Luxurytreatments i SVERIGE  Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Äntligen hittat någon som jag känner mig trygg med sant fått jätte fina resultat varje gång jag varit här. Kan verkligen rekommendera deras klinik i Malmö . // Emma

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är så nöjd, vilket underbart bemötande, lyhörd av vad kunden vill ha. Kan stark rekommendera Wasef Alghazi. Man känner sig speciell för att han är professionell som få , han verkligen tar in va... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg fik udført full-face Botox og lipfiller i april 2026. Under selve behandlingen forlod behandleren rummet flere gange for at gå til receptionen. Det skabte stor utryghed, da jeg i forvejen var... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Har kommit här sedan dom öppnat, det är vel 6-7 år sen. Väldig bra producter som dom använder. Många bra behandlingar att väjla i mellom. Bra priser också! Åker helt från Danmark för att... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Departamento hospitalar
  2. também em
  3. Salão de beleza

Luxurytreatments kliniker i SVERIGE Experter på Botox, fillers, trådlyft och andra estetiska injektionsbehandlingar i Malmö och Helsingborg. Välkommen till din skönhetsklinik i centrum med fokus på dig.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

49 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bluff

Kliniken har blivit mycket sämre. Var där i somras 2021. Tog Botox i pannan blev mycket besviken fick 3 gånger påfyllning plus de första besöket alltså 4 sammanlagt. Plus fick jag gratis filers i pannan pga av dåligt resultat. Kontentan uruselt resultat. Har två vönniner som också är besvikna. Misstänker att de som man får nu från innan är billigare skräp och med sämre resultat. Så nä gå inte dit om Ni vill se resultat. Ta Era pengar lägg till lite till och gå till en seriös klinik dom inte fuskar med botox och filers

11 de novembro de 2021

Besøgt klinikken i maj

Besøgt klinikken i maj. Værste behandlinger overhovedet. Min mund er desværre skæv stadig. Samt pande faldt ned. Sunekos på hals, har ikke holdt. Lagde 8600 sv. Intet der hedder æstetik i min optik. Kan på ingen måder anbefales.

22 de julho de 2021

Øv en dårlig oplevelse

Øv en dårlig oplevelse! Få aldrig lavet noget her.
Jeg fik lavet min pande med Botox og de har givet mig alt for meget, hvilket resulterede i, at mine øjenbryn muskler er blevet lammet så meget at mine øjne er begyndt at hænge og se trætte ud. Er så ked af det. Vil meget hellere have lidt rynker i min pande end at se træt ud. Tak for absolut ingenting og for at få mig til at se træt ud. Jeg vil aldrig lade mig behandle her igen!!!!😡😡😡

16 de julho de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Har kommit här sedan dom öppnat

Har kommit här sedan dom öppnat, det är vel 6-7 år sen.

Väldig bra producter som dom använder.
Många bra behandlingar att väjla i mellom.
Bra priser också!

Åker helt från Danmark för att få behandlingar.

Trevlig personal! 😊❤️

Bästa hälsningar Charlotte