Snelle levering, maar vooral fantastische producten, danzij de drie sticks zie ik er op 'n hele simpele, vlugge manier stralender uit. Voordien gebruikte ik nooit blush of highlighter, maar dit blend... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
helemaal fantastisch, goed product kleur zoals staat afgebeeld. levering gaat perfect met vooraf bericht vn vervoerder. kleuren zijn prachtig en je bent lekker snel klaar ‘s ochtends, wel zo prettig... Ver mais
Super fast delivery, very nicely packed making the experience even nicer. Who doesn't like a pretty package😉 I bought two sets of makeup sticks, one for winter complexion and one for summer complexio... Ver mais
Ik ben zelf geen held in het opmaken, en met de op de website opgegeven instructies zijn deze 3 sticks ideaal. Hele mooie passende kleuren. Mijn bestelling bleef hangen bij de vervoerder, maar na het... Ver mais
Informações sobre a empresa
Marbl. Cosmetics is opgericht met een duidelijke missie: vrouwen van 45 jaar en ouder op een natuurlijke manier laten stralen en zich zelfverzekerder voelen. Bij ons draait het om de kracht van pro-age beauty. We geloven dat schoonheid niet gebonden is aan leeftijd, en dat elke vrouw, ongeacht haar levensfase, haar natuurlijke uitstraling verdient te vieren. Onze zorgvuldig samengestelde producten zijn ontworpen om binnen slechts 3 minuten een frisse, stralende look te creëren – zonder ingewikkelde routines of compromissen.
Informações de contacto
Blankenstein 660H, 7943 PA, Meppel, Holanda
- info@marblcosmetics.com
- marblcosmetics.com
Não respondeu a opiniões negativas
Zelfs voor een beginner goed aan te brengen
Ik heb niet veel ervaring met make-up maar met dit product zie ik er zoveel beter uit! Het is makkelijk aan te brengen en te blinden en zo gedaan. Een aanrader!!
Het product voelt goed aan.
Het product voelt goed aan.
Nog maar 2x gebruikt dus kan er nog niet veel van zeggen.
1ste x te weinig op gedaan want het was niet zichtbaar.
2de x ging beter.
En het zou handig zijn als er in het doosje een beschrijving zit zodat je kunt zien waar je de sticks moet aanbrengen.
Heb het nu moeten opzoeken op Facebook .
Makkelijk in gebruik en geeft…
Makkelijk in gebruik en geeft natuurlijk gloed op je huid
Top make-up
Top make-up, goed product kleur zoals staat afgebeeld. levering gaat perfect met vooraf bericht vn vervoerder.
kleuren zijn prachtig en je snel klaar, in de ochtend en dat is natuurlijk wel fijn.
Superblij!
Superblij met m’n make up sticks! Makkelijk aan te brengen en met de kwast heel makkelijk te verdelen!
Mooi luxe product
Het was even geduld hebben dat zijn we niet altijd gewend. De sticks zitten mooi verpakt en zien er luxe uit. Het product geeft makkelijk kleur af en smeert goed uit. Ik heb de light en light-medium besteld zodat ik kan afwisselen voor een gelegenheid of seizoen. Benieuwd naar het gebruik maar het ziet er top uit.
Versturen duurt erg lang
Heel fijne contour make-up voor de wat…
Heel fijne contour make-up voor de wat oudere huid!
makkelijk en snel
Het werkt echt net zo makkelijk als de filmpjes laten zien. Het zijn prettige crèmes die niet irriteren en de borstel veegt het heel makkelijk uit. Ideaal om de winterhuid er even wat gezonder uit te laten zien,ook voor mensen die normaal niets met makeup hebben.
helemaal fantastisch
kleuren zijn prachtig en je bent lekker snel klaar ‘s ochtends, wel zo prettig.
De branding en verpakking is echt…TOP
De branding en verpakking is echt prachtig en handig. De blending borstel is prachtig en de 3 kleuren (medium, ik ben een brunette) zijn simpelweg prachtig. Je glowt met een naturelle look! Dank je wel Marbl!!!!
Hele snelle klantenservice
Hele snelle klantenservice en fijne producten!
Heeft wat geduurd tot bestelling er was…
Heeft wat geduurd tot bestelling er was maar van producten heel tevreden!
Het is mooi en heerlijk fris ik zal het…
Het is mooi en heerlijk fris ik zal het zeker weer bestellen
Fijn contact gehad met klantenservice
Fijn contact gehad met klantenservice, Had de verkeerde kleur gekozen en zag dit, gel8jk contact gezocht en het werd voor mij gewijzigd.
Suoer vriendelijke reactie/mailcontact.
Product zit in een mooi verpakt doosje.
Zeer mooie product verzorgde verra…
Zeer mooie product verzorgde verra King wat trage levering
Mooie en zeer fijne producten en een…
Mooie en zeer fijne producten en een goede snelle levering
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.