maklarofferter.se Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Genom Mäklarofferters sätt att hjälpa mig att få fram lämpliga och seriösa mäklare med intresse för Örkelljungaområdet fick jag snabbt kontakt med Filippa Olsson på Husman Hagberg i Örkelljunga. Mycke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter att jag skickat in uppgifterna till mäklarofferter så fick jag nästa dag samtal från 4st seriösa mäklare. Jag valde den som jag fick bäst intryck utav och allt gick sen otroligt snabbt och sm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi är väldigt nöjda med Mäklarofferter! Tack vare deras tjänst kunde vi enkelt och smidigt jämföra olika mäklare och hitta den som passade oss bäst. Processen var snabb, tydlig och helt kostnadsfri. V... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jättesmidigt att snabbt bli kontaktad av olika mäklare. Dock kom några kontakter från mäklare som inte alls passade nischen för huset och det var lite slöseri med tid (speciellt för dem). Kanske vara... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

130 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

28 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Smidig tjänst.

Smidig tjänst.
De ringer också upp och verifierar hur nöjd man är vilket känns proffsigt. Men detta sker från dolt nummer vilket känns synd.

4 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

RIKTIGT DÅLIGT FÖRETAG SOM LURAR…

RIKTIGT DÅLIGT FÖRETAG SOM LURAR MÄKLARE! Efter flera påtryckningar från Mäklarofferter gjorde jag ett test och köpte ett lead. Den "skarpa säljaren" bodde i hyresrätt och var inte alls intresserad av att sälja. Trots att jag reklamerade köpet gick det inte att få pengarna tillbaka. Sen gick det inte heller att säga upp abonnemanget och trots att jag bett dom avsluta så fortsatte de att dra pengar per automatik från kortet. Noll service-minded med inställningen köpt är köpt trots att de utlovar "enbart skarpa leads". Hoppas fler mäklare slipper bli blåsta.

9 de setembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Mycket bra och proffsigt bemötande!

Mycket bra och proffsigt bemötande. Det är en djungel av mäklare och jag visste inte vem jag skulle ta.De hjälpte mig att träffa 3 olika mäklarfirmor som kontaktade mig för att mitt objekt var intressant för dem vilket för mig var viktigt.Jag kunde sedan välja i lugn och ro efter ett personligt möte med dem. Annette Fassari

20 de maio de 2025

Mäklaren hittade mig

Mäklare som var intresserad av att sälja vår lägenhet och som var kunnig i området hörde av sig. Vi hade nog inte hittat dem annars.

15 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ett himla smidigt och bra sätt att…

Ett himla smidigt och bra sätt att komma i kontakt med fastighetsmäklare utan att behöva ringa runt till massa olika mäklarfirmor. Genom att använda denna tjänst så här mäklarna av sig om de är intresserade av ditt objekt.

15 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt , snabbt och smidigt.

Det var enkelt att lägga in en begäran om offerter. Man blev väldigt snabbt kontaktad av flera olika mäklare. Det smidigt, snabbt och enkelt att få denna hjälp. Och detta utan någon direkt kostnad.

9 de abril de 2025

Fann bästa mäklaren här

Hittade den perfekta mäklaren för oss här! Smidigt. Fick snabbt svar. Kollade även med andra mäklare men den vi fick via denna sidan var klart bäst. Tack

23 de maio de 2025

É esta a sua empresa?