Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Enorm god service de savrer med det samme, hver gang jeg henvender mig til kundeservice. Hjælpsomme og venlige. Har købt flere sange både til mine børnebørn og venners børn alle er superglade for d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte 2 bamser til mine små børnebørn og videoerne, som jeg fik tilsendt, taler for sig selv ❤️ Sangene er perfekte og pigerne elsker deres navne bliver nævnt og det gør sangen til deres egen... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er virkelig glade for købet af den lille bamse lille Ida stod helt stille og lyttede til bamsen der sang til hende og familien og os bedstefar og Farmor va også tårevædet Kæmpe tak for hjælpen med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg ringede og talte med Lars om specifikke ønsker og udtale af navn på en endnu lille ufødt pige♥️. Sangen blev leveret 48 timer efter samtalen og var ganske enkelt PERFEKT. Glæder mig til at give ga... Ver mais

A empresa respondeu

4. Creche
  5. Produtor musical
  6. Editora de música

Escrito pela empresa

Putning på rekordtid - Få din helt egen personlige godnatsang, hvor dit navn blandt andet bliver nævnt. Dette er et helt unikt produkt som har en effektiv virkning når man gør det til en fast rutine hver aften. Børn elsker gentagelser, da det giver en følelse af tryghed. Lav barnets helt egen personlige godnatsang allerede i dag 💜☁️

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er et godt produkt og en super god…

Det er et godt produkt og en super god og hurtig service 👍

Kære Lene,

Tusind tak for den varme anmeldelse – og for at dele jeres oplevelse! Det betyder alverden for os at høre, at både I og jeres datter nyder godnatsangen :-))

Vi håber, den vil følge jer i mange hyggelige puttestunder fremover 🎶

De bedste hilsner,
Lars fra Cuddletune

Tussen tak for sang.

Tussen tak for sang.
Konen og jeg har fået den dejligste godnat sang til vores datter på 1år.. Hun nyder at hør den...

Kære Danny,

Tusind tak for de søde ord – og for at dele jeres oplevelse 🎵
Det varmer virkelig at høre, at jeres datter nyder sangen – og at I gør det samme. Vi håber, den bliver en fast del af jeres putterutine i lang tid frem 😊

God dag og sommer til jer.

De bedste hilsner,
Lars fra Cuddletune

Super søde sange perfekt

Kære Hanne,

Tusinde tak for din skønne anmeldelse - det er vi virkelig glade for at høre 🙏

Tak for at dele herinde, og en skøn dag til dig 🙋‍♂️

Vh Lars / Cuddletune 🎶

Hygge godnat sang

Jeg var med i en kampagne hvor jeg blev tilbudt en gratis Godnatsang til mit barn,,og som jeg synes var virkelig flot gav, og ville selvfølgelig gerne benytte denne tilbud.

Efter noget tid fik jeg leveret sangen, og min datter blev glad

Jeg er helt klar over at sangen er lavet med AI intelligens men det er tanken der tæller

29 de junho de 2025

Kære Thomas,

Tak for din anmeldelse og for at dele herinde 🙋‍♂️

Dejligt at høre din datter er blevet glad for sin godnatsang :-)

Vi kan desværre ikke prale med at benytte os af AI - alle vores sange er indsunget manuelt, på gammeldags maner 🎶🎤 Måske en dag hvor AI bliver dygtigt nok til at levere samme kvalietet kan det være vi skal have kigget på det - Indtil da indspiller vi fortsat sangene selv.

Tak igen Thomas, og rigtig god dag til dig.

Venlig Hilsen Lars
Cuddletune

Der var hurtigt levering og en skøn sang

Der var hurtigt levering og en skøn sang

29 de junho de 2025

Hej Maiken,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er super glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering og nyder sangen vi har lavet :-) Det varmer her på kontoret/studiet at høre :-))

Classificada 5 em 5 estrelas

Sødeste godnatsang til vores datter

Sødeste godnatsang til vores datter. Vi var så heldige at stifte bekendtskab med Cuddletune på deres crazyday, hvor man kunne få en personlig sang gratis. Så det skulle vi se, hvad var for noget. Vi er fuldt ud tilfredse og vil klart anbefale Cuddletune til venner og familie. Det eneste MEN - et større udvalg af bamser kunne være hyggeligt. Vi købte ikke en bamse med pga. designet. Men med et udvalg var der nok sandsynlighed for at vi ville købe en - måske flere. Så der kunne være forskellige sange i forskellige bamser eller når der en dag kommer søskende, så kan man skelne bamserne fra hinanden.

5 de julho de 2025
Opinião espontânea

Hej Stephanie,
Tusinde tak for din hjertevarme anmeldelse!

Vi er så glade for, at I elsker den personlige godnatsang til jeres datter, og at I fandt os gennem vores Crazy Cuddletune Day – det var en sjov dag! :-))

Det betyder virkelig meget, at I er så tilfredse og vil anbefale Cuddletune til andre, så tusinde tak for det !

Det er et super input om flere bamse-designs – jeg kan røbe, at vi faktisk i skrivende stund arbejder på nyheder som ikke ligger langt fra det du her forespørger 🙏 Vi Glæder os til at kunne dele mere om dette :-)) 🧸

Dejlig rolig melodi

Dejlig rolig melodi - og dejlig at melodien kan høres inden med mulighed for rettelse

20 de junho de 2025

Hej Pia,

Mange tak for din skønne anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du kan lide den rolige melodi og sætter pris på muligheden for at høre og rette sangen – det betyder meget for os at I har haft en god oplevelse! 🙏

Kan varmt anbefales 10/10

Super god service, og hurtigt svartid når man kontakter dem.
Jeg er virkelig glad for den bamse, jeg købte til mit barnebarn, og sangen er virkelig så sød.
Kan varmt anbefales herfra 👍🏻👍🏻

19 de junho de 2025

Hej Dorthe,

Wauw, 10/10 – tusinde tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er helt rørte over, at du er så glad for bamsen til dit barnebarn og godnatsangen 🎶 Det betyder meget for os, at du oplever vores service og svartid som super god – så bare tusinde tak herfra :-))

Fantastisk idé

Fantastisk idé - sød tekst som indeholder de ønsker jeg havde og dejlig rolig melodi. Varen lever fuldt ud op til det de lover og samtidig er det hurtig levering.
Kan varmt anbefales

23 de junho de 2025

Hej Jeanette,

Tusinde tak for din skønne anmeldelse og de varme ord! Vi er så glade for at høre, at du er begejstret for idéen, teksten og den rolige melodi – og at bamsen og leveringen levede op til dine forventninger hos Cuddletune.

Din anbefaling betyder rigtig meget for os! 🙌🏻

Classificada 5 em 5 estrelas

Super bamse/sang og god kundeservice

Jeg havde lavet en fejl, som Lars var super sød til at løse, uden problemer. Helt fantastisk kundeservice og en super skøn bamse/sang. Tusind tak. Kan klart anbefale at handle der.

19 de junho de 2025

Hej Irene,
Tusinde tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord!

Jeg er rigtig glad for, at vi kunne hjælpe med at løse fejlen, og at du er så tilfreds med både bamsen, sangen og vores kundeservice 🙏

Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi er glade for at du vil dele det herinde 👏

Utrolig hjælpsom og hurtig

11 de junho de 2025

Hej Bettina,

Tusinde tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du oplevede vores service som hjælpsom og hurtig – det betyder virkelig meget for os! :-)

Et helt fantastisk produkt

Et helt fantastisk produkt, en bamse og melodi som børnene virkelig elsker. Hurtig og professionelt håndtering af ordre. Tusinde tak😘

11 de junho de 2025

Resposta da Cuddletune

Tusind tak for de søde ord Elisabeth! 🫶🏻 vi er så glade for, at både bamse og melodi er et hit hos børnene 👏🏻

Bamse

Den er bare fantastisk super god sang og lyd

10 de junho de 2025

Resposta da Cuddletune

Tusind tak, Hanne! 💜 Hvor er det skønt at høre, at du er glad for både sang og lyd!
Cuddletune

Super søde bamser

Super søde bamser, som mine børnebørn elsker, at kramme og lytte til. Jeg har samtidig fået en virkelig god service fra Lydminde. Så oplevelsen af både bamserne og servicen i Lydminde er helt i top

27 de maio de 2025

Resposta da Cuddletune

Tusind tak, Anne! 💜 Det betyder så meget at høre, at både bamserne og vores service har gjort indtryk. Skønt at dine børnebørn elsker dem 👏🏻

Bliver Glad 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Tak for Dejlig sang som Modtager blev SÅ GLAD OVER og TAK for info og vejledning 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

5 de junho de 2025

Resposta da Cuddletune

Tusins tak, Pia! 💜 Vi er så glade for at høre, at sangen vakte glæde. Tak fordi du tog dig tid til at skrive!🙏🏻🎶

Super god kundeservice

Super god kundeservice, bamserne er flotte og sangen kan høres klart og tydeligt fra bamsen.. virkelig god kvalitet. Vil klart anbefale lydminde.dk, hvis man ønsker at give en speciel og unik gave til en man holder af. Det er i hvertfald ikke sidste gang jeg handler hos lysminde.dk..

5 de junho de 2025

Resposta da Cuddletune

Tusind tak for din flotte besked, Ditte! ♥️ vi er så glade for, at både bamse, sang og service levede op til forventningerne. Det betyder meget - vi glæder os allerede til næste gang 🎶🫶🏻

Classificada 5 em 5 estrelas

Da valdemar hørte sine brødres navne

Valdemar mit barnebarn blev så glad og både mor og mormor græd det hva bare den bedste gave jeg har købt

10 de junho de 2025

Resposta da Cuddletune

Hvor er det dejligt at høre, Kim! Det betyder virkelig meget for os, at Valdemar og familien blev så glade! ♥️👏🏻
Det er præcis sådan en gave, vi elsker at lave🫶🏻

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse. Hurtig levering. Utrolig god service.

29 de maio de 2025

Resposta da Cuddletune

Tusind tak, Janni!💜 Det er dejligt at høre, du er glad for både levering og service. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte 2 bamser til mine små…

Sangene er perfekte og pigerne elsker deres navne bliver nævnt og det gør sangen til deres egen 🫶
Alt gik som lovet - forsendelse, kvalitet og sangen 🫶

Varme anbefalinger fra Nova og Lily 🤩

2 de junho de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Cuddletune

Tusind tak for de varme ord, Susanne! ♥️ Det glæder os at høre, at sangene blev elsket at Nova og Lily. Det er lige præcis det, vi ønsker - at gøre det personlig og magisk for børnene ✨

Cuddletune (tidligere Lydminde)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais