Miran Malerfirma Opiniões 5

TrustScore: 4 em 5

4,1

1. Pintor

Escrito pela empresa

Malerfirma Miran fokuserer på malerarbejde i høj kvalitet og pålidelig service. Hvert projekt udføres med stor opmærksomhed på detaljer og respekt for kundens hjem. Målet er enkelt: tilfredse kunder og arbejde udført i en høj standard.

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

Jeg er virkelig tilfreds med det…

Jeg er virkelig tilfreds med det malerarbejde, Miran har lavet. Han har arbejdet meget nøjagtigt og professionelt, og resultatet er virkelig flot. Han har gjort mere, end jeg havde forventet, og jeg har absolut ingen klager.

19 de dezembro de 2025

Bedste maler i Brøndby / København

Miran er en meget dygtig maler og et super godt menneske!

Du kan altid stole på ham, og der er ikke noget sjusk i hans arbejde. Han har øje for detaljer, og sørge for at resultatet virkeligt er gennemgået før han efterlader arbejdet.

Jeg kan anbefale Miran til alt slags malerarbejde.

16 de março de 2026

Jeg kan varmt anbefale Miran

Jeg kan varmt anbefale Miran. Han har både malet, spartlet og lagt fuge hos mig, og arbejdet er udført på et højt niveau. Samtidig var Miran meget fleksibel og nem at koordinere med gennem hele processen. Alt i alt en virkelig god oplevelse

1 de março de 2026

Høj kvalitet og stor omhu for detaljer

Miran er meget pålidelig, grundig og overholder altid sine aftaler. Han er yderst motiveret og har en klar vilje til at lykkes. Man føler, at pengene er givet godt ud. Arbejdet blev udført fejlfrit med stor sans for detaljer og i høj kvalitet. Kan varmt anbefales.

31 de dezembro de 2025