Som altid leverede Luxlight hurtigt. Udvalget er altid stort hos LuxLight, men fandt hurtigt lamperne da deres hjemmeside er super nem at finde rundt på🤩 Jeg bestilte to væglamper Aludra double... Ver mais
A empresa respondeu
Havde bestilt 2 lamper med dæmpning. Den ene havde defekte lameler og den anden havde ikke dæmpning. Luxlight løste begge problemer meget hurtigt trods stor travlhed (black friday) ... superhurtig res... Ver mais
God opfølgende kundeservice og hurtig levering. Jeg sendte en forespørgsel på lagerstatus på nogle lamper og fik kort tid efter en opringning fra kundeservice, som kunne bekræfte at ved en hurt... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg blev mødt i min søgen efter et meget specifik reservedel, som de fandt til mig. Fremragende service.
LuxLight.dk er en designbelysningswebshop. Vi brænder for godt lys og gode designerprodukter. Vores webshop har base i Odense C, og har været danskejet siden 2013.
Ørstedsgade 18, 5000, Odense C, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Bestilling, betaling, levering og perfekt vare helt uproblematisk.
Mange tak

Resposta da Luxlight.dk
Vi bestilte 2 gulvlampe, de blev leveret som aftalt og inden for tiden.
Kan klart anbefales.

Resposta da Luxlight.dk
Meget venlig betjening da jeg ringede til butikken. Hurtig levering. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Luxlight

Resposta da Luxlight.dk
God information om produktet, tillidsvækkende, god service og hurtig levering

Resposta da Luxlight.dk
De oplyser på deres hjemmeside at de har prismatch, og den mulighed tager jeg så og kontakter dem via formularen, da jeg har fundet produktet billigere på en anden hjemmeside. De beder mig om at ringe og det gør jeg. Lene tager mobilen og har fra start af en meget nedladende og ikke særlig indbydende tone. Hun blive nærmest irriteret over at jeg ringer og spørger om det her prismatch, selvom det jo er dem selv der har bedt mig kontakte dem. Hun afslår prismatchet da de ikke kan få den pris til at hænge sammen med indkøbsprisen, hvilket jo er fair nok (og som også står på hjemmesiden at de har retten til at sige nej), men så skal de bare lade værd med at tilbyde prismatch, hvis de ikke kan være med på det, for alle deres andre krav for prisen var opfyldt. Hun bliver nærmest fornærmet, og beder mig surt om at jeg jo så bare må handle et andet sted.

Resposta da Luxlight.dk
Der var et kæmpe hul i kassen med min lampe. Heldigvis var der ikke sket noget,men er overrasket over at den ikke var pakket bedre ind.

Resposta da Luxlight.dk
Fint udbud og fair priser. En fejllevering blev rettet uden problemer og afsendt umiddelbart

Resposta da Luxlight.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.