Malerkanonen har god service gode maler og kommer gerne ud og ser arbejde før de begynder så man får en god pris kan anbefales
Leia as opiniões dos outros
Problem efter problem Gulv-kanonen = Maler-kanonen Malerarbejde til 40.000 skulle være færdigt for en uge siden. Efter flere forsøg lykkedes det at få dem ud og udbedre en del og ikke mindst male... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
MalerKanonen er et professionelt malerfirma. Vores uddannede fagfolk har stor erfaring og er specialister i flot malerarbejde i høj kvalitet. Vores tilbud er faste, de holder - og det gør både aftaler og kvalitet også. Spar besværet - tal med os ...
Informações de contacto
Ellekær 6b stuen, 2730, Herlev, Dinamarca
- info@malerkanonen.dk
- malerkanonen.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Jeg fandt Malerkanonen ved et tilfælde…
Jeg fandt Malerkanonen ved et tilfælde og nogen gange kan man bare være super heldig.
Mega god kommunikation, nemme at tale med, og ikke mindst: Fantastisk arbejde.
Min lejlighed stod knivskarpt bagefter og de havde endda kælet for nogle ekstra detaljer som sad lige i øjet.
Varmeste anbefalinger her fra!
“Super nice and professional work
“Super nice and professional work – all the way through! My warmest recommendat”
God service og flot udført arbejde
Fik fjernet savsmuldstapet og sat filt op + malet. Indhentede 4 tilbud og det var klart det billigste tilbud jeg fik. Super flot arbejde, udført til den estimerede tid. Ikke en finger at sætte på det
Very happy with the results!
Very happy with our experience with Malerkanonen. We had the opportunity to work with Peter. He was thorough, very detail oriented and clean with his work. He kept us continuously informed about his progress and estimated completion time, and was super polite and professional. Peter also took the time to review the work with us at the end, which is really appreciated. The result is excellent – fair price, high quality, and great service. Highly recommended!
Super fra start til slut
Super fra start til slut. Tilbuddet var detaljet beskrevet, malerarbejdet blev gennemførst til prisen, tiden og forventet kvalitet. Peter var meget professionel, ryddede pænt op efter sig hver dag og afklarede proaktivt løbende selv små, men for os vigtige detaljer. Den bedste anbefaling herfra.
Fair pris og super stykke arbejde
Hurtig fremsendelse af tilbud som er tydeligt og klart hvad det indeholder.
Opstart til tiden og færdig til tiden.
Fair pris og super stykke arbejde. Kan kun give min klare anbefaling.
Flot resultat og en problemfri oplevelse
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Malerkanonen. Vi fik malet vægge, lofter, paneler og dørkarme i hele huset, og resultatet er blevet super flot. Arbejdet blev udført, mens vi var på ferie, og det var en fornøjelse at komme hjem til et nymalet og pænt opryddet hus – uden helligdage, pletter eller mangler. Kommunikationen var nem og behagelig hele vejen igennem, og alt forløb uden problemer. Vi kan varmt anbefale Malerkanonen til andre, der ønsker et professionelt og problemfrit malerarbejde.
Tryghed fra start til slut
Mikael var grundig og venlig i forbindelse med tilbuddet, hvilket gav os stor tryghed. Derefter kom Peter og stod for malerarbejdet – en 1. klasses oplevelse fra dag ét. Vi blev løbende informeret om, hvornår de arbejdede i de forskellige rum, samt estimeret færdigtidspunkt. Altid høflige og professionelle. Afslutningsvis gennemgik Peter arbejdet sammen med os, hvilket var en rigtig god oplevelse. Vi er meget glade for at have valgt Malerkanonen – det kan du også trygt gøre. Fair pris, høj kvalitet og super service.
Hold jer væk fra Malerkanonen!
Jeg skrev nedenstående anmeldelse i juni 2025. Kort efter blev jeg ringet op af Malerkanonens ejer, som var meget interesseret i, at jeg tog anmeldelsen ned. Jeg blev tilbudt, at de ville komme d. 1. september (altså to måneder senere) og udbedre det ene loft, hvis jeg tog anmeldelsen ned, hvilket jeg tog imod.
Det blev så d. 1. september, og de dukkede ikke op. Jeg ringede til dem og fik fat i Peter, som sagde, han ville ringe tilbage om en time. Det gjorde han ikke. Jeg har nu forsøgt i tre dage at ringe og skrive mails til dem samt skrevet en besked til dem på Instagram, men får intet svar. Når jeg ringer, er jeg bare nummer 1 i køen i lang tid.
Jeg mistænker dem virkelig for at tilbyde mig udbedring af loft imod, at jeg tog anmeldelsen ned, men at de hele tiden ikke havde tænkt sig at udbedre loftet, men bare håbede på, at jeg ville lade det fare og ikke lægge anmeldelsen op igen. Men jeg vælger at lægge det hele op igen, da jeg virkelig vil opfordre folk til ikke at bruge Malerkanonen. De er virkelig feje og uprofessionelle. Som man kan se i anmeldelserne, så kan man være heldig og få en god maler, og så er alt godt, men hvis man får en af de mindre gode og ikke er tilfreds, så kan man ende i en ikke så rar situation.
Jeg kan så også se, at det er imod Trustpilots retningslinjer, at håndværkere tilbyder kunder udbedring, imod at de tager anmeldelser ned.
Anmeldelse skrevet på Trustpilot d. 3. juni 2025:
Ubehagelig tone:
Jeg kan virkelig ikke anbefale dette firma. I august 2023 får vi malet vores lejlighed. Vi får at vide, at det muligvis bliver nødvendigt, at rense lofterne helt ned, men at de vil informere os om det, hvis dette er tilfældet, og at vi så kan vurdere, hvorvidt vi vil betale de ekstra penge. Vi hører intet fra dem og antager derfor, at det ikke er nødvendigt.
Da maleren er færdig, er der flere mangler og deciderede skader. Maleren har fx ikke kunne få lampeudtagene af, hvorfor han, i stedet for at søge hjælp til dette, maler over dem. Dette er helt nye lampeudtag, som er blevet sat op af en elektriker få dage forinden. Da jeg kommenterer på dette, siger han, at han vil ordne det, hvorefter han prøver at skære dem fri. Vi tager fat i Malerkanonen (der er her tale om en bestemt medarbejder, som jeg kan se, at andre også har haft problemer med), som pludselig er yderst ubehagelig og har en grov tone. Til trods for billedmateriale, som viser tydelige skader og mangler, går han i modposition. Han sender heldigvis en rigtig sød og kompetent maler ud, som giver mig ret i det hele og ordner det.
Kort tid efter endt arbejde begynder malingen at skalle af lofterne. Ikke bare lidt, men en halv meter lange flager tapet, der hænger ned fra loftet. Jeg tager kontakt til Malerkanonen, hvorefter jeg bliver ringet op af den samme person, som jeg tidligere har haft kontakt til. 30 sekunder inde i samtalen, hæver han igen stemmen, bliver ubehagelig og afbryder mig, da jeg prøver at forklare situationen. Til sidst må jeg lægge på med ordene: ”Du burde virkelig tage dig et kursus i kundekontakt”😊
Jeg skriver efterfølgende en mail, hvori jeg siger, at jeg ønsker at gøre det på skrift, og at jeg ønsker en forklaring på, hvorfor de ikke informerede mig om, at loftet havde behov for nedrensning (som der stod i tilbuddet, at de ville), hvortil han bare svarer, at jeg kan tage kontakt til Byggeriets Ankenævn, hvis der er noget, jeg er utilfreds med.
Om der er hold i det, som jeg har kontaktet dem omkring, tænker jeg egentlig er underordnet. Det som er min pointe er, at jeg nu flere gange er blevet mødt af så ubehagelig en tone, som jeg bare ikke synes er okay.
Jeg tænker, at man godt kan ende med at blive glade for at bruge Malerkanonen, hvis man er heldig at få en af deres gode malere (hvilket jeg tænker, at de har), sådan at man ikke skal have udbedret skader og derfor er nødsaget til at være i kontakt med en vis person.
Super godt og flot arbejde af Peter og…
Super godt og flot arbejde af Peter og Mikael. Tusind tak. Stor anbefaling herfra. Vi vil benytte jeres firma igen i fremtiden.
Udvendig maling sommerhus
Malerkanonen har netop malet udvendig i sommerhuset. Sternbrædder, træudhæng,
alle vinduer, havedør og overlægger på terrassen. Arbejdet blev udført med stor professionisme, der var dækket af og der var fint ryddet op efter endt arbejde.
Var vildt imponeret over det flotte…
Var vildt imponeret over det flotte arbejde, der var udført.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. De arbejdede grundigt og hurtigt. Imponerende stykke arbejde at følge med i. Meget glad for jeg ikke selv forsøgte mig med det!
Fantastisk arbejde – 5 stjerner hele vejen!
Malerkanonen har netop malet hele min lejlighed, og resultatet er simpelthen fantastisk! Alt er udført med stor omhu og professionalisme, og finishen er helt i top. Derudover var medarbejderne utroligt punktlige og behagelige at have i hjemmet. Alt blev overholdt som aftalt – både tidsplan og pris. Jeg kan varmt anbefale Malerkanonen til alle, der ønsker et professionelt malerarbejde.
Godt arbejde
En helt igennem udmærket og professionel oplevelse lige fra planlægning til et velgennemført projekt med rigtigt godt resultat. Malerkanonen klarede sin del af et større renoveringsarbejde med fleksibilitet og tilpasning til andre håndværkere uden problemer. Derudover klarede de ændringer i projektet med kort varsel, som medførte flere besøg. Ligeledes sikrede koordinering med søsterselskabet Golvkanonen, at projektet forløb perfekt.
Tilbudet var vel specificeret og det var nemt at komme i kontakt med virksomheden. Arbejdet blev udført præcis som lovet og som vi ønskede af motiverede og professionelle medarbejdere.
Jeg giver derfor Malerkanonen den højeste vurdering.
Havde bestilte en tapet opgave og…
Havde bestilte en tapet opgave og malere opgave på et
estimeret 6 dage og 24.000 i pris. Tapet opgave blev løst flot. Hvorimod maler opgave gav indtryk at personen var indhentet direkte fra gaden. Ingen afrensning af flader, malning på lukkede døre og skabslåger. Mit indtryk er, at de blot indhenter tilbud fra tilfældige "underlever" og tager det billigste.
Fantastisk service og kvalitet fra Malerkanonen!
Jeg havde fornøjelsen af at bruge Malerkanonen for nylig, og jeg kan ikke anbefale dem nok! Fra første kontakt til det færdige resultat var hele oplevelsen professionel og tilfredsstillende.
Arbejdet blev udført til tiden, og håndværkerne var både dygtige og omhyggelige. De sørgede for at beskytte møbler og gulve, så der ikke blev lavet rod, hvilket jeg satte stor pris på.
Kvaliteten af malerarbejdet er fremragende. Væggene ser fantastiske ud, og jeg er virkelig glad for det endelige resultat. Det er tydeligt, at de har stor erfaring og passion for det, de laver.
Jeg vil helt klart anbefale Malerkanonen til alle, der har brug for malerarbejde. Tak for en super oplevelse!
God opgaveløsning til tiden
Fik malet vores lofter af Malerkanonen. De var hurtige til at rykke ud, og kunne ydermere finde ressourcer til en fordobling af opgaven med kun 3 dages varsel.
Enkelte mangler blev hurtigt løst/erstattet med det samme - hele vejen igennem med hurtig kommunikation.
De malede vores gulv
De malede vores gulv, og det begyndte at kradse af efter kun 5 måneder. De lånte også vores nøgle og vi har ikke fået den tilbage endnu. Jeg kan ikke anbefale dem til nogen. Da vi klagede til dem var de truende og gad ikke at tale som voksne mennesker.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.