De verzending ging enorm snel! Ik had het pakketje binnen 4 dagen binnen. Daarnaast zat er een leuk ‘bedankt’-kaartje bij. Ik had iets uitgezocht om als cadeau weg te geven en dit was al mooi ingepakt... Ver mais
Fijne communicatie en mooie items! Met een persoonlijke tekst erbij. Ze willen ook altijd een foto maken van een bepaalde combinatie wanneer je online bestelt. Ik ben fan! Ik heb al veel van deze leuk... Ver mais
Hier met vriendinnen een workshop lijntekening maken gedaan icm een zelfgemaakte armband. Super leuk georganiseerd! Met elkaar een mooie lijntekening gemaakt en dit werd gegraveerd op een bedel. Daarn... Ver mais
Zoo enorm blij met de sieraden van madam the label!! Ik heb best een gevoelige huid waardoor ik niet alle sieraden kan verdragen, maar nu ik eenmaal dit merk heb ontdekt wil ik niet anders meer!... Ver mais
Sieraden van stainless steel. Een speciale bewerking voor goud. Verkleuring is nihil. Hét merk voor de perfecte sieraden en fashion accessoires. Unieke designs!
Holanda

Resposta da MADAMthelabel
Prettig en fijn bedrijf om mee samen te werken.
Goede service en snel handelen.

Prachtige sieraden
Een overzichtelijk en mooi ontworpen website
Ook zijn de sieraden op de tijd geleverd
Erg tevreden

Resposta da MADAMthelabel
Snelle levering en de sieraden zijn erg mooi. Ben er heel blij mee

Resposta da MADAMthelabel
Zo leuk om hier iets te bestellen!
Het pakketje komt aan als een kadootje met een persoonlijk kaartje erbij, hoe leuk is dat!
Ik heb twee kettingen, een armband en oorbellen besteld en ben er super blij mee.

Resposta da MADAMthelabel
Prima en snelle levering. Mooie sieraden. Jammer geen zilver. Krijg toch reactie op mijn huid.

Resposta da MADAMthelabel
Super snelle verzending en erg leuk ingepakt. Ik heb zowel oorbellen, kettinkjes als armbanden. Alles even mooi en de kwaliteit is en blijft erg goed.

Resposta da MADAMthelabel
Super kwaliteit sieraden. Paketje was snel binnen. En zat een leuk persoonlijk berichtje bij. Ga zeker nog eens bestellen!

Resposta da MADAMthelabel
Leuke sieraden voor een leuk bedrag! Erg handig dat je de kettinkjes kunt verstellen!

Super leuke sieraden! Love it!😍
Top van kwaliteit en een snelle levering!
Raad iedereen MADAM the label aan!:)

Resposta da MADAMthelabel
MADAMthelabel heeft mooie designs van goed materiaal. De verzending is altijd snel en met een persoonlijk kaartje, hoe leuk is dat?

Resposta da MADAMthelabel
Super leuke en schattige sieraden om te kopen voor jezelf maar ook om iemand cadeau te doen!

Resposta da MADAMthelabel
Super leuke en mooie oorbellen en kettingen. Echt een aanrader

Resposta da MADAMthelabel
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.