Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para desportos ao ar livre
  2. Loja de artigos desportivos
  3. Loja de memorabília desportiva

Sup & Paddle is een online winkel voor Sup boards en aanverwante artikelen. Wij verkopen enkel kwaliteitsproducten van bekende merken zoals; Moai, Aqua Marina, Indiana, Wave Hawaii en Seawag. De aanverwante artikelen die wij verkopen zijn o.a. : Peddels, Kajaks, Poncho's, Dry bags en waterdichte telefoonhoesjes. Wij hebben een ruime voorraad aan Sup boards zodat wij snel en in de meeste gevallen gratis kunnen leveren. Klantvriendelijkheid staat bij ons op 1!!! Bezoek onze website hier: https://supandpaddle.nl/

Informações de contacto

2,3

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

9 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Snelle goede service

Na een sup les genoten te hebben elders (meer bij ons in de buurt) hadden we besloten om onze eigen supboard aan te schaffen. Na wat zoek werk kwamen we op de site van supandpaddle. Hier een bestelling gedaan en deze werd zeer snel geleverd. Zelfs nog mail contact gehad vanuit hun kant of alles goed gekomen was. Top geregeld, volgende bestelling volgt vast snel……
Groet Manfred

20 de julho de 2024

Fantastische service sub & paddle

Er was iets misgegaan bij PostNL met het leveren van het bestelde sup board. Er werd door sup & paddle heel snel gereageerd op de mail en vervolgens fijn telefonisch contact. Omdat het een verjaardagscadeau voor mijn dochter was is Ramon het board komen brengen ! Een fantastische service die je niet vaak meer ziet ! Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor als je op zoek bent naar een sub board of andere watersportartikelen.

9 de fevereiro de 2023

Hoi Bas,
Bedankt voor de mooie review. Hopelijk heeft uw dochter lang plezier met het Moai board.

Professioneel advies

Professioneel advies! Een super snelle en persoonlijke levering maakte deze bestelling top! Heel tevreden over de service van sup and paddle!

30 de maio de 2022

Dankjewel Natalie.
Wij wensen jullie veel plezier op dit mooie Aztron all-round sup board!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed advies gekregen over meest…

Goed advies gekregen over meest geschikte kayak passend bij mijn wensen. Website is overzichtelijk en bestelproces snel en eenvoudig. Snelle levering van de bestelde Kayak en alles naar volle tevredenheid 👍

3 de maio de 2022

Resposta da Sup & Paddle

Beste Edwin, Bedankt voor de mooie review! Wij wensen jullie veel plezier met de Kajak

Sup & Paddle, super webshop voor SUP's

Mooie website en zeer breed assortiment voor zowel beginnende als gevorderde SUPsporter. Webwinkel gebracht door SUPer enthousiaste en klantgerichte medewerkers!

20 de abril de 2022

Resposta da Sup & Paddle

Dank u wel voor de mooie review!

Super fijn geholpen!

Super fijn geholpen! Ik was op zoek naar het nieuwste board van MOAI, deze hebben ze speciaal voor mij besteld en keurig afgeleverd.
Fijne communicatie en bereikbaarheid.

Samantha en Ramon hartstikke bedankt!

25 de março de 2022

Resposta da Sup & Paddle

Ah dank je wel, heel graag gedaan! Bedankt voor je aankoop en veel plezier ervan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Er was iets niet geleverd

Er was iets niet geleverd, contact gezocht met het bedrijf, vriendelijk personeel die je direct helpen met een oplossing. Binnen 15 minuten was alles opgelost.

Wat een topservice. Heel erg bedankt

Marije

15 de março de 2022

Resposta da Sup & Paddle

Dankjewel voor je positieve review. Wij wensen jou veel plezier met je sup board :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.