Enorm god service de savrer med det samme, hver gang jeg henvender mig til kundeservice. Hjælpsomme og venlige. Har købt flere sange både til mine børnebørn og venners børn alle er superglade for d... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestilte 2 bamser til mine små børnebørn og videoerne, som jeg fik tilsendt, taler for sig selv ❤️ Sangene er perfekte og pigerne elsker deres navne bliver nævnt og det gør sangen til deres egen... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er virkelig glade for købet af den lille bamse lille Ida stod helt stille og lyttede til bamsen der sang til hende og familien og os bedstefar og Farmor va også tårevædet Kæmpe tak for hjælpen med... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Putning på rekordtid - Få din helt egen personlige godnatsang, hvor dit navn blandt andet bliver nævnt. Dette er et helt unikt produkt som har en effektiv virkning når man gør det til en fast rutine hver aften. Børn elsker gentagelser, da det giver en følelse af tryghed. Lav barnets helt egen personlige godnatsang allerede i dag 💜☁️
Informações de contacto
Enghavevej 18b, st tv, 1674, København, Dinamarca
- info@lydminde.dk
- lydminde.dk
Jeg er meget tilfreds med de 3 bamser…
Jeg er meget tilfreds med de 3 bamser som jeg bestilte. Sangene er utrolig rørende og fine 🥰

Resposta da Cuddletune
1000 tak for 3 meget rørende sange…
1000 tak for 3 meget rørende sange bamser til vores børnebørn 🙏🏻🥰 Og tak for god service 🙏🏻

Resposta da Cuddletune
Nem at bestille og hurtig levering.
Nem at bestille og hurtig levering.
Vores oldebarn falder i søvn med bamsen, man kan tydeligt se at hun lytter efter sangen.

Resposta da Cuddletune
Siden jeg hørte om Lydminde.dk blev jeg…
Siden jeg hørte om Lydminde.dk blev jeg nysgerrig og jeg fandt hurtig ud af det måtte være noget for mit barnebarn og det er helt korrekt.Hun elsker de sange Lydminde har lavet og d 29 maj får hun sin lydbamse som jeg er sikker på hun vil elske at putte med
Lydminde få 5 stjerner 🌟 herfra da de ved hvordan man får børn til at sove trygt

Helt fantastisk ♥️
Helt fantastisk oplevelse og produkt. Hjælp til alt. Hurtig levering og virkelig søde bamser og rørende sange. Tusind tak

Verdens bedste gave ❤️
Bamsen var en gave til mit barnebarn, der fyldte 1 år. Han smilede over hele hovedet, da den skønneste sang kom ud fra bamsen og hans navn blev nævnt og både min datter og jeg sad med tårer i øjnene. Den gik rent ind.
Bamsen er superblød og nuttet og melodien, er blevet en ørehænger.
Der var lynhurtig svar via mail kontakten og Lars var bare så sød og god til, at hjælpe med svar og tilretning af sangen.
Lydminde.dk og bamsen kan varmt anbefales.

Fantastisk produkt
Fantastisk produkt, vores barnebarn er meget glad for sin godnat sang & bamsen. God kommunikation under hele forløbet, og hurtigt levering. Anbefales herfra!

Fantastisk god service!
Jeg havde bestilt en sang men overset bamsen og skrev til virksomheden, om den kunne nå at blive leveret indenfor 3 dage, da den skulle gives til en barnedåb. Ejeren Lars svarede med det samme, at de ville pakke den som det første om morgenen og sende afsted og hvis ikke den var leveret dagen før, så ville han selv køre en tur.
Utrolig god service!
Heldigvis nåede bamsen at komme, den er super blød og både den og sangen er et kæmpe hit hos den lille :)

Resposta da Cuddletune
Hele oplevelsen var positiv lige fra…
Hele oplevelsen var positiv lige fra bestilling af bamse med lyd til service.
Alt var perfekt, bamserne er flotte, det er en god lyd og levering var hurtig.
Jeg handler helt sikkert her igen og lydminde.dk får mine varmeste anbefalinger

Resposta da Cuddletune
Jeg ringede og talte med Lars om…
Jeg ringede og talte med Lars om specifikke ønsker og udtale af navn på en endnu lille ufødt pige♥️. Sangen blev leveret 48 timer efter samtalen og var ganske enkelt PERFEKT. Glæder mig til at give gaven til det kommende babyshower. Når vi skal være mormor og morfar en anden gang vil jeg helt klart bestille igen. Det er fra nu af blevet en tradition at give denne unikke gave til vores kommende børnebørn . Tusind tusind tak ♥️. Kh Mette

Resposta da Cuddletune
Mit barnebarn blev glad for at i sang…
Mit barnebarn blev glad for at i sang om hans mor og far og hans hund

Resposta da Cuddletune
Kan virkelig varmt anbefales har lige…
Kan virkelig varmt anbefales har lige købt en til mit barnebarn og han er helt vild med den😍 så hvis du vil give dit barnebarn noget helt specielt så skynd dig at bestill👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

Resposta da Cuddletune
Den er mega sød og kommer ret hurtigt…
Den er mega sød og kommer ret hurtigt efter man har hørt sangen

Resposta da Cuddletune
Hurtigt og god kundeservice.
Hurtigt og god kundeservice.
Lever op til hvad man køber.
Sangen er blevet godt modtaget og hjælper ved sengetid.

Genialt produkt
Hurtig levering. Genialt produkt, der vækker glæde hos både modtager og giver

Resposta da Cuddletune
Har nu købt 2 bamser og jeg må sige at…
Har nu købt 2 bamser og jeg må sige at jeg er glad for den og mit barnebarn elsker den , og den gode godnat sang er virkelig god og hun elsker den .
Kan kun anbefale denne side . Hurtigst levering . Og venlige at snakke med

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Varen kom hurtigt og var helt perfekt. Alt i alt rigtig god service

Resposta da Cuddletune
Jeg købte denne fantastiske bamse til…
Jeg købte denne fantastiske bamse til min søn på 2 år. Han er så glad for den! Det er så dejligt at se hvordan han lyser op når hans navn bliver nævnt. Han vil hele tiden høre sangen om igen. Det kan virkelig anbefales!!!

Resposta da Cuddletune
Et lydminde er en fantastisk idé
Et lydminde er en fantastisk idé. Valg af melodi med et personligt islæt gør sangen unik.

Resposta da Cuddletune
Virkelig smuk sang og god sangstemme…
Virkelig smuk sang og god sangstemme for et lille barn.

Resposta da Cuddletune
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.