Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun varmt anbefale billed og…

Jeg kan kun varmt anbefale billed og lyd i Vodskov, jeg har som pensionist købt og fået vejledning hos dem flere gange,de kan forklare og vejlede nede i pensionist højde ....... Bla i dag hvor Kim guided mig igennem af jeg ikke kunne få kanaler frem på tv ,Det er så super en oplevelse at blive respekteret og vejledt og nu kan se tv.
Tak for jer

15 de agosto de 2024

Serviceoplevelse

Jeg kan varmt anbefale Lyd og Billed i Vodskov. Jeg købte en Rotel forstærker der blev leveret og opsat, derudover blev min gamle forstærker sat til salg, med en udførlig beskrivelse og fotos af denne. Har fået en super fin service. ☺️🌷

15 de abril de 2024

Rigtig god service

Rigtig god service! Personalet var kvikke og sendte bestilling uden meromkostning, selvom jeg ved en fejl havde valgt afhentning - meget fint når jeg bor i den anden ende af landet! Det er rart at pakken når frem til Jul.

5 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en super god oplevelse at…

Det var en super god oplevelse at handle med Lyd & Billed. Jeg købte et HighEnd HiFi Møbel. Fik god vejledning om produktet over tlf. De gav tilmed prisgaranti som bedste tilbud! Der var hurtig, god og meget venlig kommunikation fra start til efter produktet var leveret. Det kan varmt anbefales at handle med dem.
Steffen M.

22 de julho de 2022

Meget god service

Havde problemer med at optage fra vores TV i sidste uge.
Ringede til Lyd-Billed i Vodskov, hvor Kim tog
telefonen.
Det var en 5 stjernet oplevelse, selv efter lukketid var han i røret og guidede mig igennem indstillingen, og det virkede, så nu kan jeg optage via PVR.

5 de maio de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice og dygtigt personale

Skulle bruge nyt fjernsyn til stuen, og havde gennem venner og bekendte hørt udelukkende positivt om stedet. Mødte op i butikken, hvor jeg oplevede utrolig god kundeservice, og ved hjælp af deres faglige kompetencer fik jeg valgt det helt rigtige fjernsyn - som jeg desuden fik leveret og monteret dagen efter. Ikke sidste gang jeg handler ved Lyd og Billed Vodskov

28 de junho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte 2 pick-up'er

Bestilte 2 pick-up'er, som ifølge webshoppen var på lager.
Det var de så ikke alligevel - på lager - men man ville kunne få dem sendt direkte fra Ortofon i løbet af 4-5 arbejdsdage, således de blev afsendt onsdag i uge 2, 2021. Det blev de så ikke - afsendt. Forretningen beroliger og lovede levering fredag i uge 2. Det ble de så ikke - leveret.
Søger man i transportørens tracking-system, har de nu her fredag eftermiddag ikke engang fået overleveret forsendelsen.
Jeg er mildest talt ikke imponeret...

15 de janeiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Hej jeg har igen brugt lyd og billed …

Hej jeg har igen brugt lyd og billed Vodskov til kabelføring af diverse ledninger til tv og anlæg, Lars har igen leveret et super stykke arbejde og jeg kan varmt anbefale dem til alt hvad der har med tv/radio og meget andet. Tak for en flot arbejde.

12 de dezembro de 2017

Nemt og hurtigt!

Jeg havde længe glædet mig til at få et nyt tv, som var forudbestemt til at være et Panasonic 55VT60Y. Jeg søgte på det, og fandt frem til lyd-billed.dk som både havde det på lager + sat det 2000kr ned i forhold til andre steder. Så der blev bestilt både ny plasmaskærm og blu-ray afspiller her. Under 30min efter bestillingen blev jeg ringet op fra lyd-billed.dk, som spurgte om jeg var hjemme dagen efter, for så ville det blive leveret der. Det var jeg så, så igår modtog jeg med stor glæde mit nye tv setup.

Dejligt at det kan gå så nemt og hurtigt at handle nyt udstyr :-)

10 de abril de 2013

Meget fin service

Fandt Panasonic 3D briller til yderst favorabel pris. Kr. 998,00 for 2 par, så der manglede lige et par kroner for at fragten var gratis. Telefonisk kontakt til butikken, idet net-bestilling lagde kr. 50,00 oveni. Fik tilsagn om fragtfri forsendelse, og det blev indfriet. Dagen efter modtog jeg pakken. Meget fin service, så jeg vender tilbage, når tid er.

12 de janeiro de 2012
Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte en gulv-stand til fladskærm hos Lyd-Billed.dk i Vodskov. Hurtig og professionel betjening samt levring til den aftalte tid. Alt i alt en meget positiv oplevelse.

10 de janeiro de 2011
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais