det er hyggelig at resepsjonen ga god service.

Vi ønsker alltid at våre gjester skal bli møtt med varme og profesjonalitet. Tilbakemeldingen din om hotellets service blir tatt videre slik at hotellet kan følge dette opp internt.

Vi setter pris på at du gir oss beskjed, og håper du likevel fikk et fint opphold.

Resposta da weloveholidays

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Det er vi veldig glade for å høre. Det er nettopp slik vi ønsker at det skal være – både enkelt å finne og lett å bestille reisen.

Riktig god ferie når den tid kommer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Your arrangmant were easy and clear

Your arrangmant were easy and clear, also you was following us during the trip which kept us comfort and felt in safe hands .. wish you all the best and thanks

7 de junho de 2026

Hi,

Thank you so much for your kind words!

We are absolutely delighted to hear that everything was smooth and clear, and that you felt safe and well looked after during your travels. Hearing that you felt in safe hands truly makes our day – that is exactly the kind of peace of mind we want to give you.

Thank you for choosing us, and we wish you all the very best!

Classificada 4 em 5 estrelas

Hotellet var ikke 5 stjerner som…

Hotellet var ikke 5 stjerner som beskrevet men hyggelig personal

5 de junho de 2026

Hei Vibecke,

Takk for tilbakemeldingen din!

Det er utrolig hyggelig å høre at du ble godt tatt imot av et hyggelig personale. Samtidig er det leit at hotellet ikke levde opp til forventningene om en 5-stjerners standard. Vi tar dette videre til produktteamet vårt så vi får sett nærmere på hotellbeskrivelsen.

Ønsker deg en super dag videre!

Resposta da weloveholidays

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det har bare vært hyggelig å være i kontakt med dere underveis, og vi er veldig glade for at dere er fornøyd med servicen.

ikke en 5 Stjerner

Hotellet holder en enkel standard som er mer i tråd med et 3-stjerners hotell enn et 5-stjerners hotell. Fasilitetene og rommene er grunnleggende, uten den komforten, servicen eller kvaliteten som normalt forventes av et 5-stjerners hotell. Standarden fremstår som ordinær og funksjonell, men ikke spesielt høy.

30 de maio de 2026

Hei Akbar,

Takk for at du deler din tilbakemelding med oss. Vi beklager at hotellet ikke levde opp til forventningene.

Vi ønsker at våre kunder skal få akkurat den ferien de drømmer om, og vi tar dine kommentarer om rommene, fasilitetene og servicen på alvor. Offisielle stjernerangeringer fastsettes lokalt i destinasjonslandet og kan av og til variere fra det man forventer i Skandinavia. Likevel er det viktig for oss at beskrivelsene våre er så nøyaktige som mulig.

Vi vil dele tilbakemeldingen din med hotellpartneren vår og vårt eget kvalitetsteam for å se nærmere på dette.

Med vennlig hilsen
weloveholidays 🔆

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais