De Klantenservice top, en goed geholpen, helaas 2 x de verkeerde pet gekregen, de petten zijn niet goed gelabeld bij het magazijn waar door we steeds de verkeerde en nu nog geen pet hebben. Klantenser... Ver mais
Jarenlang hier kleding gekocht: goede kwaliteit en altijd makkelijk retourneren/ruilen. Nu twee verschillende jassen besteld, maar helaas vielen ze allebei anders uit dan verwacht. Tot mijn v... Ver mais
Ondertussen bezit ik al een aantal jaar kleding van malelions. Van shirts, broeken, sportkleding, winterkleding en kinderkleding. Het houdt zich goed, gaat lang mee & mocht er iets mis zijn is er een... Ver mais
Ich bin absolut begeistert von meinen Bestellungen bei Malelions! Die Qualität der Produkte ist wirklich hochwertig – man merkt sofort, dass hier auf gute Materialien und Verarbeitung geachtet... Ver mais
Malelions is een lifestyle modemerk dat komt uit Nederland. Het merk is opgericht op 1 januari 2019. Malelions staat bekend om zijn mid/high-end fashion en accessoires voor heren, dames en kids. Malelions heeft een compleet assortiment modieuze items gecreëerd, geïnspireerd op het leven van een succesvol persoon. De oprichter Thijs Offermeijer had een duidelijke visie; Winnaars geven nooit op en opgevers winnen nooit. Met deze visie werd Malelions geboren. De visie is niet alleen voelbaar in het bedrijf, maar ook in alle uitingen. Malelions is het snelst groeiende merk in zijn segment en bestaat momenteel uit vier merken: Malelions Men, Malelions Women, Malelions Sport & Malelions Junior. Malelions heeft een enorm assortiment, voor elke gelegenheid kun je een outfit kopen. In de eerste jaren verkocht het merk vooral trainingspakken. Tegenwoordig is dit uitgebreid met casual kleding zoals jassen, t-shirts, sweaters, blouses, jurkjes en badkleding. Ook schoenen, tassen en accessoires worden veel verkocht. Malelions wordt verkocht in meer dan 250 winkels. Het merendeel hiervan bevindt zich in Nederland en België. Maar ook verder over de grens op Cyprus en Curaçao wordt Malelions in diverse winkels verkocht. Naast de fysieke winkels richt Malelions zich veel op online shoppen. De missie van Malelions is om mensen met een passie voor mode en lifestyle samen te brengen. Het creëren van een familiegevoel, waar iedereen elkaar accepteert en het beste uit het leven probeert te halen. De visie van Malelions is om het grootste merk in zijn segment te worden en verder uit te breiden naar het buitenland. Dit alles met de juiste partners en een getalenteerd en gepassioneerd team van professionals.
De Rijn 8, 5684 PJ, Best, Holanda
Respondeu a 89% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
De site was duidelijk en deed het goed. Kleren goed ontvangen en geen kreukels. Nog wel een tip de klant wel iets meer op de hoogte houden van de verzending. Ik kreeg nu vanochtend te horen dat het bezorgd werd nu was er iemand toevallig thuis, maar anders kon je er rekening meehouden.

Resposta da Malelions
Van een positieve klant naar een minder positieve klant helaas. Al meerderen pakken besteld bij jullie en altijd tevreden... snelle levering, hele goede kwaliteit pakken en altijd goede communicatie. Helaas is alles nog zoals het geweest is alleen de kwaliteit van de pakken niet. Er zat na 1x dragen al een hele grote plek die pillig geworden was. Helaas gaf de klantenservice ook aan dat ze dit al van meerdere klanten te horen gelegen hebben en dat ik het pak maar terug moet sturen. Helaas is dit dan ook de laatste keer dat ik hier bestel omdat de medewerker ook niet wist hoe dit kwam. Dus 5 sterren voor de snelle levering en klantenservice Helaas 0 sterren voor de kwaliteit die het tegenwoordog heeft.

Resposta da Malelions
Snelle levering, goede kwaliteit en ddaat is perfect 😍

Resposta da Malelions
Super slecht klantenservice ik ben al een maand aan het wachten dat ze mij retourzending gaan verwerken meerdere mails gestuurd te hebben negeren ze me gewoon wand ja je hebt toch betaald bekijk het maar.

Resposta da Malelions
Goeie kortingen ik heb een bikini en een long sleeve besteld het zit perfect als aangegeven maten waren gewoon goed en het zit heel lekker ik ga nog meer bestellen!

Resposta da Malelions
Na betaling van een veels te duur trainingspak is volgens dhl de zending wel aangemeld maar niet aangedragen. Hierover proberen te contacteren met malelions maar dat ging slecht en waardeloos. Nu na 3 weken nog niks gehoord. Ik hoef geen onderzoek af te wachten van dhl. Dat doen jullie maar mooi. Je hebt t niet geleverd aan dhl dus betrek mij er NIET IN !
OPLICHTERS. BEWARE

Resposta da Malelions
J'ai enfin trouver des habits a ma taille et de tres bonne qualité.
Je suis de corpulence plus grosse et il m est devenu plus compliqué de trouver des habits a ma taille..
Chez Mallelion avec leur gamme allant de 4xl a 6xl j'ai enfin trouver mon bonheur ❤️ les t-shirts de top qualité! Je ne peux que recommander (achat de 7 t-shirt déjà pour moi et ce seront pas les derrnier). En plus les partenaria avec Intents Festival (fan de hard music) et Flügel sont vraiment magique.
Je ne peux que recommandé!

Resposta da Malelions
T-shirt was prima heel blij mee Malelions heel goed merk bestel er vaker top site

Resposta da Malelions
Enorm slechte klantenservice. De klantenservice is niet service gericht en toont geen begrip. Al meer dan een maand bezig om mijn geld terug te krijgen en tot heden nog geen geld ontvangen.

Resposta da Malelions
Erg fan van Malelions, snelle verzending goed geregeld met retour of ruilen. Bestel hier regelmatig

Resposta da Malelions
Ik ben super blij met mijn trainingspak Blue /Gold Color ,De stof is zo lekker zacht het zit heerlijk en het design vind ik amazing , ik kreeg als cadeau ook nog een mooie Malelions Cap erbij dank je wel .Ik ben zeker van plan om nog 1 trainingspak aan te schaffen en nog wat fitness outfits .
Qualiteit 5 sterren
Design 5 sterren
Prijs 5 sterren
Website 5 sterren
Levering 5 sterren
Het was netjes ingepakt en de levering was ook snel..
Kijk uit naar m'n volgende aankoop.
Groetjes

Resposta da Malelions
Goede pasvorm enorm veel plezier van zomer tot winter en sport kleding top kwaliteit en leuke aanbiedingen

Resposta da Malelions
De bestelling was snel verzonden. Jammer dat ik toch net een maat te groot had besteld voor mijn zoon. Ik heb gebruikgemaakt van de ruiloptie. Wel spannend of alles er dan nog in de juiste maat is, want daar gaat weer wel een periode van minimaal een week overheen. Gelukkig was alles er nog in de juiste maat.

Resposta da Malelions
Er is gewoon geen klantenservice alleen een chatbot die ze verkeerd hebben ingesteld. De bot bied aan mijn bestelling te annuleren en vervolgens is mijn bestelling toch bezorgd en moet ik ook verzendkosten betalen om het terug te sturen. En als je dan eindelijk iemand op de mail krijgt want bellen is nog al moeilijk voor dit bedrijf krijg je vrolijk te horen dat ze niet doen aan annuleren ik heb een printscreen dat me het wel degelijk is aangeboden door hun bedrijf. Maar goed als je liever een klant verliest dan coulance houd het op

Resposta da Malelions
Een trainingsbroek besteld en dezelfde avond werd deze geannuleerd zonder reden. vervolgens contact opgenomen en toen kreeg ik een vaag bericht dat tijdens het orderpicken hij niet meer op voorraad was. daarna gekeken op de website en hij bleek nog op voorraad te zijn. nu heb ik hem ergens anders moeten bestellen waar hij 20 euro duurder was. toen ik dit aangaf is er geen reactie meer geweest erg slecht!

Resposta da Malelions
De kleding is echt van geweldige kwaliteit, als je grotere maten kiest, worden ook de mouwen en de lengte van het kledingstuk langer, erg fijn want in andere winkels word het alleen breder en daar hebben grote mannen niets aan. Ook na het wassen blijft de kleding in vorm.
Ik had wel graag gezien dat de klantenservice bij een probleem pro actiever had gereageerd. Nu moest ik zelf steeds om updates vragen wat echt weken heeft geduurd. Ik had hier dezelfde kwaliteit als de kleding verwacht, uitmuntend!

Resposta da Malelions
Alles netjes, snel en super goed verpakt ontvangen. Daarnaast is de website snel en makkelijk te gebruiken.
Op de website gebruiken gemaakt van de sizeguid en toen alles binnen kwam was het echt gewoon goed qua pasmaat dankzij deze tool anders had ik mogelijk gewoon verkeerd besteld en nu dus niet dus bij twijfel die altijd even raadplegen. Dat is echt een aanrader!

Resposta da Malelions
Superblij met de kwaliteit en pasvorm van de Angel hoodie.
Prachtige opdruk en lekker zacht van binnen een aanrader.

Resposta da Malelions
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.