Van oud naar nieuw
Bij toeval gehoord over Machteld's winkel maar wat een leuke shop, deskundig advies, aandacht en snelle afhandeling. Wat ben ik blij met mijn 'nieuwe' sieraden ♡
Over Mach's sieraden Het gezicht achter Mach's sieraden. Hi, ik ben Machteld het gezicht achter mach's sieraden. Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de vakschool in Schoonhoven. In 2015 ben ik gestart met Mach's sieraden. Naast mijn fulltime baan als goudsmid. Sinds juni 2021 ben ik volledig voor mijzelf begonnen. De Naam Mijn naam wordt vaak afgekort naar Mach. Ik ging verder zoeken wat mijn naam precies betekende en kwam er achter dat het best een stoere naam is. Machteld betekend namelijk “machtig in de strijd”. Dat paste perfect bij mij. Ik geef niet snel op en vecht voor elke uitdaging. Zo is mijn bedrijfsnaam Mach's sieraden ontstaan. Inspiratie Mooie moderne, organische sieraden. Gemaakt met liefde, creativiteit en passie.
Leuke en goede keuzes, mooie kwaliteit en snel geleverd in mooie verpakking

Resposta da mach's sieraden
Machteld maakt hele mooie sieraden, net even anders, niet standaard. Maar ook expert in herstel- en vermaak werk.
Heel erg blij met mijn aankoop.
Echt een aanrader!

Resposta da mach's sieraden
Hele goede ervaring met Mach’s sieraden. Ik ben heel blij met mijn aankoop maar ook met de manier waarop andere vragen die ik had werden behandeld. Zowel over het product, de gedachte erachter en de gebruikte materialen. Dat gaf nog veel meer waarde aan mijn aankoop.

Resposta da mach's sieraden
Bij Mach in haar atelier verliefd geworden op mijn nieuwe prachtige gouden ring (en op wel meer!). Ik vind het fijn dat ze zo’n eigen stijl heeft maar ook elk sierraad kan ontwerpen en aanpassen zoals jij het in je hoofd hebt.
Ze nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en is een heel fijn persoon. :)

Resposta da mach's sieraden
Mach's sieraden is echt een vakvrouw met veel kennis, denkt veel mee, oppert ideeën en levert echt vakwerk, kortom een topper in haar vak! Dus mocht je op zoek zijn naar een goudsmid zoek dan contact met haar. Ze heeft voor mij van 3 ringen 1 ring gemaakt, een herinneringsring, superblij mee!

Resposta da mach's sieraden
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.