Flotte negler, enkelt å sette på, og varer lenge! Fin og enkel måte å ha flotte negler på i en travel hverdag med små barn, trening og alt som hører med! Sitter som støpt! Har tidligere prøvd dyppe... Ver mais
Jag har sett många stora hästprofiler använda dessa med varma rekommendationer. De var lätta att applicera, fina men oerfhört osköna att ha på sig. Det är en geléplatta som fäster lösnageln.... Ver mais
Har brukt disse i snart et år, og er superfornøyd. Det lengste strekket jeg har hatt et sett på er 3 uker. Helt vanlig hverdag med alt det innebærer - neglene sitter som støpt. De som er misfornøyd... Ver mais
Switch Nails skapades med målet att erbjuda alla människor vackra naglar på bara några minuter, med ett resultat som ser ut som att du besökt en nagelsalong. Vi strävar efter att skapa de bästa produkterna med minsta möjliga påverkan på vår planet, genom ett fokus på återvunna och veganska material. Märket är grundat av Celina Rydén som varit utbildad nagelterapeut och instruktör sedan 2005.
Suécia
Respondeu a 97% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Dessutom publicerar de inte alla recensioner trots att de är verifierade...
Jag har tidigare gjort naglarna på salong men slutade under pandemin. Efter det har jag testat lösnaglar från olika märkenmen har blivit så besviken på det dåliga lim som följde med, då naglarna lossnade snabbt. Nu flödar mina sociala konton över med de fantastiska naglarna från Swisch Nails som håller i 3 veckor, man kan rida med dem, diska, flytta och byta däck, och allt håller finfint och dessutom byter man naglar under en kvart... Jag gick på reklamen, köpte French Warm Square Short som jag hunnit testa samt Wine&Dine Square Extra Short som ännu ligger kvar i kartongen. Följde instruktionen till punkt och pricka innan jag skulle på middag för en vecka sedan. Det tog kanske 35-40 minuter att sätta på vilket jag tycker är en helt ok tid, dessutom eftersom det var första gången ville jag prova igenom så att storlekarna skulle bli optimala. Det var en stillsam sittande middag med kniv och gaffel... Tummen lossnade till kaffet så ca 3-4 timmar kasnke sen lossnade den första. Inom 1 dygn hade 3 naglar lossnat. Jag gjorde om dessa och inom 1 dygn hade 4 naglar lossnat. Gjorde om... 5 dagar senare gav jag upp och tog av dem själv. Katastrofalt dåliga klisterlappar som dessutom syntes igenom nageln så på alla naglar hade man en ljus "ring" på mitten. Jag är långt ifrån imponerad. Har inte testat mina mörkare och kortare wine & dine ännu, just nu är jag lite bränd. Hade förhoppningar om att de iaf skulle hålla 1 vecka när reklamen säger 3 men inte ens 1 kväll...
I’m honestly shocked by the quality of these nails. They are literally made of cheap, brittle plastic and feel completely unsafe to use.
I ordered the Ballerina Nails, and the first issue was the length, they were extremely long. Not just slightly inconvenient, but impractical to the point where I had to cut them down myself. That alone already defeats the purpose of buying pre-shaped nails.
But the real problem started when I tried to fix them. The moment I began filing, they started releasing visible microplastic dust, and even worse, the edges began breaking down into tiny plastic particles. The nails literally started shedding.
This is not just poor quality, it feels unsafe. I’m genuinely concerned about using my hands normally while wearing them, especially when eating, as there’s a real risk of ingesting small plastic particles.
I had no choice but to remove them and order a new set from another website.
This product does not meet basic safety or quality expectations. I would not recommend it to anyone, and I expect a full refund.
Min recension gäller inte själva produkten utan bristfällig kundsupport.
Sedan den 26 mars har jag fortfarande inte fått tillbaka mina 249 kr. Jag har kontaktat kundtjänst vid två tillfällen och fått motstridiga besked varje gång. Först blev jag ombedd att vänta upp till 10 dagar. Därefter fick jag besked om att återbetalningen var genomförd – men pengar syns inte på mitt bankkonto, och jag uppmanades istället att kontakta banken.
Att som kund behöva ringa banken för en återbetalning som inte ens syns är oacceptabelt. När jag påpekade att beloppet inte finns registrerat någonstans på mitt konto (ingen inbetalning på +249 kr), fick jag återigen rådet att vänta ytterligare några dagar.
Detta ger intrycket av att kundtjänsten saknar kontroll över sina egna processer. Idag är det den 17 april och pengarna har fortfarande inte återbetalats.
Det handlar inte om summan i sig, utan om principen – det är mina pengar, och jag förväntar mig att få tillbaka dem utan att behöva jaga eller få motsägelsefull information.
Har tidligere prøvd dyppe pulver for å få fine negler hjemme, men resultatene kan ikke sammenlignes med Switch Nails! Uansett hvor mange forsøk jeg ga pulveret ble det ikke bra, men med Switch Nails kan det ikke gå feil!
Eneste jeg savner, er litt mer "design" utvalg på negler, eller tilbehør å kunne kjøpe for å pimpe opp og designe litt på neglene selv - mye vil ha mer si :)
Uansett, veldig fornøyd med Switch Nails og har anbefalt disse videre!
Jag har sett många stora hästprofiler använda dessa med varma rekommendationer.
De var lätta att applicera, fina men oerfhört osköna att ha på sig.
Det är en geléplatta som fäster lösnageln. Eftersom den inte är stim rör sig nageln fram och tillbaka och trycker på nagelbandet. Får större hävning än permanenta naglar.
När jag inte stod ut längre (2dagar) tog jag av dem och limmade med nagellim istället- inom 2 dagar hade 2 gått sönder genom att det hade gått ur bitar.
Jag har använt nagelrlängning under många år- utan att de går av.
Passar säkert för en kväll på stan, men inte om du vill använda händerna…
Sjukt snygga naglar!😍Om jag dock ska klaga på något, så är det att mina naglar höll i 2-3 dagar högst. Så limmet måste förbättras!
Det här är det marknadsledande märket i Sverige och det håller vad det lovar. Naglarna går att återanvända och sitter bra. Tunna naglar som ändå är hållbara och går att använda fler gånger. Vissa designer slits dock lite fortare, vet man med sig att naglarna är utsatta är det bra att satsa på färger som går genom hela nageln, dvs inga specialeffekter.

Resposta da Switch Nails
Höll inte ens en dag?. Och det har inget med hur jag satte fast dom... för dyrt pris och sjukt missnöjd.... Och det har inget med fel form heller..

Resposta da Switch Nails
De som er misfornøyde kan ikke ha lest bruksanvisningen og fulgt den.
Anbefales!

Resposta da Switch Nails
Laadukkaat kynnet ja oikein laitettuna kestää hyvin jopa 2 viikkoa. Sittenkin vaihtotarve johtuu lähinnä oman kynnen kasvusta ja irtokynsien värin kulumisesta.

Resposta da Switch Nails
Des ongles avec une bonne tenue (2 semaines). Je suis allée à la piscine , j’ai fait beaucoup de vaisselle à la main.Par contre la ligne blanche des French manucure s’efface au bout de 2 semaines au niveau de la main forte selon que vous êtes gaucher ou droitier . Dommage car on ne peut donc les réutiliser.

Resposta da Switch Nails
Har haft mina naglar i 10 dagar nu och de sitter som berget! Överträffat mina förväntningar, nu är jag fast!

Resposta da Switch Nails
Så nöjd! Jag hade svårt att hitta rätt form för mina naglar och har fått hjälp med både returer av naglar som inte passade och med att hitta rätt naglar med deras kundsupport. Utan tvekan 5 stjärnor för servicen. Hade önskat lite snabbare leverans, men deras naglar är så bra. Det är värt att vänta den där extra dagen.

Resposta da Switch Nails
Sjukt oprofessionellt företag. Naglarna fastnar inte ens då tejpen inte stelnar utan är som ett mjukt lager gummi på nageln. Skulle aldrig någonsin handla här igen eller på förfrågan åt någon annan. Tappade 3 naglar redan samma dag.
Fick sen hjälp av kundtjänst som skicka nya. Lika dåliga var dom. Tappade första efter en halv dag. Helt meningslösa naglar. Dom på normal sitter bättre.

Resposta da Switch Nails
Snygga naglar men mina egna naglar är verkligen HELT förstörda efter att ha använt switch i ett par månader. Jag har följt instruktionerna vad gäller borttagning etc, men mina naglar har blivit så tunna och sköra och ser hemska ut. Väldigt ledsen över det. Så blev de inte när jag brukade gå på salong och göra shellack.

Resposta da Switch Nails
Jätte fina naglar men det står ingenstans att ens egna naglar blir totalt förstörda om man använder dom en längre period!
Mina naglar är helt förstörda och har haft ont i fler veckor pga av dessa..

Resposta da Switch Nails
Det sämsta jag har varit med om. Inte alls värt de höga priserna.

Resposta da Switch Nails
Köpt ganska många naglar tidigare men slutade för snart ca 6 mån sen. Kundservicen är allt utom bra, glue tabs blev sämre och naglarna hade ofta defekter. De säger alltid att det är naglar med salongskvalité ändå måste man räkna med defekter till de priserna. Har helt gått över till andra märken bättre kvalité, kundservice som inte blir besvärad och löser reklamationer snabbt och smidigt för sina kunder utan att lägga upp det som att det är fel på kunden. Endast 2 gånger jag ville reklamera till dem och då var det p g a bubblor i naglarna hade fått set tidigare med 1 bubbla på 1 - 2 naglar de använde jag utan att höra av mig.

Resposta da Switch Nails
Proffsiga. Fina naglar. Litet minus att glue tabsen inte sitter så bra på min egen nagel. De som ingår i paketen är bättre än de man köper extra.

Resposta da Switch Nails
Snygga, håller, bra kundtjänst, magi. Enda problemet är väl att när en väl börjat blir det närmast ett beroende...
Jag köpte först en uppsättning i formen oval, efter att knappt aldrig haft naglar. De höll bara någon dag, och jag trodde det inte var något för mig. Men ett halvår senare köpte jag en uppsättning i square xs och redan första gången satt de nån vecka. Nu har jag kanske 25 olika, nästan bara oval, oftast har jag dem i ca 10 dagar. Och jag har insett att även formen almond sitter fint på mig, så det har jag till fester och under semestern. Känner mig så fin, och får massor av komplimanger!

Resposta da Switch Nails
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.