Malerfirmaet Abrahamsen ApS Opiniões 22

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De bedste anbefalinger til Casper Abrahamsen herfra. God kommunikation før og under arbejdet og et flot resultat. Lars &Hanne

Classificada 4 em 5 estrelas

Casper var hurtig til at svare, og hurtig til at tage ordren ind. Der var rigtig god kontakt op til, og selve arbejdet blev også udført hurtigt. Vi er meget tilfredse med både proces og resultat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super flot arbejde til aftalt pris og tid. Kan anbefale Casper hvis du skal have lavet et godt stykke malerarbejde .

Informações sobre a empresa

1. Pintor
  2. Pintura

Escrito pela empresa

Malerfirmaet Abrahamsen ApS tilbyder alt indenfor malerfaget. Eksempel: Spartelarbejde Opsætning af tapet / filt / væv Maling af lofter / vægge / træværk Maling af facader

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

De bedste anbefalinger til Casper…

De bedste anbefalinger til Casper Abrahamsen herfra.
God kommunikation før og under arbejdet og et flot resultat.
Lars &Hanne

3 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Tusind tak. Det er jeg glad for at høre :)

God kommunikation

God kommunikation, aftaler overholdt og rigtigt pænt arbejde. Kan anbefales!

27 de outubro de 2025

Resposta da Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Det er vi super glade for at høre :)

Fint malerarbejde

Fint malerarbejde. God kommunikation med firmaet, og overholdelse af alle aftaler.

8 de agosto de 2025

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig udførelse og god kommunikation

15 de abril de 2025

Resposta da Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Det er jeg super glad for at høre. Mange tak :)

Godt arbejde.

Godt arbejde, overholdt tidsplanen, føler at have fået fuld valuta for pengene, vil også bruge dem næste gang.

29 de março de 2025

Resposta da Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Det er vi meget glade for at høre. Tusind tak :)

Malerfirmaet Abrahamsen

Vi har haft fornøjelsen af at bruge [Malerfirmaet Abrahamsen til at udføre malerarbejde i vores hjem, og vi kan kun give dem vores varmeste anbefaling. Fra start til slut var oplevelsen professionel, effektiv og yderst tilfredsstillende.

18 de novembro de 2024

Resposta da Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Det er vi super glade for at høre. Mange tak :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra start til slut en rigtig god…

Fra start til slut en rigtig god oplevelse. Alt var som aftalt og arbejdet var 10/10. Fuld tillid og vil anbefale til alle.

20 de outubro de 2024

Resposta da Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Det er vi super glade for at høre :)

Super flot malerarbejde

17 de agosto de 2024

Flot arbejde

Flot arbejde, og pålidelig!

28 de julho de 2024

Resposta da Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Det er dejligt at høre :)

Flot arbejde

Flot arbejde. Er meget tilfreds med det færdige resultat.

5 de julho de 2024

Det er vi glade for at høre :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais