Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Svært god kundeoppfølging. Luxvindu oppdaget en feil i min bestilling, de tok kontakt og hjalp meg med å rette opp feilen før ordren ble satt i bestilling. Tør ikke tenke på hvordan balkongdørene had... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 3 em 5 estrelas

De tre stjerner er alene tilegnet Paula. Bestilte et drivhus midt marts 2025 og forventede levering efter max 8 uger. 10Juli havde jeg stadig ikke modtaget noget drivhus, men havde undervejs haft... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Leveret som aftalt. Havde endda mulighed for at rette fejl i ordre samme aften som jeg sendte bestilling. Jeg forventede ikke at vinduernes profilering var som standard på danske vinduer og det lykke... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Edifícios para jardim
  2. Construtor de pérgolas e garagens
  3. Estufa
  4. Fornecedor de janelas

Escrito pela empresa

Luxvinduer er en nordisk leverandør af drivhuse i aluminium af høj kvalitet, udviklet til det nordiske klima og til haveejere, der stiller høje krav til både design, holdbarhed og funktionalitet. Vi specialiserer os i moderne og robuste drivhuse, der kombinerer elegant arkitektur med praktiske løsninger til dyrkning, afslapning og brug i store dele af året. Vores drivhuse er konstrueret med fokus på stabilitet og lang levetid. Aluminiumrammer, hærdet sikkerhedsglas og gennemtænkte detaljer gør Luxvinduer-drivhuse velegnede til krævende vejrforhold som vind, regn, sne og store temperaturudsving. Resultatet er et vedligeholdelsesvenligt drivhus, som bevarer både funktion og udseende år efter år. Hos Luxvinduer tilbyder vi et bredt udvalg af drivhuse – fra klassiske havedrivhuse og moderne aluminiumdrivhuse til rummelige orangerier og havestuer, der kan anvendes både til dyrkning og som et ekstra uderum. Mange af vores modeller kan tilpasses efter kundens behov, hvad angår størrelse, glasvalg, døre, vinduer og tilbehør. Vi lægger stor vægt på personlig service og en tryg købsoplevelse. Vores kunder får kompetent rådgivning før købet, tydelig information om levering og montering samt support også efter levering. Gratis levering, konkurrencedygtige priser og detaljerede produktbeskrivelser er en naturlig del af Luxvinduer-oplevelsen. Luxvinduer sælger drivhuse direkte til private kunder uden unødige mellemled. Dette gør det muligt for os at tilbyde høj kvalitet til attraktive priser, samtidig med at vi har fuld kontrol over både produkter og kundeservice. Vi samarbejder med erfarne producenter og udvælger udelukkende løsninger, der lever op til vores krav om kvalitet, sikkerhed og design. På Trustpilot stræber vi efter åbenhed og gennemsigtighed. Kundeanmeldelser er meget vigtige for os og hjælper både nye kunder og os selv med at blive bedre. Vi sætter stor pris på feedback om produktkvalitet, levering, montering og kundeservice. Luxvinduer – aluminiumdrivhuse skabt til nordiske forhold og moderne haver.. Bestil din bestilling her: https://www.luxvinduer.dk

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 16% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Bestilte drivhus i August 25

Bestilte drivhus i August 25, skulle blu levert i oktober, så i november, siste melding var i desember. Sendt epost nå i begynnelsen av 2026 men får ikke svar
Og venter fortsatt på drivhuset.
Ikke topp kundeservice her.

12 de janeiro de 2026

Køb ikke hos Luxvinduer

Bestilte drivhus i februar. Skulle leveres i start maj. Kom først start juli. Drivhuset er fin kvalitet, men størrelsen af rudernene i taget var for små. Har skrevet gentagen gange og bedt om at få tilsendt den rette størrelse hvor der i første omgang blev svaret af Paulina som virker hjælpsom, men hun har nok givet op på dette håbløse firma for har ikke hørt noget de sidste mange måneder.

16 de dezembro de 2025

Do not trust them

This company advertises free shipping, it's the first thing in their ads. After you've done all the work of ordering, they add almost 2000kr in delivery fees. They say it's a mistake and offer a 400kr discount. Thanks, I now only have to pay over 1500kr for the otherwise free delivery.

5 de agosto de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Lang ventetid

De tre stjerner er alene tilegnet Paula.
Bestilte et drivhus midt marts 2025 og forventede levering efter max 8 uger.
10Juli havde jeg stadig ikke modtaget noget drivhus, men havde undervejs haft en positiv dialog med Paula
som løbende beklagede den lange ventetid. Endte med Luxvinduer refunderede det fulde beløb.
Det er ok.

3 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Beautiful glass house and smooth…

Beautiful glass house and smooth experience

We recently ordered a glass house from Luxvinduer, and we couldn’t be happier with how it turned out.

The quality is excellent! elegant design, solid construction, and it feels like a natural extension of our home. It has completely transformed our garden space. Whether we’re having coffee in the morning or entertaining friends in the evening, it’s become our favorite place to relax.

The delivery was on time, and everything arrived safely with no damage. We had a few questions during the planning phase, and the support team was quick, friendly, and genuinely helpful.

Assembly took some effort, but the instructions were clear and manageable, especially if you’re a bit handy or have some help.

Overall, Luxvinduer delivered exactly what they promised- a beautiful, high-quality glass house that adds both comfort and value to our home. Would absolutely recommend.

15 de julho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Meget flot drivhus i super kvalitet - dog ventetid på manglende dele

Bestilte et drivhus i december, til levering i uge 8.
Drivhuset kom, men der manglede nogle dele.
Der gik en del tid, indtil vi fik alle dele - men har fået de sidste dele i slutningen af april.
Det har været lidt svært med at komme igennem til dem - men de havde altid en god tone og var meget hjælpsomme.
Drivhuset står nu og får 5-stjerner. Meget flot og godt produkt og sparede mange penge ift. tilsvarende drivhus andre steder.
Virkelig god kvalitet:-)
De 4-stjerner er kun pga. ventetiden - men de har lovet, at arbejde på deres service. Har været ramt af sygdom.

21 de fevereiro de 2025

Ingen dialog/respons

Jeg har bestilt et drivhus og får tilsendt en faktura/bestillings nota.
Jeg opdager at på ordresedlen stå der polycarbonat i stedet for glas som vi ønsker.
Om vi har begået en fejl ved jeg ikke, men jeg prøver at kontakte dem utallige gange pr. Tlf uden at få kontakt, indtaler besked. De vender ikke tilbage. Så kontakter jeg dem på deres på deres hjemmeside hvor man kan skrive et evt. problem. Det gør jeg flere gange, og skriver pænt om de ikke nok vil skrive/ringe til mig. Jeg hører absolut intet.
Så skriver jeg igen til dem d. 26maj at hvis jeg ikke hører fra dem inden d. 28maj kl. 10.00 så anser jeg handlen som afsluttet.
Pengene var på dette tidspunkt ikke trukket på min konto. Det var de så til gengæld allerede dagen efter, der var de rigtig hurtig til at reagere. Jeg har prøvet at kontakte dem igen, men de har trukket mine penge og er ikke interesseret i at tale med mig.
PAS PÅ MED DETTE FIRMA det giver dårlig søvn og service.
Skal nok give besked hvis dette ender med at jeg får det jeg har bestilt og det er ok.

27 de maio de 2025

Har købt drivhus der.

Har købt drivhus der.
Kanon drivhus i super kvalitet.
Desværre lidt dårlig levering.
Men nu monteret og alt perfekt.

28 de maio de 2025

Resposta da Luxvinduer ApS

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse hos Luxvinduer.

Vi setter stor pris på de positive ordene om drivhuset og er glade for å høre at du er fornøyd med både kvaliteten og resultatet etter montering. Samtidig beklager vi at leveringsprosessen ikke levde opp til forventningene. Vi tar slike tilbakemeldinger på alvor og arbeider kontinuerlig med å forbedre logistikken vår for å sikre en bedre opplevelse for våre kunder i fremtiden.

Takk igjen for din ærlige vurdering og for at du valgte Luxvinduer.

No go…

Tak for andres oplevelser - var tæt på at købe - men anmeldelserne fik mig på andre tanker

1 de maio de 2025

Resposta da Luxvinduer ApS

Takk for at du deler dine tanker.

Vi forstår at kundeanmeldelser spiller en viktig rolle i beslutningsprosessen, og vi respekterer valget ditt. Samtidig ønsker vi å forsikre deg om at vi jobber kontinuerlig med å forbedre både våre produkter og vår kundeservice basert på tilbakemeldinger fra våre kunder. Mange har hatt gode opplevelser med oss, og vi håper du vil vurdere oss igjen i fremtiden dersom behovet skulle melde seg.

Takk for din ærlighet, og vi ønsker deg alt godt videre.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har modtaget drivhus endelige efter 9…

Har modtaget drivhus endelige efter 9 mdr. venten, det burde have fortalt mig noget var galt.
Der mangler 4 stolper, så det kan ikke færdiggøres, vi kan ikke sætte vinduer i ny står bare et skelet. Jeg har skrevet et utal af gange til dem ingen reaktion. Pengene er tabt og intet drivhus.

16 de abril de 2025

Resposta da Luxvinduer ApS

Takk for at du deler din opplevelse – vi beklager virkelig for den frustrasjonen og skuffelsen du har opplevd.

Vi forstår hvor uakseptabelt det er å måtte vente så lenge på en levering, for så å motta et ufullstendig produkt uten å få svar på henvendelser. Dette er langt fra det nivået av service vi ønsker å tilby, og vi erkjenner at vi ikke har levd opp til forventningene i dette tilfellet.

Vi tar tilbakemeldinger som din på største alvor og bruker dem aktivt i arbeidet med å forbedre rutiner, kommunikasjon og kundeservice. Vi beklager på det sterkeste for opplevelsen og håper vi i fremtiden kan gjenopprette tilliten til merket vårt.

Svarer ikke på kontaktforsøg

Vi bestilt drivhus i Januar. Fik hurtigt en faktura. Da vi ikke hørte mere, prøvede vi midt i marts at kontakte firmaet både pr tlf og e-mail. Efter mange forgæves forsøg kontaktede vi deres advokat i Odense, som havde fået flere henvendelser. De bad firmaet om at svare deres kunder og pludselig skete der noget. Vi fik svar og en d.7/4 modtog vi drivhuset. MMMEEENNN efter at have samlet stellet og sat tagruderne i opdager vi, at alle sideruder, nedløbsrør og dørprofiler er 20 cm for korte, ligesom der ikke er lister nok.
Nu vælger Luxvinduer så igen ikke at svare på hverken mail eller tlf.
Drivhuset er fin kvalitet og god vejledning, men kontakten er meget frustrerende og kan ikke anbefales.

14 de abril de 2025

Resposta da Luxvinduer ApS

Takk for at du deler en detaljert og ærlig vurdering av din opplevelse. Vi beklager på det sterkeste både de lange svar- og leveringstidene samt de feilaktige delene som fulgte med drivhuset. Dette er langt unna det servicenivået vi ønsker å tilby.

Vi forstår hvor frustrerende det er å motta ufullstendig materiell og samtidig oppleve mangelfull kommunikasjon. Tilbakemeldinger som dine gjør oss oppmerksomme på alvorlige forbedringsområder, spesielt når det gjelder kundeservice, oppfølging og kvalitetskontroll før utsendelse. Vi tar dette på alvor og arbeider kontinuerlig med å forbedre våre rutiner for å sikre tydeligere kommunikasjon, raskere respons og fullstendige leveranser i fremtiden.

Takk igjen for at du tok deg tid til å beskrive situasjonen. Din tilbakemelding er viktig for oss i vårt arbeid med å forbedre kundeopplevelsen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Umuligt at komme i kontakt med firma!

Vi har bestilt et drivhus, som dog også er kommet frem, men de bestilte låse til dørene var ikke med, og der manglede også funktion til at kunne åbne vinduerne som bestilt. De lovede at sende med kurer for to uger siden, men intet er sket, og man kan hverken kontakte firmaet pr telefon, mail eller deres chatfunktion. Har prøvet hver dag i 14 dage.

12 de março de 2025

Resposta da Luxvinduer ApS

Takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse.

Vi beklager på det sterkeste at din bestilling ikke ble komplett, og at den videre oppfølgingen har vært mangelfull. Det er helt forståelig at dette skaper frustrasjon – spesielt når det er umulig å komme i kontakt med oss slik det burde være. Det er langt fra den standarden vi ønsker å representere.

Vi tar slike tilbakemeldinger svært alvorlig, og din opplevelse understreker viktigheten av at vi styrker både kundekommunikasjonen og oppfølgingen ved mangelfulle leveranser. Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre våre interne prosesser for å sikre at lignende situasjoner ikke skjer i fremtiden.

Takk igjen for at du delte – det hjelper oss å bli bedre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har købt og fået det flotteste…

Vi har købt og fået det flotteste drivhus, virkelig god kvalitet, men første omgang var vi lidt bange for at vi var blevet snydt, for når vi ville ringe var det et telefon nr i Oslo, og når vi skrev med dem i chatten så var det engelsk, og leveringsdatoen blev rykket 2 gange, men alt endte godt, synd de ikke svare på deres Facebook side, og de burde reklamere noget mere, for der er ingen i drivhus gruppen der kender dem

1 de setembro de 2024

Resposta da Luxvinduer ApS

Tusind tak for din ærlige og positive anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med drivhusets kvalitet – det er netop den høje standard, vi ønsker at levere til vores kunder. Vi forstår fuldt ud din frustration i forbindelse med kommunikationen og de ændrede leveringsdatoer. Vi beklager ulejligheden, og vi arbejder kontinuerligt på at forbedre både kundeservice og tydeligheden i vores kommunikationskanaler.

Vi tager også din kommentar om vores tilstedeværelse på sociale medier og i relevante grupper til os – det er værdifuld feedback, og vi vil bestemt se nærmere på det.

Tak igen for tilliden, og vi håber, du får stor glæde af dit drivhus i mange år frem.

Vinduet kom som aftalt

Vinduet kom som aftalt, jeg har ikke sat vinduet i endnu, men ser ud til at det passer efter det jeg bestilte 👍😊

1 de fevereiro de 2024

Resposta da Luxvinduer ApS

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at vinduet blev leveret som aftalt, og at det ser ud til at passe efter dine specifikationer. Vi håber, monteringen går glat, og at du bliver lige så tilfreds med resultatet som med selve leveringsforløbet.

Tak for tilliden til Luxvindu – vi sætter stor pris på, at du valgte os. Skulle du få brug for noget senere, står vi klar til at hjælpe.

Classificada 2 em 5 estrelas

Luxvinduer - og tidsplan....

Desværre blev min nye dør ikke læsset af fragtbilen, da den var voldsomt beskadiget under transporten. Jeg kontaktede Luxvinduer som i første omgang ikke kendte noget til skaden.
Jeg ventede så på vurderingen af skaden.
Da jeg igen kontaktede Luxvinduer så var svaret, at den dør var blevet leveret!
Nåee ja, det var den så alligevel ikke, så jeg ville få en ny dør om fem uger, der skulle bare lige vurderes lidt igen.
To uger senere spurgte jeg om status på døren? Der ville jeg stadig få en ny dør om fem uger - regnet fra dags dato! Håber døren kan monteres inden jul.

14 de agosto de 2023

Resposta da Luxvinduer ApS

Tak for din ærlige anmeldelse, og vi beklager oprigtigt de problemer, du har oplevet i forbindelse med din bestilling.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må være at modtage beskadigede varer og samtidig opleve mangelfuld kommunikation og skiftende tidsrammer. Vi tager dine bemærkninger meget alvorligt og arbejder kontinuerligt på at forbedre både vores leveringsrutiner og kundeservice, så lignende situationer undgås fremover.

Vi takker for din tålmodighed og håber, at den nye dør lever op til dine forventninger, når den ankommer. Skulle du få brug for yderligere opfølgning, er du velkommen til at kontakte os.

Fine vinduer .

Fine vinduer, hurtig levering

6 de dezembro de 2022

Resposta da Luxvinduer ApS

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vinduerne og leveringen. Det betyder meget for os, at vores kunder får en god oplevelse – fra bestilling til modtagelse. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, du får glæde af dine nye vinduer i mange år fremover, og vi står klar, hvis du har brug for hjælp til fremtidige projekter.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais