Hurtig feedback og god service:) Jeg skulle bruge 6 billetter til et arrangement, men på arrangørens hjemmeside, var det kun muligt at bestille 5 stk. Jeg skrev en mail til madbillet.dk og de konta... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Jeg havde bestilt forkert antal kuverter. Kontaktede madbillet og fik at vide, jeg skulle købe et nyt sæt med det rigtige antal og derefter skrive igen for at få refunderet de første bestillinger.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Gastronomiske oplevelser
Informações de contacto
Dinamarca
- madbillet.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Hurtig feedback og god service:)
Hurtig feedback og god service:)
Jeg skulle bruge 6 billetter til et arrangement, men på arrangørens hjemmeside, var det kun muligt at bestille 5 stk. Jeg skrev en mail til madbillet.dk og de kontaktede arrangøren og derefter fik jeg et link tilsendt, hvor det så blev muligt at købe 6 billetter😊
Farvel-fest
Baseret på vores 2 oplevelser i Kbh i denne uge, virker det som om, ‘festivalen’ er et arrangement, hvor spisesteder, der ikke kører særlig godt, forsøger at få nogle penge i kassen. Både på Kiin Kiin og på Tiger Lily følte vi os godt og grundigt snydt over kvaliteten og mængden af mad.

Resposta da Madbillet
I forbindelse med Seafood festival 2026
I forbindelse med Seafood festival 2026
Der var lagt op til en menu med fokus på fisk og skaldyr, så det virkede noget overraskende, at vi i stedet for den beskrevne makrelrillette fik serveret pastrami. Det harmonerede desværre ikke særligt godt med menuens øvrige udtryk.
Flere af retterne var desuden meget saltede, hvilket tog en del af glæden ved oplevelsen. Desserten – en panna cotta – var både meget lille og mindede desværre ikke om en klassisk panna cotta, hverken i smag eller konsistens.
Derudover oplevede jeg problemer med billetterne. Selvom jeg havde betalt, modtog jeg dem aldrig digitalt, og trods flere forsøg på at kontakte Madbillet fik jeg ingen løsning. Havde jeg ikke selv printet dem ud tidligere, var vi sandsynligvis ikke kommet ind.
Alt i alt blev det derfor desværre ikke den oplevelse, vi havde set frem til.

Resposta da Madbillet
Vi havde brug for at få rykket vores…
Vi havde brug for at få rykket vores købte seafood biletter til dagen efter. Skrev til Madbiletten hvor Ditte hjalp mig lyn hurtigt. Fik. Rykket dagen uden problemer. Mange tak.
Mvh
Susan Bartels
Super god kundeservice
Super god kundeservice. Nicoline, hjalp mig lyn hurtigt med at ændre på en bestilling, jeg havde lavet forkert.
Jeg fik desværre booket en forkert…
Jeg fik desværre booket en forkert billet og skrev derfor til kundeservice. Emilie var simpelthen så lynhurtig til at svare og var utroligt hjælpsom til at finde en løsning til mit problem!!
Hurtig og effektiv hjælp
Jeg har fået hjælp fra madbillet flere gange. Senest fik jeg hjælp fra Emilie. Der er altid virkelig hurtigt svar og stor hjælpsomhed. Kan kun anbefale at benytte madbillet når der er så god kundeservice 😊
Hastigheden
Vi skulle have ændret vores reservation på dining week
Nicoline var både super hurtig og effektiv.
Mvh
Ulf
Fantastisk service
Fantastisk service af Nicoline👏👏ombooking af bestilte billetter til anden dag, umuligt at komme frem grundet sne vejret.
Kun ros for hendes indsats 🙂
Fantastisk kundeservice
Skønt ar blive mødt med super god kundeservice, når man kommer til at lave en fejl. Selvom de meget tydeligt skriver at man ikke kan ændre ens billet/køb, var det alligevel muligt for mig at få ændret, da jeg ved en fejl kom til at bestille en forkert dato! Nicoline var tilmed meget hurtig til at vende tilbage på ens henvendelse. Alt i alt en virkelig rar oplevelse.
Kunderservice, der lever op til sit navn
Som flere andre har skrevet, så har det fungeret rigtig fint at få gennemført en ændring. Nicoline i kundeservice viser, hvad service er!! Super, Nicoline - tak for det!!
Havde bestilt en lørdag aften til 4…
Havde bestilt en lørdag aften til 4 voksne. Desværre en forkert dato. Skriver til dem om dato kan ændres. Nicoline svarer meget hurtigt og løser vores problem på smukkeste vis. Så dejligt. Tak Nicoline!!
Jeg havde bestilt forkert antal…
Jeg havde bestilt forkert antal kuverter.
Det gjorde jeg og skrev tilbage, at nu havde jeg købt det nye antal.
Ca 5 min. Efter. Var det refunderede beløb retur på kontoen.
Tak Nicoline meget fin service.
Fantastisk kundeservice
Havde bestilt billetter til spisning under Dining Week, men havde ved en fejl valgt forkert tidspunkt. Skrev straks til kundeservice og kort efter var bookingen ændret til det rigtige tidspunkt. Super service af Nicoline - TAK!
Virkelig god og hurtig service af…
Virkelig god og hurtig service af Nicoline i dag.
Hun klarede mit ønske ift Dining Week i løbet af ingen tid.
Super tilfreds med denne service.
Ida i kundeservice er en problemknuser…
Ida i kundeservice er en problemknuser .Super service
Super service og hurtigt svar
Super service og hurtigt svar - så vi glæder os til middagen vi har købt på madbillet.dk
Refundering af mad- og vin......
Da restauranten - hvor vi lige havde købt billetter til både mad og vin på Seafood Festival 2025 - pludselig gik konkurs, kontaktede jeg straks madbillet.dk. Her blev jeg serviceret af en venlig, professionel og yderst kompetent medarbejder, så dagen efter "tikkede" der 4.536 kroner ind på kontoen! SÅDAN 👍
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.