Maleren Mads Lolk ApS Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

vi har fået virkelig god rådgivning om løsninger og farver samt et over forventning resultat til en ok pris. Vi kommer at bruge Maleren Mads Lolk igen. Kan kraftigt anbefales.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk flot stykke malerarbejde leveret af Karsten fra Malerfirmaet Mads Lolk ApS. Han er detaljemand 👏 Vi er VIRKELIG tilfredse og det er helt sikkert at vi benytter dem igen. ALTID... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er nu anden gang på 2 år, vi har haft bud efter Mads - denne gang indendørs: stuer, køkken-alrum, gang, alle værelser, incl. badeværelser. Som 1. gang er arbejdet udført til vores fulde tilfred... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En farverig oplevelse med en professionel vejledning. Vi har fået malet hele vores lejlighed- lofter, vægge, døre og vinduer. Mads Lolk har ført os gennem en fantastisk rejse til valg af farver,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Pintor

Informação fornecida por diversas fontes externas

Er et firma, der lægger stor vægt på høj kvalitet og ikke mindst en god kontakt med kunden. Hos Maleren Mads Lolk kan du være sikker på, at du altid får den bedste vejledning og kvalitet, hvad end du som privatperson skal have malet stuen eller som virksomhed har en større arbejdsopgave. Du kan stole på at resultatet altid lever op til dine forventninger når arbejdet bliver udført af Maleren Mads Lolk. Se mere på www.malerenlolk.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Smukt malerarbejde igen af Mads Lolk

Vores lejlighed står som ny efter Mads Lolk har været forbi. For to år siden fik vores sommerhus en udvendig overhaling. Vi kan kun understrege, at Mads Lolk er omhyggelig, punktlig og har et godt prisniveau. Kan meget varmt anbefales.

5 de julho de 2017

Godt samarbejde. Og gode ideer

De er kommer til planlagt tid, og lavet et pænt arbejde.
Han kom også med alternative løsninger. Hvilket er ret, når man ikke kender nye produkter.

24 de maio de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste anbefaling til "Maleren Mads Lolk ApS"

Vi har netop haft fornøjelsen af "Maleren Mads Lolk ApS". Vi fik dialog med selveste Mads Lolk da vi fik ham anbefalet. Han var hurtig til at kigge forbi og her bliver man mødt af en meget behagelig og kompetent mand.
Der gik få øjeblikke og så var tilbuddet modtaget pr mail. Vi takkede ja og der blev hurtigt aftalt en dato for opstart samt vi blev informeret om forventet varighed.
Der kom 2 malere som udførte opgaven til perfektion. Jeg har mødt mange håndværkere, men de ansatte er tydeligvis omhyggeligt udvalgt. De var dygtige, behagelige og serviceminded.
Det er sjældent at jeg giver karakterer, men dette var en oplevelse ud over det sædvandlige og til en meget fair pris.

25 de abril de 2017

Fantastisk pris og service

Vi fik Mads til at lave et mindre projekt hos os, og det forløb fantastisk. Service og kvalitet i top, og den aftalte pris og dato holdt.
Hvis alle håndværkere var lige så konkurrencedygtige og servicemindede som Mads, ville jeg ikke lave noget i huset selv!

13 de março de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Super godt og grundigt arbejde

Vi skulle have malet vores nye rækkehus, og det klarede Mads til UG - Mads var meget grundig og havde sans for detaljen. Vores nye hjem var i trygge hænder. Mads får vores varmeste anbefalinger!

19 de janeiro de 2017

God behandling & service

Vi fik malet vores bryggers & gang. De kom til tiden, udførte et rigtig pænt stykke arbejde, og fulgte super godt op på dette, samt god kundeservice. Kan varmt anbefale dem til andre.

9 de janeiro de 2017
Classificada 4 em 5 estrelas

Kanon kunde forståelse!

Mads er kanon til at behandle en kunde ordenligt og åbent! Man kommer lige et skidt videre med et smil og forståelse. Arbejdet som er lavet er næsten perfekt! Syntes dog der var svinet lidt med fugen og enkelte fejl i filten. Men Mads Lolk kan klart anbefales og man får et stykke håndværk for sine penge!

29 de novembro de 2016
logótipo da Maleren Mads Lolk ApS

Resposta da Maleren Mads Lolk ApS

Hej Jesper

Tak for dine pæne ord!
Jeg vil blot tilføje, at vi har afleveret umalet efter aftale, og der blev i den forbindelse nævnt, at der kunne forekomme enkelte fejl i filten. Dette er fejl som vi normalt ville rette op på, når vi afleverer en opgave færdigmalet, idet det først ses efter første lag maling.
Men endnu en gang tak for din anmeldelse :-)

Super god service

God oplevelse at bruge Mads Lolk. Kom hurtigt med et godt tilbud. Arbejdet blev udført til aftalt tid. Der blev hver dag ryddet pænt op. Meget tilfreds med det færdige arbejde. Stor ros til Mads.

10 de novembro de 2016

Godt arbejde

Arbejdet er udført tilfredsstillende.
Tidsfristen for selve malerarbejdet blev også overholdt

14 de agosto de 2016

Perfect timing

Arbejde udfoert som aftalt til punkt og prikke med 2 yderst venlige malere. Skal jeg have malet igen er det: Maleren - Mads Lolk!

2 de agosto de 2016

Malerarbejde på badeværelse

Malerarbejdet udført på nyt badeværelse omfattende spartling og maling af loft og vægge og vindue . Perfekt udført arbejde. Jeg er vist ret kritisk, men kan kun give de bedste anbefalinger til Mads Lolk.
Mvh. Elisabeth Markvardsen, Slagelse

14 de março de 2016
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais