Svært god kundeoppfølging. Luxvindu oppdaget en feil i min bestilling, de tok kontakt og hjalp meg med å rette opp feilen før ordren ble satt i bestilling. Tør ikke tenke på hvordan balkongdørene had... Ver mais
A empresa respondeu
De tre stjerner er alene tilegnet Paula. Bestilte et drivhus midt marts 2025 og forventede levering efter max 8 uger. 10Juli havde jeg stadig ikke modtaget noget drivhus, men havde undervejs haft... Ver mais
Leveret som aftalt. Havde endda mulighed for at rette fejl i ordre samme aften som jeg sendte bestilling. Jeg forventede ikke at vinduernes profilering var som standard på danske vinduer og det lykke... Ver mais
A empresa respondeu
Luxvinduer er en nordisk leverandør af drivhuse i aluminium af høj kvalitet, udviklet til det nordiske klima og til haveejere, der stiller høje krav til både design, holdbarhed og funktionalitet. Vi specialiserer os i moderne og robuste drivhuse, der kombinerer elegant arkitektur med praktiske løsninger til dyrkning, afslapning og brug i store dele af året. Vores drivhuse er konstrueret med fokus på stabilitet og lang levetid. Aluminiumrammer, hærdet sikkerhedsglas og gennemtænkte detaljer gør Luxvinduer-drivhuse velegnede til krævende vejrforhold som vind, regn, sne og store temperaturudsving. Resultatet er et vedligeholdelsesvenligt drivhus, som bevarer både funktion og udseende år efter år. Hos Luxvinduer tilbyder vi et bredt udvalg af drivhuse – fra klassiske havedrivhuse og moderne aluminiumdrivhuse til rummelige orangerier og havestuer, der kan anvendes både til dyrkning og som et ekstra uderum. Mange af vores modeller kan tilpasses efter kundens behov, hvad angår størrelse, glasvalg, døre, vinduer og tilbehør. Vi lægger stor vægt på personlig service og en tryg købsoplevelse. Vores kunder får kompetent rådgivning før købet, tydelig information om levering og montering samt support også efter levering. Gratis levering, konkurrencedygtige priser og detaljerede produktbeskrivelser er en naturlig del af Luxvinduer-oplevelsen. Luxvinduer sælger drivhuse direkte til private kunder uden unødige mellemled. Dette gør det muligt for os at tilbyde høj kvalitet til attraktive priser, samtidig med at vi har fuld kontrol over både produkter og kundeservice. Vi samarbejder med erfarne producenter og udvælger udelukkende løsninger, der lever op til vores krav om kvalitet, sikkerhed og design. På Trustpilot stræber vi efter åbenhed og gennemsigtighed. Kundeanmeldelser er meget vigtige for os og hjælper både nye kunder og os selv med at blive bedre. Vi sætter stor pris på feedback om produktkvalitet, levering, montering og kundeservice. Luxvinduer – aluminiumdrivhuse skabt til nordiske forhold og moderne haver.. Bestil din bestilling her: https://www.luxvinduer.dk
Fælledvej 1, 5000, Odense, Dinamarca
Respondeu a 16% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Levering var 8 uger, men alt blev leveret, kvaliteten ser god ud
Ingen dialog respons. Jeg har prøvet at kontakte dem utallige gange men de vender ikke tilbage. PAS PÅ MED DETTE FIRMA
Bestilte drivhus i August 25, skulle blu levert i oktober, så i november, siste melding var i desember. Sendt epost nå i begynnelsen av 2026 men får ikke svar
Og venter fortsatt på drivhuset.
Ikke topp kundeservice her.
Bestilte drivhus i februar. Skulle leveres i start maj. Kom først start juli. Drivhuset er fin kvalitet, men størrelsen af rudernene i taget var for små. Har skrevet gentagen gange og bedt om at få tilsendt den rette størrelse hvor der i første omgang blev svaret af Paulina som virker hjælpsom, men hun har nok givet op på dette håbløse firma for har ikke hørt noget de sidste mange måneder.
This company advertises free shipping, it's the first thing in their ads. After you've done all the work of ordering, they add almost 2000kr in delivery fees. They say it's a mistake and offer a 400kr discount. Thanks, I now only have to pay over 1500kr for the otherwise free delivery.
De tre stjerner er alene tilegnet Paula.
Bestilte et drivhus midt marts 2025 og forventede levering efter max 8 uger.
10Juli havde jeg stadig ikke modtaget noget drivhus, men havde undervejs haft en positiv dialog med Paula
som løbende beklagede den lange ventetid. Endte med Luxvinduer refunderede det fulde beløb.
Det er ok.
Beautiful glass house and smooth experience
We recently ordered a glass house from Luxvinduer, and we couldn’t be happier with how it turned out.
The quality is excellent! elegant design, solid construction, and it feels like a natural extension of our home. It has completely transformed our garden space. Whether we’re having coffee in the morning or entertaining friends in the evening, it’s become our favorite place to relax.
The delivery was on time, and everything arrived safely with no damage. We had a few questions during the planning phase, and the support team was quick, friendly, and genuinely helpful.
Assembly took some effort, but the instructions were clear and manageable, especially if you’re a bit handy or have some help.
Overall, Luxvinduer delivered exactly what they promised- a beautiful, high-quality glass house that adds both comfort and value to our home. Would absolutely recommend.
Bestilte et drivhus i december, til levering i uge 8.
Drivhuset kom, men der manglede nogle dele.
Der gik en del tid, indtil vi fik alle dele - men har fået de sidste dele i slutningen af april.
Det har været lidt svært med at komme igennem til dem - men de havde altid en god tone og var meget hjælpsomme.
Drivhuset står nu og får 5-stjerner. Meget flot og godt produkt og sparede mange penge ift. tilsvarende drivhus andre steder.
Virkelig god kvalitet:-)
De 4-stjerner er kun pga. ventetiden - men de har lovet, at arbejde på deres service. Har været ramt af sygdom.
Jeg har bestilt et drivhus og får tilsendt en faktura/bestillings nota.
Jeg opdager at på ordresedlen stå der polycarbonat i stedet for glas som vi ønsker.
Om vi har begået en fejl ved jeg ikke, men jeg prøver at kontakte dem utallige gange pr. Tlf uden at få kontakt, indtaler besked. De vender ikke tilbage. Så kontakter jeg dem på deres på deres hjemmeside hvor man kan skrive et evt. problem. Det gør jeg flere gange, og skriver pænt om de ikke nok vil skrive/ringe til mig. Jeg hører absolut intet.
Så skriver jeg igen til dem d. 26maj at hvis jeg ikke hører fra dem inden d. 28maj kl. 10.00 så anser jeg handlen som afsluttet.
Pengene var på dette tidspunkt ikke trukket på min konto. Det var de så til gengæld allerede dagen efter, der var de rigtig hurtig til at reagere. Jeg har prøvet at kontakte dem igen, men de har trukket mine penge og er ikke interesseret i at tale med mig.
PAS PÅ MED DETTE FIRMA det giver dårlig søvn og service.
Skal nok give besked hvis dette ender med at jeg får det jeg har bestilt og det er ok.
Har købt drivhus der.
Kanon drivhus i super kvalitet.
Desværre lidt dårlig levering.
Men nu monteret og alt perfekt.

Resposta da Luxvinduer ApS
Tak for andres oplevelser - var tæt på at købe - men anmeldelserne fik mig på andre tanker

Resposta da Luxvinduer ApS
Har modtaget drivhus endelige efter 9 mdr. venten, det burde have fortalt mig noget var galt.
Der mangler 4 stolper, så det kan ikke færdiggøres, vi kan ikke sætte vinduer i ny står bare et skelet. Jeg har skrevet et utal af gange til dem ingen reaktion. Pengene er tabt og intet drivhus.

Resposta da Luxvinduer ApS
Vi bestilt drivhus i Januar. Fik hurtigt en faktura. Da vi ikke hørte mere, prøvede vi midt i marts at kontakte firmaet både pr tlf og e-mail. Efter mange forgæves forsøg kontaktede vi deres advokat i Odense, som havde fået flere henvendelser. De bad firmaet om at svare deres kunder og pludselig skete der noget. Vi fik svar og en d.7/4 modtog vi drivhuset. MMMEEENNN efter at have samlet stellet og sat tagruderne i opdager vi, at alle sideruder, nedløbsrør og dørprofiler er 20 cm for korte, ligesom der ikke er lister nok.
Nu vælger Luxvinduer så igen ikke at svare på hverken mail eller tlf.
Drivhuset er fin kvalitet og god vejledning, men kontakten er meget frustrerende og kan ikke anbefales.

Resposta da Luxvinduer ApS
Vi har bestilt et drivhus, som dog også er kommet frem, men de bestilte låse til dørene var ikke med, og der manglede også funktion til at kunne åbne vinduerne som bestilt. De lovede at sende med kurer for to uger siden, men intet er sket, og man kan hverken kontakte firmaet pr telefon, mail eller deres chatfunktion. Har prøvet hver dag i 14 dage.

Resposta da Luxvinduer ApS
Vi har købt og fået det flotteste drivhus, virkelig god kvalitet, men første omgang var vi lidt bange for at vi var blevet snydt, for når vi ville ringe var det et telefon nr i Oslo, og når vi skrev med dem i chatten så var det engelsk, og leveringsdatoen blev rykket 2 gange, men alt endte godt, synd de ikke svare på deres Facebook side, og de burde reklamere noget mere, for der er ingen i drivhus gruppen der kender dem

Resposta da Luxvinduer ApS
Vinduet kom som aftalt, jeg har ikke sat vinduet i endnu, men ser ud til at det passer efter det jeg bestilte 👍😊

Resposta da Luxvinduer ApS
Desværre blev min nye dør ikke læsset af fragtbilen, da den var voldsomt beskadiget under transporten. Jeg kontaktede Luxvinduer som i første omgang ikke kendte noget til skaden.
Jeg ventede så på vurderingen af skaden.
Da jeg igen kontaktede Luxvinduer så var svaret, at den dør var blevet leveret!
Nåee ja, det var den så alligevel ikke, så jeg ville få en ny dør om fem uger, der skulle bare lige vurderes lidt igen.
To uger senere spurgte jeg om status på døren? Der ville jeg stadig få en ny dør om fem uger - regnet fra dags dato! Håber døren kan monteres inden jul.

Resposta da Luxvinduer ApS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.