vi har fået virkelig god rådgivning om løsninger og farver samt et over forventning resultat til en ok pris. Vi kommer at bruge Maleren Mads Lolk igen. Kan kraftigt anbefales.
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk flot stykke malerarbejde leveret af Karsten fra Malerfirmaet Mads Lolk ApS. Han er detaljemand 👏 Vi er VIRKELIG tilfredse og det er helt sikkert at vi benytter dem igen. ALTID... Ver mais
Det er nu anden gang på 2 år, vi har haft bud efter Mads - denne gang indendørs: stuer, køkken-alrum, gang, alle værelser, incl. badeværelser. Som 1. gang er arbejdet udført til vores fulde tilfred... Ver mais
En farverig oplevelse med en professionel vejledning. Vi har fået malet hele vores lejlighed- lofter, vægge, døre og vinduer. Mads Lolk har ført os gennem en fantastisk rejse til valg af farver,... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Er et firma, der lægger stor vægt på høj kvalitet og ikke mindst en god kontakt med kunden. Hos Maleren Mads Lolk kan du være sikker på, at du altid får den bedste vejledning og kvalitet, hvad end du som privatperson skal have malet stuen eller som virksomhed har en større arbejdsopgave. Du kan stole på at resultatet altid lever op til dine forventninger når arbejdet bliver udført af Maleren Mads Lolk. Se mere på www.malerenlolk.dk
Informações de contacto
Stevnsvej 6a, 4600, Køge, Dinamarca
- mads@malerenlolk.dk
- malerenlolk.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Mangelfuld kvalitetskontrol: Klatspartling af væghuller uden efterslibning og utilstrækkelig finish/kantmaling
Fik udført malerarbejde i rækkehus i Fensmark på ca. 103 kvm. Arbejdsbeskrivelse: Fuge og spartle huller. Male vægge 2 gange i hvid glans 5. Bad i glans 20. Male paneler og karme i hvid glans 40. Vurderede efterfølgende (maleren havde 1 uge til at udføre arbejdet efter aftale), at jeg ikke var tilfreds med det udførte arbejde, hvorefter jeg kontaktede malermesteren i firmaet. Min utilfredshed vedrørte klatspartling af væghuller (uden tilstrækkelig efterslibning inden overmaling) og mangelfuld finish/kantmaling i nogle rum, f.eks. omkring stikkontakter og langs kanter/paneler. Herefter maleren troppede op med medhjælper og fik endnu en chance til at "kvalitetskontrollere" arbejdet (1-2 timer efter vedkommendes egen vurdering). Ikke desto mindre var jeg stadig ikke tilfreds med resultatet, herunder pga. efterladte fremspring af ravplugs/søm i vægge, efterladt klatspartling på flere vægge (ikke fjernet tilstrækkeligt) samt (meget uheldig) pletvist overmaling af "problemområder" med vådrumsmaling i ikke-vådrum (!) ...
Opdatering: Mads Lolk har til min positive overraskelse vist sin velvillighed til efterfølgende problemløsning ved at levere hhv. 1 spand med vægmaling og 1 spand med vådrumsvægmaling til min adresse uden beregning. Det sætter jeg stor pris på.

Resposta da Maleren Mads Lolk ApS
Helt perfekt.
Mads er bare super! Vil helt sikkert bruge ham igen.
Super dygtig og effektiv maler med gode ideer.
Mads kom hurtigt og gav et tilbud. Samt kom med gode ideer. Kom til aftalt tid og lavede et SUPER FLOT arbejde. Vi kan varmt anbefale Mads som både er dygtig og sympatisk, og vi vil helt sikkert bruge ham næste gang vi har brug for en maler. Ring roligt efter Mads det vil I ikke fortryde.
præcis, hurtig, dygtig og proffesionel
Mads kom hurtigt ud, målte lokalerne præcist op og sendte en rigtig skarp pris dagen efter. Da vi havde accepteret tilbud og aftalt tidspunkt mødte han op som aftalt. Arbejdede koncentreret og præcist til jobbet var færdigt på den aftalte tid. En stor anbefaling herfra
Superflot arbejde !!
Vi blev nærmest overraskede - det arbejde vi fik lavet var fantastisk flot og overgik vores forventninger 😀
Fremragende stykke arbejde, præcis og punktlig.
Det arbejde Mads har udført for os er helt i top, ingen tvivl om at kvaliteten af det stykke arbejde der er udført, er lavet af en som ved hvad han har med at gøre. Siden første gang vi tog kontakt til Mads, var vi ikke tvivl om at det skulle være ham, tryghed og tilliden var der fra start - dejlig imødekommende og servicesmindet. Aftalerne er blevet overholdt og lejligheden stod endda færdig før tid!
Vil klart anbefale Mads til alle på min vej, han skal helt sikkert også udfører vores næste stykke maler arbejde.
Maleren der tænker på sine kunder og kan sit håndværk
Mads mester sit håndværk til perfektion. Vi er super glade for resultatet. Samtidig så tænker Mads altid over hvordan han efterlader "arbejdspladsen", det er virkelig rart når man har små børn. Vil til hver en tid anbefale Maleren - Mads Lolk.
Dygtigt håndværk!
Overholder aftaler, professionelt håndværk - kan kun anbefale!
God service, aftaler blev holdt, godt arbejde
Jeg kontaktede maler Mads Lolk, som på det tidspunkt havde ret travlt, men lovede at ringe tilbage og putte min lille opgave ind imellem. Som aftalt ringede han kort efter og gav besked om, hvornår han forventede at udføre arbejdet. Det blev gjort som lovet, pænt lavet - kan kun anbefales.
Fantastisk stykke arbejde
Maleren Lolk fuldspartlede, satte væv op og malede hele min nykøbte lejlighed i København. Han udførte et helt fantastisk stykke arbejde, til tiden og til den aftalte pris. Den rare og venlige tone var en rød tråd fra start til slut. Jeg vil anbefale Maleren Lolk til alle. :-)
//David Bastian Christensen
Super malerarbejde udført!
Maleren Mads lolk har udført både indendørs og udendørs maler arbejde hos mig. Er rigtige tilfreds med begge dele og han finish er helt i top.
En ordholden kvalitetsmaler der afleverer et perfekt arbejde til tiden.
Rigtig dejligt med en maler der giver god rådgivning ved evaluering af malerarbejdet.
Supert at se at arbejdet går i gang til den aftalte tid og at der afdækkes overalt så der ikke efterfølgende er malerdryp/pletter på gulv etc.
Oplevet at der laves lidt mere hen af vejen - selv om det ikke lige var med i tilbuddet - uden at det ses på den endelige faktura.
Så rart for alle i familien at arbejdet blev afsluttet til tiden-
Særdeles tilfreds med at vi valgte at lade Mads Lolk lave vores malerarbejde og vil til enhver tid anbefale ham til andre.
Kvalitetsarbejde af høj karat
Det er nu anden gang på 2 år, vi har haft bud efter Mads - denne gang indendørs: stuer, køkken-alrum, gang, alle værelser, incl. badeværelser. Som 1. gang er arbejdet udført til vores fulde tilfredshed.
Mads er punktlig på alle måder, hvor aftalerne overholdes, så der ikke kommer overraskelser. Slutresultatet bærer præg af hans kærlighed til faget, hvor kvalitet er sat i højsædet, hvorfor vi varmt kan anbefale Mads til andre.
Dec. 2015/Laurits Nielsen
Service og kvalitet i højklasse
Jeg fik igennem omveje kontakt til den her nyopstarte maler i Slagelse, og jeg må sige at det var en fornøjelse jeg ikke glemmer med det samme. Som førstegangskøber på en halvfærdig lejlighed, er der masser der skal laves, og jeg må sige at jeg har brugt lang tid på håndværker, der ikke har lyst til at arbejde eller møde til tiden.
Så mit møde med [Navn] (ejer af firmaet) var lige hvad jeg havde brug for, humør og arbejdsvillig, var hvad jeg mødte første dag han var her, og der er bestemt ikke en finger at sætte på en fantastisk stykke arbejde.
Jeg håber at vores samfund vil producere flere af denne helstøbte håndværkertype!.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.