Madbillet Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig feedback og god service:) Jeg skulle bruge 6 billetter til et arrangement, men på arrangørens hjemmeside, var det kun muligt at bestille 5 stk. Jeg skrev en mail til madbillet.dk og de konta... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Baseret på vores 2 oplevelser i Kbh i denne uge, virker det som om, ‘festivalen’ er et arrangement, hvor spisesteder, der ikke kører særlig godt, forsøger at få nogle penge i kassen. Både på Kiin Kiin... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Da restauranten - hvor vi lige havde købt billetter til både mad og vin på Seafood Festival 2025 - pludselig gik konkurs, kontaktede jeg straks madbillet.dk. Her blev jeg serviceret af en venlig, prof... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt forkert antal kuverter. Kontaktede madbillet og fik at vide, jeg skulle købe et nyt sæt med det rigtige antal og derefter skrive igen for at få refunderet de første bestillinger.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurantes e bares

Informação fornecida por diversas fontes externas

Gastronomiske oplevelser

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen fordel at booke gennem Madbillet

Ingen fordel at have bestilt og betalt gennem madbillet. Vi ventede næsten en time på maden, mens andre der bestilte direkte fra restauranten La Tre's take-away menu kom og gik med deres mad. Bagefter opdagede vi at maden var billigere på menukortet end beløbet vi betalte via madbillet. Selvom det var et lille beløb var det en ærgerlig fornemmelse.

Dertil kom at maden var tørstegt, kold i midten og oversaltet, absolut ikke de gourmet retter vi var blevet stillet i udsigt. Hvilket så absolut ikke tilføjede til oplevelsen. Alt i alt en oplevelse der ødelagde vores Valentins aften og ikke kan anbefales til andre.

15 de fevereiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god og hurtig service

Virkelig god og hurtig service. Jeg havde begået en fejl, da jeg købte billetter til Dining Week, og selv om der står i betingelserne, at man ikke kan ændre datoen, blev jeg mødt med forståelse og fik mine billetter ændret.

21 de setembro de 2020

Hej Madbillet,

Hej Madbillet,

Hvad foregår der???

Jeg har bestilt bord på MES, og har lige fået annulleret ordren dagen før vi skulle ud. Jeg har inviteret min kæreste og mine forældre fra Fyn, og nu går det hele lidt i vasken. De skriver beklager, men hvad hjælper det?

Jeg forventer dette tages seriøst og Madbillet tager ansvar, og som minimum ringer, så vi kan finde en løsning, for ellers vil jeg gøre mit bedste for at tale dårligt om madbillet.

7 de fevereiro de 2020

Afbestiller min ordre 5 timer før

Fortjener ikke én eneste stjerne!
Bestilte d. 14. januar billetter til Dinning Week 2020.
D. 7. februar, dagen hvor vi skulle bruge billetterne, annullere de ordren! 5 timer inden vores aftale.
Det er så uprofessionelt, når man har planlagt en hyggelig dag og man så pludselig ikke har billetter til det mad, man har bestilt.
Alt de gør, er at tilbagefører pengene… Ikke noget som kompensentation for den aften de får ødelagt.

7 de fevereiro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg glemte at bruge mit gavekort!

Jeg glemte at bruge mit gavekort!!
Men det blev hurtigt og venligt løst efter henvendelse, hvor jeg gennemførte et nyt køb *med* med mit gavekort og derefter slettede de mit tidligere køb. Virkelig god kundeservice.

7 de fevereiro de 2019

nemt og hurtigt

fede deals på madbillet diverse dinning week. og sidst fransk Michelin mad i samarbejde med gotipster. en god oplevelse mere mad over lande grænser.

9 de junho de 2017
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais