Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

In weinig tijd tóch een verzorgd gezicht. Geen tijd meer kwijt aan primers, foundation, dikke lipstick. Wel: een natuurlijk, verzorgd koppie zónder al die verstikkende lagen, die lijntjes alleen maa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, maar vooral voortreffelijke sticks. Zowel handig en makkelijk in gebruik als mooi resultaat. De hydro gebruik ik trouwens niet alleen voor droge vlekjes op mijn huid, maar ook voor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

In mijn vorige review gaf ik aan dat de coverstick niet het voorgestelde effect bij mij had: te bruin of (bij minder gebruik) niet dekkend. Hierop is door het bedrijf gereageerd en zonder problemen wo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos de beleza

Het is ons doel 45+ vrouwen meer zelfvertrouwen te geven door jou binnen 3 minuten te laten stralen op een natuurlijke manier. Dit doen wij met multifunctionele make-up producten, speciaal voor de oudere huid, die gemaakt zijn op crème basis.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

433 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Toppie

Ik gebruik Rosalyne al een paar jaar. De crème vervaagt de roodheid op gezicht goed. Dat het product factor 50 bevat vind ik heel fijn. Ik ben heel blij met het product.

15 de abril de 2026

Wat een uitvinding

Wat een uitvinding. Heel lang heb ik mijn eigen niet opgemaakt. Maar met deze sticks is het een feestje. En het ziet er natuurlijk uit. Dat is wat ik zocht. En je huid wordt er lekker zacht van.

6 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie kwaliteit producten hydro glow en zonnebrand sticks

De sticks zijn ideaal. Snelle service duidelijke producten verzorgend doet wat er beloofd. Prachtige verpakkingen. Heb de 2 zonnebrand besteld 1 van de 2 ging niet omhoog. Contact via de whatsapp en was in 2 dagen opgelost en een nieuwe werd verstuurd. De hydro stick is zacht en makkelijk aan te brengen op de plekken waar het extra verzorging nodig heeft en de glow is een wereld product voor op je wangen en je ogen top.

2 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Rücksendeadresse in den Niederlanden-Achtung hohe Kosten

Es wird vom Anbieter eine 30-tägige Testphase der Produkte eingeräumt, jedoch nicht angegeben, dass die Ware in die Niederlande retourniert werden müsste. Erst im letzten Artikel der AGBs (Punkt 19)-wer liest das schon?-taucht die Rücksendeadresse auf. Bei Kenntnis hätte ich nicht gekauft. Das ist nach §5 UWG Kundentäuschung.
Aufgrund meiner "Beschwerde" hat der Anbieter mir den Kaufpreis erstattet und auf die Retoure verzichtet.

30 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een erg gevoelige huid

Ik heb een erg gevoelige huid, maar de Rosalyne producten zijn erg fijn! Het prikt niet, en je kunt het perfect met het kwastje opbrengen. Ik ben zeer tevreden en blij dat het bij mij zo goed werkt!

31 de março de 2026

Ik heb onlangs de 3 set gekocht

Ik heb onlangs de 3 set gekocht. Cover, blush& glow. De cover moet je echt weinig van aanbrengen en een goede (dag) crème als basis. Smeer je te veel of te dik van de cover op dan wordt het te geel/oranje. Dus even oefenen welke hoeveelheid voor jou goed is. Je krijgt een mooie frisse gloed. De blush gebruikk ik voor wangen, oogleden en lippen. Smeert heerlijk uit en geeft een natuurlijke blos op de wangen. En dan de glow! Die is zo mooi. Op de wangen en wat op de oogleden over de reeds opgebrachtte blush, mascara op de wimpers en je gezicht straalt. Ben dus zeker tevreden vooral omdat de cover mijn lijnen in de ouder wordende huid niet accentueert maar juist een frisse glow geeft!

31 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was erg sceptisch over het product

Ik was erg sceptisch over het product. Maar nu ik het een aantal dagen heb gebruik. Is dit product precies wat ik zocht. Geen dikke lagen Makeup en toch een frisse blik met een beetje shine. Geweldig en verdient dus de echte vijf sterren.

30 de março de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Cover stick vind ik goed en past zich…

Cover stick vind ik goed en past zich aan aan je huid, maar hij is wel snel op! Als je de stick uitschuift zie je dat er weinig opzit. En de stick zelf is langer dus weet niet of ik het blijf kopen.

28 de março de 2026
logótipo da Rosalyne

Resposta da Rosalyne

Wat fijn om te horen dat de Cover Stick zich goed aanpast op je huid en dat je blij bent met het resultaat.

Misschien een bruikbare tip om in te gaan op je probleem: je hoeft niet direct heel veel van de formule aan te brengen om genoeg dekking te kunnen bereiken. De stick is geen traditionele foundation en werkt daardoor ook net iets anders dan je misschien verwacht. Probeer de volgende keer eerst eens een dunner laagje aan te brengen en breng vervolgens naar wens geleidelijk wat meer aan als je het nodig vindt.

Buiten dat om hebben we ook een bundel aanbieding voor de Cover Stick waarbij je 2 Cover Sticks tegen een gereduceerde prijs kunt bestellen. Misschien is dat iets voor jou!

Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je altijd even contact met ons opnemen via de mail of WhatsApp.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.