Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De verzending ging enorm snel! Ik had het pakketje binnen 4 dagen binnen. Daarnaast zat er een leuk ‘bedankt’-kaartje bij. Ik had iets uitgezocht om als cadeau weg te geven en dit was al mooi ingepakt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne communicatie en mooie items! Met een persoonlijke tekst erbij. Ze willen ook altijd een foto maken van een bepaalde combinatie wanneer je online bestelt. Ik ben fan! Ik heb al veel van deze leuk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hier met vriendinnen een workshop lijntekening maken gedaan icm een zelfgemaakte armband. Super leuk georganiseerd! Met elkaar een mooie lijntekening gemaakt en dit werd gegraveerd op een bedel. Daarn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoo enorm blij met de sieraden van madam the label!! Ik heb best een gevoelige huid waardoor ik niet alle sieraden kan verdragen, maar nu ik eenmaal dit merk heb ontdekt wil ik niet anders meer!... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Designer de jóias

Informação fornecida por diversas fontes externas

Sieraden van stainless steel. Een speciale bewerking voor goud. Verkleuring is nihil. Hét merk voor de perfecte sieraden en fashion accessoires. Unieke designs!

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

100 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben altijd erg tevreden over de…

Ik ben altijd erg tevreden over de sieraden van Madam the label. Als je in de winkel komt dan helpen ze je heel graag. De sieraden zijn mooi en blijven mooi

11 de dezembro de 2023

Hi Demi,

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie producten en goede service

Mooie producten en goede service, zelfs in het weekend!

1 de novembro de 2023

Hi Kees,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen!

Groetjes,

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd.
Maat was correct.

2 de outubro de 2023

Hi Anne,
Bedankt voor je mooie review!
Veel plezier van je aankopen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact. Oplossing mbt betalen aandragen.

6 de setembro de 2023

Resposta da MADAMthelabel

Bedankt voor je mooie review Ria:) Veel plezier van je mooie sieraden. Liefs Merlynn

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele fijne en snelle service!

Hele fijne en snelle service!
Mijn ketting had een kleine schade. Na dit per mail te melden, werd er meteen een goede oplossing geboden en kreeg ik een nieuwe ketting opgestuurd.

Erg fijn en nog steeds heel erg blij met de sierraden van Madam the label!

23 de maio de 2023
Opinião espontânea

Hi Maud,
Bedankt voor je mooie review!
Veel plezier van je mooie sieraden.

Oorbellen besteld als cadeautje

Oorbellen besteld als cadeautje voor iemand. Daar had ik een cadeau-tasje bij besteld. Tot mijn vreugde waren de oorbellen ook nog eens ingepakt bij bezorging!
Snelle levering, goede service en prachtige oorbellen!

9 de maio de 2023

Hi Pamela,
Bedankt voor je mooie review. Door het tasje gingen we er inderdaad vanuit dat het een cadeautje was dus met liefde ingepakt! Hopelijk was diegene er blij mee!

Perfect!

Prachtige sieraden! Hele snelle levering, mooie verpakking! Kortom, perfect!

18 de abril de 2023

Resposta da MADAMthelabel

Hi Claudia, Bedankt voor je mooie review. Heel veel plezier van de sieraden. Liefs Merlynn

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg vriendelijk en snelle levering

Bij bestelling had ik zelf iets niet goed gedaan, ik heb hierover een mailtje gestuurd en hier werd al snel op gereageerd en gehandeld. Super fijn!
Levering na 3 dagen en alles mooi ingepakt.
👍🏻

2 de março de 2023

Resposta da MADAMthelabel

Hi Loes, Bedankt voor je mooie review en veel plezier van je nieuwe sieraden.

Mooie armband

Mooie armband! Snelle levering. Voldoet aan verwachting.

29 de dezembro de 2022

Hi Cathy, Bedankt voor je mooie review! Liefs Merlynn

Fijne winkel

Fijne snelle service en goed advies.
Leuk ingepakt ook.

23 de dezembro de 2022

Bedankt voor je mooie review marien! Liefs Merlynn

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering. Product mooi verpakt. Bedankt voor de goede service. Ik zal hierdoor nog eens bij deze winkel bestellen.

1 de dezembro de 2022

Hi Avalon,
Bedankt voor je review en fijn dat je tevreden bent. Ik zie je graag nog eens terug;) Liefs, Merlynn

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.