LYNX Beleggen Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Totaal onbetrouwbaar. U maakt een account aan en kunt niks doen. Maar ze laten je wel lekker je geld verbrassen alvorens ze afkomen met extra papierwerk dat maar steeds wordt geweigerd. Waardoor je... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meer dan 10 jaar klant bij Lynx. Geen lange wachttijden of doorverbinden bij telefonische oproep. Altijd snel en zeer vakkundig geholpen. Team viewer is hierbij behulpzaam. Spontaan na service per... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Je travaille avec Lynx, parceque aucun autre broker belge ne vous propose un book level 2, une exécution et un pricing aussi bon. La plateforme vous propose de nombreux outils tel que des screener,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Deze broker zou ik aan iedereen aanraden. -opname telefoon :meestal binnen 1 minuut. -bij deze broker bel je voor inlichtingen...niet voor klachten...die zijn er niet. -je stelt een vraag en mees... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Corrector de bolsa

Online beleggen bij LYNX tegen scherpe tarieven op een superieur handelsplatform. Dé Online Broker van België. Start ook met beleggen met een voorsprong.

Courtier en ligne LYNX

Spécialisé dans l’investissement boursier en ligne, le courtier LYNX propose des logiciels de trading fiables, ainsi qu'un service clientèle situé en Belgique. Investissez avec un coup d'avance.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

211 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Geen gratis info (grafieken) meer over…

Geen gratis info (grafieken) meer over USA beurzen is zeer slechte ontwikkeling.
Het platform blijft uiterst uitgebreid en goed.
Uw info en webinars blijven interessant en apprecieer ik.

Mvg
Hugo

6 de janeiro de 2020

Beste Hugo,

Bedankt voor uw feedback.

Het is inderdaad jammer dat wij voor de US geen gratis vertraagde koersdata meer mogen aanbieden. Wij zijn gebonden aan wetgeving en kunnen hier jammer genoeg niet aan onderuit. Meer informatie over deze regeling vindt u hier https://www.lynx.be/service/beeindiging-vertraagde-koersdata-amerikaanse-aandelen/ .

U kan voor de US de koersen en grafieken gratis realtime online vinden.

Goeie website

Goeie website
Beleggings idee wordt gesloten want resultaat was bedroefend

3 de janeiro de 2020

Beste Jan,

Bedankt voor uw feedback.

Handelen houdt zeker steeds risico's in. Uit de laatste analyse (7/01/2019) van de BreakOutTrader bleek dat 56% van de transacties winstgevend waren. Deze portefeuille is nog steeds te volgen via LYNX Basic en hiervan kan u wekelijks een update krijgen via mail, inschrijven kan via https://www.lynx.be/kennis/.

Classificada 3 em 5 estrelas

commission free trades zou ideal zijn

3 de janeiro de 2020

Beste Ramesh,

Bedankt voor uw feedback.

Bij LYNX staat kostentransparantie voorop in tegenstelling tot brokers met commission free trading. Door de gratis commissie hanteren zij een verborgen kostenmodel, zij ontvangen namelijk gelden door het verkopen van orderflow aan de beurzen. Dit resulteert in hogere spreads bij uw aankooptransacties waardoor u uitvoering krijgt aan slechtere prijs. Dit is niet zomaar toegelaten in Europa gezien de transparantie van kosten en verdienmodel naar de klant toe waartoe wij verplicht zijn door het FSMA. Graag verwijs ik u naar dit artikel https://www.nrc.nl/nieuws/2020/01/03/je-belegt-nooit-zonder-kosten-a3985658 .

lynx en wereldaandelen

Dankzij lynx ben ik nu in staat om over gans de wereld aandelen te verhandelen.Dit is niet mogelijk bij de gekende banken.(hongkong,australie,....)
En dit met een druk op de knop.

top.
Marc

26 de dezembro de 2019

Beste Marc,

Hartelijk dank voor uw reactie.

Recent hebben we zelfs ook Rusland aan het lijstje toegevoegd. Op deze manier kan u blijven beleggen met een voorsprong!

Lynx: een aanrader

Lynx is een aanrader voor wie in aandelen wil beleggen.

26 de dezembro de 2019

Beste Francis en Nicole,

Leuk te horen dat u LYNX aanraadt! Neem zeker en vast een kijkje bij onze klantenacties: https://www.lynx.be/verdien/.

Simpel

Simpel, Lynx is er voor zijn klanten.

Beste Gerrit,

Bedankt voor uw feedback!

LYNX is er niet enkel voor zijn klanten, maar ook voor de strijd tegen kanker! Meer informatie vindt u op https://www.lynx.be/kennis/lynx/20191206-lynx-kom-op-tegen-kanker/ .

Classificada 4 em 5 estrelas

Hebben hun titel van één van de beste brokers niet gestolen !

Goede en klantvriendelijke service.

Orders worden correct en op de beste manier uitgevoerd.

Op het gebied van de kosten ook een aanrader.

Zeker aan te bevelen.

Beste Herman,

Leuk te horen dat u tevreden bent van onze diensten! Ook aan te bevelen is ons Kennisportaal, hier vindt u tal van actuele artikels terug: https://www.lynx.be/kennis/ .

Echt prima en een goeie helpdesk

Echt prima en een goeie helpdesk
Ook het traderplatform werkt prima.

Beste Daniel,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wanneer de helpdesk gesloten is, kan u voor een antwoord op de meest gestelde vragen terecht in ons service center: https://www.lynx.be/service/.

Heel tevreden over Lynx

Heel tevreden over Lynx; niets is perfect in deze wereld ook Lynx niet en alles kan beter maar ik ben er toch heel tevreden over; zonder enige twijfel voor mij de beste broker die beschikbaar is in België in vergelijking met de mogeljkheden die de klassieke banken aanbieden ( over Amerikaanse brokers kan ik niet oordelen; voor zover die toegankelijk zijn in België ? )

Beste Dany,

Hartelijk dank voor uw bericht!

Als online broker blijven we continu verder werken aan verbeteringen. Zoals u zelf zegt, niets is perfect. Dat neemt niet weg dat ook in het kader van complexere wetgeving we steeds het beste geven van onszelf. Amerikaanse brokers zijn daardoor vaak niet toegankelijk voor Europese residenten.

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Verbeterpunt : steeds en voor iedere markt directe notering zonder uitstel.

23 de dezembro de 2019

Beste Filip,

Leuk te horen dat u zeer tevreden bent!

Real time data kan u abonneren via uw administratief gedeelte van de rekening. Wij werken namelijk via externe providers aangezien er heel wat abonnementen bestaan voor de verschillende beurzen. Zo kan u zelf het abonnement kiezen dat het beste bij uw wensen past. Meer informatie vindt u op https://www.lynx.be/service/realtime-koersdata-toevoegen/ .

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben blij met het toch wel…

Ik ben blij met het toch wel gemakkelijke gebruik van Lynx Basic en ik vind het geweldig dat ik via lynx tevens aan Bitcoin gerelateerde producten kan kopen, ik volg Bitcoin al sinds 2013 en weet er veel over, ik apprecieer het dan ook heel erg dat ik via Lynx dergelijke produkten ook op de beurs kan kopen.

19 de dezembro de 2019

Beste Roger,

Blij te horen dat u tevreden bent met LYNX Basic en ons productaanbod. Wij hebben onlangs ons aanbod uitgebreid met Rusland, meer info vindt u op https://www.lynx.be/producten-en-beurzen/ . Nog veel succes op de beurs!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede Belgische discountbroker voor de…

Goede Belgische discountbroker voor de actieve belegger.
Professioneel platform, lage prijzen, veel markten. Vlaamse support.

Beste Dirk,

Hartelijk dank voor uw feedback, nog een prettig eindejaar gewenst!

Classificada 4 em 5 estrelas

goede broker geldafname mmag wel op een…

goede broker geldafname mmag wel op een nederlandstalige site

Beste Noel,

Dank voor uw feedback.

Voor het administratief gedeelte vindt u steeds de Nederlandse instructies via ons service center. Hier staat stap per stap uitgelegd hoe u een terugboeking kan aanvragen: https://www.lynx.be/service/geld-terugboeken-van-effectenrekening/ .

Classificada 5 em 5 estrelas

ik ben een matige gebruiker

ik ben een matige gebruiker, voor mijn doeleinden goed platform, goeie service, bij vragen telkens vlug en duidelijke uitleg .

Beste Marc,

Bedankt voor uw feedback!

Voor de matige gebruiker is LYNX Basic het ideale platform. Indien u in de toekomst wat uitgebreider wenst te gaan, kan u via onze Masterclasses stap per stap het platform LYNX Trading leren kennen: https://www.lynx.be/kennis/webinararchief/ .

uitstekende begeleiding!

Beste Geert,

Wij wensen u een uitstekend eindejaar en Kerst toe! Wij zijn open op 24 december tot 14u voor verdere begeleiding.

De tool HELP (overnemen van porteff

De tool HELP (overnemen van porteff. vanop afstand) vind ik buitengewoon goed !
Andre Billen

Beste Andre,

Buitengewoon goed te horen dat u tevreden bent van de tool Hulp op afstand. Als online broker is dit een niet te missen programma om u verder op weg te helpen. De laatste versie kan u steeds via deze link terugvinden: https://www.lynx.be/service/hulp-op-afstand/.

Niets boven het Lynx platform

Overzichtelijk platform met uitstekende Trading Tools. Ideaal ook voor de optie liefhebber.
"VCIB", "Value beleggen" en "Break Out Trader" volg ik op de voet. Support is altijd OK.

12 de dezembro de 2019

Beste Jan,

Bedankt voor uw feedback!

Voor de beginnende en geavanceerde optieliefhebber hebben wij een gratis e-book 'Succesvol beleggen met opties' ter beschikking. Indien u dit nog niet heeft gelezen, kan u dit downloaden via https://www.lynx.be/kennis/optiestrategieen/ .

handig platform

handig platform
professioneel flexibel team
goedkope commissies

12 de dezembro de 2019

Beste Ives,

Bedankt voor uw feedback, ik geef deze motiverende woorden zeker door aan ons team!