Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento para mobilidade

Let goed op bij het plaatsen van een review! Wij zijn niet Mango4you. Deze staat ook als Mango Mobility op Trust Pilot maar dit is een oud bedrijf wat niet meer bestaat. Mango Mobility is dé specialist in mobiliteitshulpmiddelen, met een landelijk netwerk van winkels en rijdende showrooms. Sinds 2012 helpen wij mensen om zelfstandig, comfortabel en met vertrouwen in beweging te blijven. We staan voor persoonlijke service, kwaliteit en innovatie in elk hulpmiddel dat we leveren. Ons team zorgt voor deskundig advies, zorgvuldige aflevering en betrouwbare nazorg. Bij Mango Mobility draait alles om één missie: vrijheid begint bij mobiliteit.

Informações de contacto

3,2

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

19 opiniões

Respondeu a 25% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 3 em 5 estrelas

scoot mobiel niets wijzer geworden

dat weet ik niet ik heb een nieuwe scootmobiel gekocht op 26 -1-2026 en deze heeft mij al 2 xmaal laten staan dat als de eerste 2 balkjes uit zijn en ik ga rijden hij helemaal leeg trekt er is een monteur bij geweest en hij zou de eerste keer niet voldoende opgeladen zijn ik ga er van uit als er iets afgeleverd wordt dat dat het in orde is van morgen aan het bellen geweest maar niets wijzer geworden bla bla ik heb al 9 jaar een scoot weet hoe ze werken maar ben met mijn bellen niets opgeschoten en nu ???

16 de março de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Goed personeel maar een slecht functionerend bedrijf/bestuur

De vertegenwoordiger die thuis komt is de grootste plus van Mango Mobility.
Aan de achterkant op het kantoor is waar het mis gaat.
en dat ligt altijd de klant. Want Mango mobility wordt niet gesubsidieerd door de staat. Zij hebben altijd alle informatie duidelijk gegeven zegt het bedrijf.

Mocht een batterij kapot zijn dan mag je tegen commerciële tarieven een nieuwe kopen.
Pas na dreiging van negatieve review en een advocaat kon er €100,- vanaf. Wat precies het zelfde had gekost als ik het zelf had geïmporteerd uit USA.

Het personeel wilt echt graag helpen maar de eigenaar denkt alleen aan geld verdienen en niet aan het belang van zijn klanten, naar mijn idee.

Ook mijn tip om klantenmanagement op te zetten voor services en onderhoudscontracten, vond hij te kostbaar en zonde van de tijd.

20 de janeiro de 2026

Onbereikbaar

Via bol.com bij Mango Mobility (partner) een mooie stevige rolstoel gekocht, welke een klein mankement had wat mogelijk met telefonische assistentie zou kunnen worden opgelost.
Bij elkaar hebben zowel ik als de Bol klantenservice 3 x gebeld, maar kregen geen gehoor.
Ook 3 x een bericht gestuurd, maar geen reactie.
Uiteindelijk na 2 weken maar besloten de rolstoel retour te sturen.
Ik heb gebruik gemaakt van het door Mango Mobility verstrekte retourlabel, maar met dat label raakte het pakket bij DPD zoek omdat het voor een max gewicht van 1kg bleek te zijn.
Mango Mobility zou het uitzoeken, maar na 2 weken had ik nog mijn geld niet terug.
Ik heb het uiteindelijk met Bol opgenomen, die verder voor een correcte afhandeling hebben gezorgd. Ik had het geluk dat Bol er nog tussen zat en ik niet rechtstreeks bij Mango Mobility had gekocht.
Als ik dan toch nog iets positiefs zou willen noemen, is dat de rolstoel de volgende dag al werd geleverd.

13 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

> geven totaal niet om hun klanten.

> geven totaal niet om hun klanten.
Heb sinds 10 maanden een Move E3, maar heb hem al voor de 5e keer in reparatie, totaal zo'n 3 maanden weggeweest.Laaste keer, zou hij niet weer 4 weken weg zijn. Zit nu in week 4 en nog niets gehoord. Zou al 2x teruggebeld worden, maar daar doen ze blijkbaar niet aan. Zo'n slechte communicatie naar de klant toe. Nee, als ik dit van te voren geweten had, dan had ik niet met ze in zee gegaan. Echt te triest voor woorden, Zelfs die ene ster verdienen ze niet.

16 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Mango Mobility dé specialist in een gemiste kans

Naar eigen zeggen is Mango Mobility dé specialist als het gaat om een scootmobiel, rollator of rolstoel. Wat betreft aftersale service zijn er echter andere specialisten. Daarin blinkt Mango Mobility niet uit, zo blijkt uit de recente ervaring van mijn schoonmoeder. Het verhaal zit zo: voor mijn schoonvader - 86+ en Alzheimerpatiënt - was zij op zoek naar een goede rollator. Al snel kwam zij bij Mango Mobility uit. Op de website van Mango Mobility was een rollator snel uitgezocht en besteld. Binnen een paar dagen was de rollator thuis. Dat was op dinsdagmiddag 23 september jl. Diezelfde avond is de rollator gemonteerd en stond-ie klaar voor gebruik. Helaas kwam mijn schoonvader op woensdag 24 september jl. ten val. Gevolg: een langdurige ziekenhuisopname. Mijn schoonmoeder had haar handen vol aan de bezoekjes en het begeleiden van mijn schoonvader. De nieuwe rollator van Mango Mobility stond in de tussentijd ongebruikt in de huiskamer thuis. Twee weken en heel veel onderzoeken later bleek mijn schoonvader zijn heup te hebben gebroken. Hierdoor zou hij in een rolstoel komen te zitten. De nieuwe en ongebruikte rollator is gedemonteerd en teruggedaan in de doos. Mijn schoonmoeder heeft vrij snel daarna gebeld met Mango Mobility. Ze heeft het hele verhaal uitgelegd aan de ‘servicemedewerker’ van Mango Mobility met als doel om de rollator te retourneren. De Mangomevrouw antwoordde kortaf dat dit niet meer mogelijk was, want het was langer dan 14 dagen geleden dat de rollator was afgeleverd. Hoe mijn schoonmoeder ook probeerde, de Mangomevrouw bleef bij haar standpunt dat Mango Mobility niets voor mijn schoonmoeder kon doen. Wel werd de tip gedeeld om de rollator zelf te verkopen. Bizar dat Mango Mobility zo blijft vasthouden aan hun regeltjes. Het kan zijn dat Mango Mobility slechte ervaringen heeft opgedaan met het retourneren van ongebruikte rollatoren. Aan de andere kant: hoe vaak komt het voor dat de aanstaande gebruiker de rollator niet kan gebruiken omdat er sprake is van een ziekenhuisopname? Mijn schoonmoeder heeft het nog eens nagekeken en het blijkt dat ze net een paar dagen te laat heeft gebeld met Mango Mobility. Helaas pindakaas dus. Het had Mango Mobility gesierd als ze over het hart hadden gestreken en coulance hadden getoond. Niets van dat al. Dat zorgt bij mijn schoonmoeder voor de conclusie dat Mango Mobility niet alleen dé specialist is als het gaat om een scootmobiel, rollator en rolstoel. Mango Mobility blinkt ook uit in het te strak hanteren van de regels en het niet kunnen inleven in een bijzondere situatie van één van hun klanten. Erg jammer, Mango Mobility. En zeker een gemiste kans.

20 de outubro de 2025

Beste Robert,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat een verdrietige situatie voor uw schoonvader en schoonmoeder – wij wensen hen allereerst veel sterkte en kracht in deze periode.

Wij begrijpen heel goed dat dit een uitzonderlijke en emotioneel belastende tijd is geweest. Juist in zulke omstandigheden is het laatste waar iemand zich mee bezig wil houden een retourprocedure. We vinden het dan ook oprecht jammer dat uw schoonmoeder onze service als onvoldoende heeft ervaren.

Bij Mango Mobility streven we ernaar om zo klantgericht mogelijk te werken, met oog voor elke persoonlijke situatie. Tegelijkertijd zijn we ook gebonden aan de wettelijke en interne voorwaarden – zoals de retourtermijn van 14 dagen. In dit geval konden we daar helaas niet van afwijken, hoezeer we ook begrip hebben voor de omstandigheden.

We nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze service verder te verbeteren, met name in hoe we bijzondere situaties beter kunnen begeleiden. Mocht uw schoonmoeder alsnog hulp wensen bij het doorverkopen of doneren van de rollator, dan helpen wij daar graag bij.

Team Mango Mobility

Classificada 5 em 5 estrelas

geduldige medewerkster aan de telefoon

geduldige medewerkster aan de telefoon, ik kwam er zelf niet uit en marije was zo lief en geduldig om me te helpen en zo is het mij toch gelukt een rollator te bestellen een hele andere dan dat ik op het oog had maar marije hielp me en zo kwam ik op de voor mij geschikte rollator uit ben er heel blij mee

13 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn geholpen in de winkel in Naarden

Fijn geholpen in de winkel in Naarden. Vriendelijk ontvangst met een bak koffie. Wij waren opzoek naar een vouwscootermobiel, we maakte gebruik van een duwrolstoel bij uitjes maar dit werd te zwaar om te duwen voor mijn partner. De meneer in de winkel nam uitgebreid de tijd voor mij en mijn partner. De vouwscootermobiel is ondertussen in ons bezit en we hebben er (beide) veel plezier van.

4 de outubro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Van Raam fiets besteld

Update 12-10-2025:
Het is uiteindelijk inderdaad goed gekomen en toen ik meldde dat het stuur met een beetje druk zomaar los kon schieten en ik dat bij de 1e onderhoudsbeurt meldde werd een reparatie vrij snel ingepland. Dat gebeurt aankomende donderdag. Verder een geweldige fiets. De communicatie skills van John Peeters zijn nog steeds geweldig en hij onderneemt ook snel actie als er iets is.
Daarom nu een upgrade naar 4 sterren.

Juni 2025:
Van Raam fiets besteld, demo en proefrit thuis door John Peeters perfect. Toen levering gepland was had ik overleg nodig over de betaling die misschien pas een paar dagen na levering zou kunnen en ik wilde graag weten of de door mij gekozen kleur wel klopte (omdat de levertijd zoveel korter was dan verwacht). Ik sprak de klantenservice vrijdag eind van de dag, de afdeling zou me maandag terugbellen, maar dat gebeurde nooit. Toen ik een dinsdag ook nog mailde werd er daarna ook niet op mail gereageerd. Uiteindelijk kon ik hem de avond voor levering toch al betalen, maar was er nog geen contact met me opgenomen of de kleur klopte en of hij daadwerkelijk geleverd zou worden. Toen maar nogmaals gebeld om 18 uur, alleen receptie. Ze zou het doorzetten, daar had ik dus niets aan. Ook weer gemaild, met John Peeters die bij me geweest was voor de proefrit in de cc. Hij heeft die avond gelijk contact met me gezocht, de kleur met foto's bevestigd en hij is achter de levering aangegaan en heeft vanochtend vroeg bevestigd dat hij vanochtend geleverd gaat worden.
Super complimenten voor hem!
Daarna kreeg ik eindelijk ook een mail van iemand die bevestigde dat hij vanochtend geleverd werd.
Maar ik hoop dat Mango zelf de communicatie erg verbeterd, want ik heb geen zin in slechte service/communicatie als er iets mis zou zijn en ik vind het een kwalijke zaak dat de kantoormensen blijkbaar zo slecht met beantwoorden van mails en terugbel beloftes omgaan. Met dit soort super dure fietsen verwacht ik toch wel beter! Het zal er dus vanaf hangen hoe dit vanaf nu gaat om te bepalen of ik er ooit nog iets koop.

27 de junho de 2025

Beste Gerda,

Dank je wel voor je bericht. We hebben inmiddels persoonlijk contact gehad en het probleem samen naar tevredenheid opgelost. Wat fijn om te horen dat je zo geniet van je nieuwe Van Raam fiets, de foto die je stuurde vonden we echt geweldig! ❤️

We zien dat deze eerdere review ook hier nog online staat, waarschijnlijk per ongeluk. Zou je deze wellicht willen aanpassen of verwijderen? Dat zouden we enorm waarderen.

We wensen je nog veel veilige en plezierige kilometers toe!

Hartelijke groet,
Klantenservice Mango Mobility

Classificada 1 em 5 estrelas

Koop elders, dit is een ramp!

Zeer slecht bereikbaar, alleen telefonisch, dus onbereikbaar voor mensen met een hoorprobleem. Kocht in Westfriesland bij Mango Wit 2 1/2 jaar geleden een nieuwe scootmobiel. Heb er zoveel reparatiekosten aan gehad, en nu moesten er nieuwe accu’s in, ik heb ten einde raad een recyclingbedrijf in de arm genomen. Zulke scootmobielen zijn véél te duur, ben nu alles kwijt, heb wéken/maanden moeten wachten op reparatie. Mijn advies: koop elders, want dit is gewoon weggegooid geld. Als je afhankelijk bent van scootmobielvervoer is Mango de meest slechte keuze.

15 de março de 2025

Beste Catharina,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u zulke negatieve ervaringen heeft gehad met uw scootmobiel en de service in onze franchisewinkel in Westfriesland. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

We begrijpen dat het extra lastig is wanneer u afhankelijk bent van uw scootmobiel en communicatie niet altijd gemakkelijk verloopt. Wij waren hier niet van op de hoogte en kijken graag alsnog samen met u naar een passende oplossing mocht u daar nog behoefte aan hebben. U kunt ons gratis bereiken op 0800-2002 of mailen via info@mangomobility.nl

Mango Mobility staat voor persoonlijke service en mobiliteit op maat. We nemen uw feedback serieus en we zullen dit gebruiken om onze bereikbaarheid en service verder te verbeteren.

Klantenservice Mango Mobility

Classificada 2 em 5 estrelas

Zeer slechte levering van rolstoel

Levering van electrische rolstoel werd gedaan door een chaffeur die geen enkele kennis van de rolstoel had.
Rolstoel werd ook niet ingesteld op gebruiker (wat wel volgens de factuur gedaan zou worden).
Ik hecht er wel aan om op te merken dat dit de chaffeur niet valt te verwijten.
Deze man deed zijn best maar is door zijn bedrijf op pad gestuurd met onvoldoende kennis.
Iets wat vanuit Planning natuurlijk voorkomen had moeten worden

Gelukkig ben ik zelf handig en kon dit zelf doen maar dit is natuurlijk geen kwaliteit.

Mango Mobility middels brief en mail hierover een klacht gestuurd maar week later nog steeds geen enkele reactie.

Nu maar hopen dat ik dit bedrijf niet nodig ga hebben voor service in de toekomst want zoals ik hier al gelezen heb is daar niet veel van te verwachten

7 de outubro de 2024

Resposta da Mango Mobility

Geachte mevrouw, wat vervelend allemaal. Wij gaan dit onmiddelijk voor u oplossen en uitzoeken waar het mis is gegaan. Wij willen u vragen uw debiteurnummer te mailen naar info@mangomobility.nl ovv klacht trustpilot.

Scootmobiel 'Tiger'

Deze zomer hebben wij een scootmobiel voor mijn vader aangeschaft. We zijn in Almelo zeer vriendelijk en kundig geholpen. Ellen nam de tijd voor ons en mijn 82-jarige vader mocht lekker even uitproberen. De keuze is uiteindelijk gevallen op een tweedehands 'Tiger 4'. Daar kreeg hij nieuwe accu's bij en al met al scheelde het toch behoorlijk met een nieuwe scootmobiel. Deze 'Tiger 4' ziet er nog prima uit en is gebruiksvriendelijk. Na de aankoop is de scootmobiel een paar dagen later thuis bezorgd. Ook nu, zo'n 3 maanden later, bevalt de scootmobiel nog steeds heel goed. Mijn vader heeft er veel plezier van. Hij kan weer naar buiten en o.a. naar de winkel. Intussen heb ik al een keer met een vraag contact gezocht en ze waren goed bereikbaar. Op een mail wordt tevens snel geantwoord. Ik hoop dat mijn vader er nog lang plezier van mag hebben. Wij zijn tot op de dag van vandaag heel tevreden over alles.
Irma - Hengelo

29 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

3 jaar geleden kochten wij een…

3 jaar geleden kochten wij een scootmobiel voor 3500 euro.deze een jaar gebruikt te hebben waren de accu’s op (alles gedaan bij opladen zoals hoort).mango benaderd ja kon niet ik naar ander bedrijf deze kon zien dat het oude accu’s waren . Hele discussie met manco moesten 2 nieuwe in .ik een betaald hun 1.voelde me wel zwaar genaaid door ze .nu 2 jaar verder weer de accu’s op hoe dan oké man heeft jaar in ziekenhuis gelegen maar we hebben gedaan met opladen wat we moesten doen .op halen bij mango van de scootmobiel 150 euro.oke komt hier op nee3 jaar na aankoop 2de x nieuwe accu’s wat kleine dingen zoals bandje spatbord .daar komt hij 1750 euro ze zijn van de pot gerukt .prijs gezakt tot 1550.mijn heeft 1been hij kan niet zonder.ik vraag we hebben weinig inkomen kan ik regeling treffen nee kan niet vrouw was heel onvriendelijk tegen mijn man.als deze in 2027 weggaat nooit mee bij mango al moet me man kruipen wat een stelletje laaienlichters. Komt nog bij mijn oplader was weg volgens hun gelukkig stond er op de bon meegeleverd.maar ik kreeg nu gel accu ander bestaan niet meer weer nieuwe oplader t.w.v. 250 euro. Dus scootmobiel van 3 jaar oud nu 1550 en vorige x 400.gaat lekker .oja optie u laat het in delen maken moet je wel elke x als je scootmobiel wordt opgehaald op haal koste betalen .deze mensen sporen niet wat een naarbedrijf denk goed na als je daar iets koopt ik heb spijt als haar op me

17 de setembro de 2024

geen reactie

ik wilde een scootmobiel leasen, volgens hun site kon dat redelijk voordelig. ik heb een contactformulier ingevuld en verzonden en nog dezelfde dag kreeg ik een bevestigingsmail, ze zouden mijn aanvraag zo snel mogelijk behandelen. Niet dus, nu na 3 dagen niets meer vernomen dus maar even bellen de man die mij te woord stond zou het door geven aan de juiste afdeling en dan zou ik teruggebeld worden, niet dus. Ik heb nog geen telefoontje gehad, hoeft ook niet meer want gezien de handelswijze lijkt dit bedrijf mij niet betrouwbaar ik kijk wel bij een ander bedrijf.

10 de julho de 2024

Chaos!

Chaos!

Bezocht op zaterdag 25 mei Mango filiaal in Utrecht. Mango noemt dit een “superstore”. Dan verwacht je wat.
Had van te voren aan afspraak gemaakt. Trof een totale chaos aan. Wat ik besteld had was pas na lang zoeken te vinden. De bedrijfsleider was in paniek omdat hij, wegens een zieke collega, er alleen voor stond. Naast mijzelf waren er nog 2 andere klanten. Te overzien toch! Zeker ook omdat niemand haast had.
Wilde een extra accu voor mijn Atto scootmobiel kopen. Was niet op voorraad. Zou de maandag daarop gebeld worden. Niet gebeurd. Heb deze week iedere dag gebeld. Hele verhaal weer uitgelegd. Zou zeker teruggebeld worden. Vandaag 1 juni weer gebeld.
Antwoord apparaat zegt dat de voicemail vol zit.
Of ik een andere keer wil terugbellen!
Wat een afgang! Mijn reserve accu kocht ik vandaag bij een andere winkel. Was gewoon op voorraad.
Alard Ages - Leersum

25 de maio de 2024

Super slechte klantenservice

Super slechte klantenservice tot 2x toe slecht en onbeschoft te woord gestaan.
Elders een scootmobiel gekocht.

Nee nergens is mijn naam genoteerd omdat er niet de moeite werdt genomen mij tot 2x toe correct te woord te staan. Helaas

24 de maio de 2023

Beste mevrouw Knoop,

Bedankt voor uw review. Nergens in ons systeem zien wij uw naam of toenaam terugkomen: zodoende kunnen wij helaas niet terugvinden hoe en wat voor contact we hebben gehad. Graag ontvangen we meer informatie over dit voorval, zodat wij uw feedback kunnen verwerken. U kunt contact met ons zoeken via info@mangomobility.nl.

Vriendelijke groet,
Webcare @ Mango Mobility

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.