Flere gode matretter, men også endel som er vel enkle (lompe med stekt kjøttdeig og rømme, ikke noe min familie godtar som middag) Fikk heller ikke noe alternativer til egg, tross allergi. Og synes... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Endringer i livsstil og kosthold handler ikke om diett, men å endre til noe man kan leve med for resten av livet. Mari og den fine gjengen hennes har funnet balansen mellom mat, trening, og kos. Jeg h... Ver mais
Har vært medlem hos Mari i mange år og det funker fantastisk. En overgang i starten ift hvor lang tid man bruker på å lage maten, men det går seg til etterhvert og maten smaker nydelig når den er ferd... Ver mais
Maten laget fra bunnen, ekte mat, som Mari Krogshus og teamet presenterer i kurs etter kurs er fantastisk for kropp og sjel, mage som fungerer slik den skal og overflødige kilo som forsvinner på krop... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Etter 13 års research og 120 000 kunder vil jeg være beæret over å levere deg ikke bare helse i form av raske, synlige og merkbare resultater, men også en helse som FØLES bra. Som er bærekraftig, familievennlig og langvarig.
Informações de contacto
Dronning Eufemias gate 16, 0191, Oslo, Noruega
- kontakt@marikrogshus.no
- marikrogshus.com
Sem histórico de convites para avaliação
Não respondeu a opiniões negativas
Har ventet over to uker på ei bok jeg…
Har ventet over to uker på ei bok jeg har kjøpt og betalt. Det er for lenge.

Opplysende informasjo
Gode oppskrifter, veiledning, oppfølging og nyttig informasjon. Ærlige og opplysende video-snutter.
Hadde ønsket meg en app med oppskrifter pr dag for Fatburn programmet.

Resposta da Mari Krogshus
Mange gode oppskrifter,nydelig mat som…
Mange gode oppskrifter,nydelig mat som er lett lage. Har fått gode resultater og bedre dager. Mage/tarmproblemene er svært mye bedre.

8 ukers plan
Har fulgt 8 ukers plan i 3 uker. Usikker på om det har gjort noemed vekt ennå, men spiser så mye god mat

Farvel dietter
Har testet all verdens av «dietter» Har slitt med magen/kroppen (ibs, endometriose og fibromyalgi) i over 20 år, å vært desperat etter at noe skulle funke! ENDELIG, etter så mange år har jeg gått dager uten smerte i magen! Har fått mer energi og sover ofte bedre! 🥰 Å så er det en bonus at vekta har gått sakte, men sikkert nedover. En livsstil jeg kan leve med!!

Resposta da Mari Krogshus
Fantastisk bok og oppskrifter som har…
Fantastisk bok og oppskrifter som har hjulpet meg ned i vekt !! Fått masse energi og dette kostholdet vil i fortsette med

Fatburn Fix
Fatburn Fix, the book 2022.
Kjempebra oppskriftsbok. Lekre, smakfulle oppskrifter.
Har brukt oppskriftene i tre uker nå, og har blitt 3,5 kilo lettere.
Enkelt og godt, topp karakter

Resposta da Mari Krogshus
Har vært med Mari og gjengen en god…
Har vært med Mari og gjengen en god stund nå og elsker opplegget. Ren mat som er supergod og tar liten tid og lage. Følger ikke slavisk i helgene, men gjør det i hverdagen.
Gått ned noen kg og føler meg bedre og fått bedre energi.
Super oppfølging på medlemssidene. Raske og bra tilbakemeldinger.
Livstidsendringen til Mari anbefales varmt

Resposta da Mari Krogshus
Vanskelig å praktisere i hverdagen
For mange ingredienser i oppskriftene. Litt vanskelig å få tak i alt. Så det ble vanskelig å tilpasse kostholdet inn k hverdagen. Synes også sidene var litt rotete.

TOPP OPPLEGG
Helt supert opplegg som er enkelt å følge - ingen telling av kalorier og mye god mat.
Har på 4,5 mnd gått ned 11 kg og ikke minst har min diabetes blitt mye bedre 😀👍

Noe for alle
Et fin kurs som er for alle. Lett å gjennomføre, og representantene fra Mari Kroghus svarte raskt og tydelig. Anbefales.

Resposta da Mari Krogshus
Lover for mye med tanke på vektnedgang
Lover for mye med tanke på vektnedgang, men oppskriftene er gode.

4 uker med FatburnSummer 2022
Jeg gjennomførte 4 uker med opplegget fra Fatburn Summer 2022. Min mann fikk servert samme type mat i disse ukene. Vi gikk ned 8 kg hver etter dietten. Heldigvis har vi ikke hatt vektøkning etterpå.

Resposta da Mari Krogshus
Dessverre ikke noe for meg :(
Dessverre ikke noe for meg :( Vekket null motivasjon hos meg. Alt for lange e-poster og oppskrifter. Tror jeg hadde fått mye mer motivasjon av den spanske solen og omgivelsene. Det vet jeg alt om :)

Super fornøyd
Super fornøyd. Var litt skeptisk først. Men fantastisk oppfølging og raske resultater. Anbefales

Mer energi med god mat
Mange gode oppskrifter på sunn mat, som ga meg mer overskudd i hverdagen. Anbefales!

Fornøyd
Veldig fornøyd med oppskrifter og forslag til meny. Og at man kan mikse litt med hva man liker. Og at det funker, man går ned i vekt bare med å spise rett mat, fantastisk.

Resposta da Mari Krogshus
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.