Mijn ervaring als zeer prettig ervaren. Alles netjes ingemeten en past allemaal. Eerlijk verteld wat wel en niet kon en zijn samen goed uitgekomen . Even iets problemen gehad met de plak... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Het inmeten ging goed volgens de duidelijke instructies. De plakkers plakken ontzettend goed. De plissegordijnen zien er prachtig uit, schuiven soepel naar boven en beneden.
De levertijd was langer dan wat er op de website was vermeld. De gordijnen zelf zijn de juiste maat en heel mooi, alleen 1 van de plakkertjes deed het gelijk al niet waardoor we in het kozijn moeste... Ver mais
superfijn om vooraf gratis staaltjes te mogen ontvangen om de juiste kleur te kiezen. het bevestigen van de plissé gordijnen was veel makkelijker dan ik dacht en het resultaat is prachtig!
Informações sobre a empresa
Bij Lumoa geloven we dat raamdecoratie méér is dan alleen een functioneel product. Onze plisségordijnen worden volledig op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in een ruim aanbod van kleuren en stoffen, zodat ze naadloos aansluiten bij jouw wensen en interieur. Met persoonlijke aandacht en service op maat zorgen we ervoor dat jouw plisségordijnen een aanwinst zijn voor je huis.
Informações de contacto
Holanda
- lumoa.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Matige kwaliteit ophangsysteem en lange levertijd
De levertijd was langer dan wat er op de website was vermeld.
De gordijnen zelf zijn de juiste maat en heel mooi, alleen 1 van de plakkertjes deed het gelijk al niet waardoor we in het kozijn moesten boren om het vast te zetten. We zijn nu 2 weken verder en een andere heeft ook losgelaten. Alles bij elkaar vond ik het dus heel duur voor deze kwaliteit.
Mooie plisségordijnen en goede montage…
Mooie plisségordijnen en goede montage op het kozijn. Bestellen en levering was ook goed in orde en vlot.
snelle actie
snelle actie. Goede inmeet service. Daarna snelle levering en goede kwaliteit.
Betrouwbaar bedrijf.
Omdat wij aan de andere kant van het land wonen was het helaas niet mogelijk een adviesgespek aan huis te krijgen. Uiteindelijk dan toch online besteld. Enige bedrijf waarbij ik kon bestellen zonder touwtjes voor de ramen. Eerst waren ze niet goed. Te smal en te kort dus het vertrouwen was weg. Gebeld en gevraagd of ze toch konden komen inmeten maar de voorkeur voor Lumoa was om nogmaals en nu de daadwerkelijke maten door te geven en als het dan nog niet goed was zouden ze wel komen. De tweede keer was het helemaal goed. Gelukkig. Ze zijn erg mooi en ben er erg blij mee.
Het inmeten ging goed volgens de…
Mijn ervaring als zeer prettig…
Mijn ervaring als zeer prettig ervaren.
Alles netjes ingemeten en past allemaal.
Eerlijk verteld wat wel en niet kon en zijn samen goed uitgekomen .
Even iets problemen gehad met de plak stukjes en is keurig opgelost door sterkere plakkers opgestuurd.
Ziet de heel mooi uit in ons vernieuwde woning.
Tevreden klant
Makkelijke website. Was een probleem met 1 van de ophang haakjes en nieuw setje was snel toegestuurd. Nu hangt het keurig.
Product is perfect
Product is perfect maar belangrijker bijna was het contact vooraf. Wij twijfelden maar de adviseur hielp ons perfect bij het maken van een keuze.
Voor ons badkamer raam, erg tevreden…
Voor ons badkamer raam wouden we graag een plissé gordijn. Liever niet boren in het kunststof dus kwamen we bij Lumoa.
Binnen 2 weken hadden we hem in huis en het was zo gemonteerd! Tot nu toe erg tevreden.
blij met mijn nieuwe plissé gordijnen
Tevreden over de kwaliteit voor deze…
Tevreden over de kwaliteit voor deze prijs en het bestelgemak. Ook installatie ging gemakkelijk.
Inmeten was goed uitgelegd
Inmeten was goed uitgelegd, plaatsen is makkelijk, prijs kwaliteit goed!
Bij draaikiepramen wanneer deze op kier stand staan gaan de plisségordijnen door hangen naar binnentoe! Touwtjes kortermaken doormiddel van knoopje?
Prima service
Voor een raam op m'n slaapkamer een plisse besteld.
Levertijd was 7 tot 10 werkdagen, bij 10 werkdagen had ik het in huis.
Het was goed verpakt. En zat een goede beschrijving bij hoe op te hangen.
Het is zeer netjes afgewerkt en ik ben er blij mee..
Ga er zeker nog vaker bestellen
Helemaal happy
Snel geleverd goede kwaliteit en simpel te monteren
Dus perfect helemaal happy
Makkelijke bevestiging dankzij StickFix
Mooie plisségordijnen en dankzij het StickFix bevestigingssysteem makkelijk te plaatsen.
Ik heb wat staaltjes besteld en ben…
Ik heb wat staaltjes besteld en ben daarna zo enorm plat-gespamd met mailtjes dat ik daardoor denk. laat maar zitten.
Ik snap dat klanten binnen halen belangrijk is, maar je kunt ook teveel hierop zitten.
Naar aanleiding van bovenstaande review ben ik zojuist gebeld met de vraag of ik deze kon uitleggen, ik had in eerste instantie 2 sterren gegeven.
Ik heb een goed gesprek gehad en deze medewerker van Lumoa was erg blij met mijn reactie, want hier leren ze alleen maar van en ik ook, we zijn immers allemaal mensen!
Dit gaf mij ook een beter gevoel van het bedrijf, waardoor ik heb gekeken of ik nog iets aan mijn review kon doen en gelukkig kon ik deze na mijn nieuwe ervaring aanpassen.
Netjes dat ze ook de negatievere reacties met respect behandelen en daarvan willen leren!

Super mooie plissé gordijnen
Super mooie plissé gordijnen. Mega makkelijk op te hangen met slechts kleine haakjes. En hele fijne service!

Geweldig…
De heren van Lumoa zijn bij ons geweest om alles in te meten, staaltjes te laten zien en ons helemaal mee te nemen in het proces. Superduidelijk verhaal, goed advies en prachtige producten.
De plissé is makkelijk op te hangen en zijn écht prachtig! Oja en de prijs is ook erg goed😏
Dikke aanrader!