Malagabil Opiniões 62

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service, man kan godt finde noget der er billigere, men her dukker der IKKE ekstra gebyrer op ved afhentning af bilen, som afhentes uden ventetid. Meget venligt personale, der taler godt eng... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun anbefales. Let med afhentning i lufthavnen, hvor man bliver mødt i ankomsten af udlejeren. Ved aflevering sættes bilen bare i parkeringshuset. Super enkelt. Vi havde problemer med bilen, men u... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lejede bil hele oktober 2021, hvor alt fungerede perfekt. Vi var 3 par der lejede bil, fik udleveret nye biler, kørt maks 7000 km. Søde unge mennesker stod med vore navneskilte udenfor lufthavnen og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lejet bil i 2 uger i august 2021, super tilfreds, kan kun anbefale, alt gik som det skal. Alt, fra møde i lufthavnen med firmaets repræsentant og til aflevering tilbage, hvor bilen skulle bare for... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Bil uden bøvl hos Malagabil.com

I februar bestilte jeg bil til ferie i Andalusien i uge 12, 2015. Ved bestilling på nettet beder Malagabil.com om præcise oplysninger om ens ankomst, sådan at bilen kan leveres straks efter ankomst til lufthavnen. Fra vi gik ud i lufthavnens ankomsthal, til vi havde underskrevet lejekontrakt, var instrueret i, hvordan vi skulle forholde os ved evt. uheld, havde betalt og fået bilnøglerne udleveret gik kun ca. et kvarter – dejligt, når man gerne vil i gang med ferien !
Bortset fra en mindre defekt på den ene vinduesvisker var der ingen problemer med bilen i ugens løb. På hjemrejsedagen havde vi dog et uheld, der gav en ridse og mindre bule på den ene dør. Denne skade vi fik først anmeldt til Malagabil.com da vi kom hjem og derved senere end de max. tilladte 24 timer ifølge lejekontrakten. Malagabil var dog her large og så bort fra forsinkelsen, sådan at skaden blev dækket af forsikringen – en forsikring, der dækker alle hændelige uheld og er uden selvrisiko.
Jeg kan derfor kun sige, at Malagabil levede flot op til sit slogan: ”Bil uden bøvl”.

12 de abril de 2015
Opinião espontânea

Bil uden bøvl.

God oplevelse at komme til Malaga Lufthavn, og en repræsentant fra Malagabil tager imod dig, guider dig hen til din bil, som er bestilt hjemmefra. Ingen gebyrer, ingen tillægsforsikringer - intet bøvl. Tak Malagabil :)

20 de março de 2015
Opinião espontânea
logótipo da Malagabil

Resposta da Malagabil

Hej Sonja,

Det er da os som takker 1.000 gange...

Vi håber at din gode og korte anmeldelse (som åbentbart er den første på trustpilot) vil motivere flere kunder til at tage sig de to minutter og skive et par gode ord efter at have oplevet vores service.

Vi er netop et par gange blevet spurgt om "hvorfor man ikke kan finde anmeldelser af vores firma" og har måttet svare at "det er vi ikke klar over" og at det ikke er op til os.

bil uden bøvl...:)

Mvh
Malagabil
Kunde Service

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais