Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Made By Me🤗 Gir dette firmaet 5 store stjerner🌟🌟🌟🌟🌟 De yter virkelig god service. Enkelt å bestille, rask levering, og produktene er godt pakket. Det er aldri tvil om at de ønsker fornøyde kun... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fort forsendelse og veldig bra artikler. Jeg er helt fornøyd med alt hva jeg har bestilt. Tusen takk for å gjøre det mulig å få kjøpt tingene man trenger for å lage selv krem, parfyme osv....

Classificada 5 em 5 estrelas

Oljene kommer i små delikate aluminiumsbokser, som beskytter glassflaskene. Kvaliteten på oljene er utmerket. Sikkerhetsdatablad og en oversikt over de enkelte eteriske oljene kjemiske sammensetning... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Flott innpakkete produkter, god kvalitet på alt jeg fikk. Produktene har meget god kvalitet. Hadde gledet meg så veldig til forsendelsen, slik at jeg syntes det nok tok litt lang tid før det kom i pos... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos de aromaterapia
  2. Fornecedor de produtos de beleza
  3. Loja de produtos de beleza
  4. Fabricante de cosméticos
  5. Loja de cosméticos
  6. Loja de cosmética

Escrito pela empresa

Norsk nettbutikk med 100% rene, naturlige og økologiske eteriske oljer av høy kvalitet fra Florihana destilleri i Frankrike. Vi har stort utvalg av tilbehør til eteriske oljer og aromaterapi. Diffusere, neseinhalatorer, sprayflasker i glass, rollerflasker, krukker, pipetter, pumpeflasker, oljemapper og displayer. Bøker om eteriske oljer. Råvarer og ingredienser til å lage egne hudpleie- og rengjøringsprodukter, DIY hudpleie, kosmetikk og såpe. Naturlige, parabenfrie og giftfrie hudpleieprodukter. Såper og hudpleie baseprodukter som kan tilsettes eteriske oljer. MSDS og GC/MS rapport tilgjengelig på alle eteriske oljer i nettbutikken. Vi bestreber oss alltid på å levere høy kvalitet til våre kunder.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Knallbra kundeservice!

Made By Me🤗 Gir dette firmaet 5 store stjerner🌟🌟🌟🌟🌟
De yter virkelig god service. Enkelt å bestille, rask levering, og produktene er godt pakket. Det er aldri tvil om at de ønsker fornøyde kunder🤗selv om kunden har gjort en feil, så retter de opp.
Tusen takk for at dere finnes🤗

1 de outubro de 2024
Opinião espontânea
Classificada 3 em 5 estrelas

Trodde jeg hadde bestillt en ren…

Trodde jeg hadde bestillt en ren benzoinolje men den var blandet ut med sprit og da kan jeg ikke blande den med andre oljer.

29 de agosto de 2024
logótipo da Made By Me AS

Resposta da Made By Me AS

Hei Liv Jorunn! Takk for din anmeldelse! I nettbutikken, i produktbeskrivelsen, står det tydelig at benzoin eterisk olje er en blanding av økologisk harpiks av benzoin (55%) og økologisk alkohol (45%). I tillegg er følgende dokumenter tilgjengelig: GC/MS Report, MSDS og sikkerhetsblad.

Flott innpakkete produkter

Flott innpakkete produkter, god kvalitet på alt jeg fikk. Produktene har meget god kvalitet. Hadde gledet meg så veldig til forsendelsen, slik at jeg syntes det nok tok litt lang tid før det kom i posten.

19 de agosto de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais